Monday 13 August 2007

Hors de Prix


Είχα όρεξη για ταινία χθες το βράδυ και αναρρωτιόμουν ποια να δω. Την λύση μου την έδωσε ο πιγκουίνος. Είδα το Hors de Prix (σσ. ο αγγλικός τίτλος είναι Priceless) με πρωταγωνίστρια την Audrey Tautou. Η ταινία - πέρα από το απίστευτο γέλιο που βγάζει σε κάποια σημεία - διαδραματίζεται στην Νίκαια και στο Μόντε Κάρλο, οπότε βλέπεις και εκπληκτικά τοπία! Προσωπικά είχα πάει στην Νίκαια, στις Κάννες και στο Μόντε Κάρλο πριν 8-9 χρόνια και η ταινία μου θύμισε το ταξίδι στα πραγματικά μαγευτικά εκείνα μέρη!

Μετά τον Κώδικα Ντα Βίντσι που ήταν κατά την ταπεινή μου άποψη μια - από οποιαδήποτε μεριά και να το πάρεις - απαράδεκτη ταινία (ειδικά αν έχεις διαβάσει το βιβλίο πρώτα), η Tautou επέστρεψε με μια ταινία που της ταιριάζει απόλυτα (παρένθεση-απορία: στο Amélie ήταν τόσο πολύ αδύνατη όσο είναι σ'αυτήν την ταινία;;;;)! Ο συμπρωταγωνιστής της Gad Elmaleh είναι τρομερή μορφή! Δεν θυμάμαι να τον έχω δει σε άλλη ταινία, αλλά σε αυτήν ήταν εκπληκτικός! Όσες φορές γέλασα στην ταινία ήταν σε σκηνές με αυτόν. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες! Αν την δείτε θα αναφέρω ποιες εννοώ σε comment από κάτω.

Είναι μια πολύ καλή επιλογή πάντως η συγκερκριμένη ταινία αν ψάχνετε να δείτε μια ευχάριστη κωμωδία.

2 comments:

  1. Το έψαξα και δεν το βρίσκω, το δε Perfect Stranger θα το έχουν μετά τις 10 Σεπτέμβρη. Βάλε καμιά πιο εύκολη ταινία βρε Δανάη μου!

    ReplyDelete
  2. ΟΚ την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να βρω μια πιο "διαδεδομένη" χεχε!

    Πάντως ψάξτες λίγο περισσότερο! Αξίζουν! :)

    ReplyDelete