Saturday 10 November 2007

Παλιές αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές: Κωμωδίες (Μέρος 3ο)

Married with children



Πρώτη και καλύτερη και διαχρονικότερη κωμική τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών; Μα φυσικά το Married with children, ποια άλλη! Η μακροβιότερη ίσως κωμική σειρά όλων των εποχών με 11 ολόκληρες σεζόν!!



Ο Al Bundy (Ed O'Neill) με την γυναίκα του την Peggy (Katey Sagal) και τα δύο παιδιά τους, τον Bud (David Faustino) και την Kelly / φαντασίωση όλων των αγοριών εκείνης της εποχής (Christina Applegate) μας χάρισαν άφθονο γέλιο για πάρα πολλά χρόνια! Η σειρά ξεκίνησε το 1987 και σταμάτησε να προβάλεται το 1997!

Alf


Τι κάνετε όταν ένα αξιαγάπητο χνουδωτό εξωγήινο πλασματάκι προσγειωθεί στην αυλή σας; Μα φυσικά το παίρνετε μέσα στο σπίτι και γίνεται μέλος της οικογένειάς σας!

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν η πρώτη κωμική τηλεοπτική σειρά που είδα. Άρχισε να προβάλλεται όταν ήμουν πέντε χρονών το 1986 και κράτησε ως το 1990. Είχα βρει κάπου κάποια επεισόδια πριν 2-3 χρόνια και συγκινήθηκα που την θυμήθηκα! :)

8 comments:

  1. Το "Παντρεμένοι με παιδιά" πιστεύω έκανε σχολή στην αμερικάνικη κωμωδία γενικώς, και δικαίως εδώ που τα λέμε. Το "Αλφ" το είχα ξεχάσει αλλά είχε πολύ ιδιαίτερο χιούμορ και ήταν αν μη τι άλλο πολύ πρωτότυπο.

    ReplyDelete
  2. Το Αλφ δε με συγκίνησε ποτέ.

    Ούτε το Παντρεμένοι με παιδιά μου έκανε κλικ, αλλά είχε ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ σε σχέση με τις άλλες χιουμοριστικές σειρές, γι' αυτό και την έβλεπα ευχάριστα, αλλά όχι φανατικά.

    ReplyDelete
  3. Θυμάμαι επίσης μια σειρά που έβαζε το Μέγκα τα Σάββατα, με ένα γκαφατζή αστυνομικό "Sledgehammer" νομίζω λεγόταν που ήταν αυτός πορωμένος με το όπλο του όλη την ώρα και πυροβολούσε συνέχεια για μηδαμινή αφορμή:) Aνάθεμα κι αν ξέρω που τη θυμήθηκα αυτή αλλά είχε αρκετή πλάκα:)

    Επίσης αμυδρά θυμάμαι την "Οικογένεια Μπιλ Κόσμπι" ή κάτι τέτοιο...

    ReplyDelete
  4. Καλά είμαι απαράδεκτος... τιμή και δόξα στους "Ντιούκς" λέμε!!!

    ReplyDelete
  5. Κι αυτές τις θυμάμαι, αλλά (γκουχ γκουχ) δεν μου άρεσαν. Νομίζω το Alf δεν το είχα δει ποτέ.

    ReplyDelete
  6. ωραίο το αφιέρωμα. πρέπει στο 4ο μέρος να βάλεις οπωσδήποτε το Miami Vice και το the dukes of hazard

    ReplyDelete
  7. Ο Αλ μπαντι ήταν ο πρώτος βρωμικός αντιήρωας στην συντηριτική αμερικάνικη τιβι που επί Ρίγκαν είχε ξαναβρεί ψυχροπολεμικά μοτίβα!
    Τι να πεις για αυτόν!!

    ReplyDelete
  8. O Αλφ ήτανε πολύ τσίφτης εξωγήινος και αν θυμάσαι, προσπαθούσε να πιάσει το γάτο της οικογένειας για να τον φάει. Τρελό 80ς.

    ReplyDelete