Tuesday 27 November 2007

Θεσσαλονίκη: Γιορτή των Αγγέλων 2007


Πριν 2-3 μέρες έψαχνα στο ίντερνετ να δω ποιά μέρα θα γίνει φέτος η καθιερωμένη Γιορτή των Αγγέλων που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης κάθε χρόνο στην Πλατεία Αριστοτέλους, αλλά δεν βρήκα τίποτα! Μόλις είδα σχετική διαφήμιση στην TV 100. Η φετινή λοιπόν Γιορτή των Αγγέλων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007 και θα ξεκινήσει στις 7:00 το απόγευμα.

Στην Γιορτή θα εμφανιστούν οι C:Real, η Ευρυδίκη με τον Δημήτρη Κοργιαλά και ένα τοπικό συγκρότημα ονόματι De Niro.

Σημειώνω για όσους δεν γνωρίζουν πως η γιορτή γίνεται για να φωταγωγηθεί το καραβάκι και το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πλατείας Αριστοτέλους
(βλ. φωτογραφίες που τράβηξα πέρσι) από τον δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!!! :)

9 comments:

  1. Αααχ τέλεια! Περιμένουμε αναλυτικό ρεπορτάζ :-)

    ReplyDelete
  2. Και φυσικά θα το έχετε!! ;-)

    ReplyDelete
  3. Πρόσεξε, γιατί με τις φωτογραφίες αυτές μας δημιουργείς μεγάλες προσδοκίες για το post της ερχόμενης Δευτέρας (άντε Τρίτης)! :)

    ReplyDelete
  4. @ Γκρινιάρης: Στις 3/12/2007 η μηχανή θα είναι συνέχεια στο χέρι για να απαθανατίσω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα και να σας τα παρουσιάσω. Ελπίζω φέτος να προλάβω τα πυροτεχνήματα, γιατί πέρσι άκουσα τα μπαμ-μπουμ την ώρα που έμπαινα στο πάρκινγκ και δεν πρόλαβα να τα δω.

    Φέτος που μένω πιο κοντά στο κέντρο και θα κατέβω με λεωφορείο και θα είμαι πιο άνετη εύχομαι να φτάσω στην ώρα. Ως τις 7 δουλεύω, οπότε κατά τις 8 υποθέτω θα είμαι κάτω. Στην αρχή θα έχει χορωδίες και τέτοια, όπότε δεν θα χάσω και τίποτα. Κατά τις 9 υπολογίζω να αρχίσουν να βγαίνουν οι τραγουδιστές και τα συγκροτήματα.

    I'll keep you posted! ;-)

    ReplyDelete
  5. Ξέρει μήπως κανείς γιατί η γιορτή των αγγέλων δεν γίνεται σαββατοκύριακο? Πάντως, αυτή τη γιορτή την έχω συνδέσει με το κρύο που τρώμε συνήθως!

    ReplyDelete
  6. @ vasath: Και εγώ όταν έμαθα ότι θα γίνει Δευτέρα παραξενεύτηκα πολύ! Πέρσι είχε γίνει Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Τι να πω, ίσως να θέλανε να έχει μπει ο Δεκέμβριος για να γίνει η γιορτή αλλά το πρώτο Σάββατο τους φαινότανε κάπως αργά; Δεν ξέρω!

    Χθες πάντως είδα τον Γάκη στην TV100 και έλεγε πως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός να παρουσιάζεται στην Γιορτή των Αγγέλων και ένα νέο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Πέρσι ήταν οι Ονιράμα, και ενώ είχαν ήδη αρχίσει να γίνονται γνωστοί μετά την γιορτή αυτή οι "μετοχές" τους ανέβηκαν κατακόρυφα!

    Τους De Niro δεν τους γνωρίζω, πρώτη φορά ακούω το όνομα αυτό. Θα σας πω εντυπώσεις μετά την γιορτή, όταν κάνω το post. ;-)

    ReplyDelete
  7. Κι εδώ μεσοβδόμαδα γίνεται η αντίστοιχη γιορτή. Φέτος έχει προγραμματιστεί για Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου.

    ReplyDelete
  8. η θεσσαλονικη ειναι τελεια.....

    ReplyDelete