Thursday 30 August 2007

Αντώνης Ρέμος & Onirama για τους πυροπαθείς


Όπως ανέφερα στο post μου με το πρόγραμμα των συναυλιών του Αντώνη Ρέμου με τους Ονιράμα η συναυλία τους θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007. Μόνο που δεν θα λάβει χώρα στο Θέατρο Γης όπως ήλπιζα, αλλά στο λιμάνι. Τα έσοδα από την συγκεκριμένη συναυλία θα διατεθούν για την βοήθεια των πυροπαθών. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους καλλιτέχνες που αναλαμβάνουν αυτήν την πρωτοβουλία και δείχνουν ευαισθησία τώρα που πολλοί άνθρωποι έχουν ανάγκη.

Θα ήθελα πολύ να πάω στην συναυλία αλλά δυστυχώς θα απουσιάζω την συγκεκριμένη ημέρα. Όσοι σκέφτεστε να πάτε, τώρα έχετε ένα παραπάνω κίνητρο. Αξίζει να δώσετε τα 20 ευρώ για να απολαύσετε μια όμορφη συναυλία και παράλληλα να βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους.

Update: Τελικά η συναυλία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς δεν το είχα ακούσει ότι η αρχική ακυρώθηκε λόγω καιρού (και λογικό ήταν) και ότι θα γινόταν την Τετάρτη! Το πληροφορήθηκα μόλις χθες το πρωί από την εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στην TV100 πάνω στο πρωινό ζάπινγκ!

Ελπίζω να ξαναγίνει μια τέτοια συναυλία στο μέλλον και σε καλύτερο χώρο από το λιμάνι (Θεατρό Γης, Θέατρο Δάσους) για να τους απολαύσουμε!

6 comments:

  1. Να κάνω μια παρατήρηση Δανάη; Μάλλον θέλεις να γράψεις Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007 και όχι Αυγούστου !! Δίκιο έχεις για τους καλλιτέχνες. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ευαίσθητοι σε τέτοιες συμφορές. Απλά ελπίζω τα χρήματα να φτάσουν στον προορισμό τους σύντομα και με κοινωνική δικαιοσύνη και να μην κολλήσουν σε καμιά γραφειοκρατία ...

    ReplyDelete
  2. Ναι Σεπτεμβρίου εννοούσα, ευχαριστώ που με διόρθωσες... Σκέφτομουν ότι τελειώνει ο μήνας την ώρα που έγραφα το post και έγραψα "Αυγούστου" από κεκτιμένη ταχύτητα.

    Και εγώ εύχομαι το ίδιο με σένα! Και να μπορέσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να ξανασταθούν στα πόδια τους το δυνατόν συντομότερα! :)

    ReplyDelete
  3. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε τελικά? μήπως άλλαξε ημερομηνία?

    ReplyDelete
  4. Λογικά πρέπει να πραγματοποιήθηκε. Δεν άκουσα τίποτα για ακύρωσή της!

    ReplyDelete
  5. Opoios exei iliko apo onirama as epikinonisei mazi mou sto:pntheofa@otenet.gr

    ReplyDelete
  6. Opoios exei iliko as epikinonisei mazi mou sto pntheofa@otenet.gr..
    Min xehasete na ginete meli sto fc...!

    ReplyDelete