Wednesday 15 August 2007

Επιστροφή αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών τον Σεπτέμβριο!!!

Έχει περάσει καιρός από το φινάλε των προηγούμενων σεζόν και αναρωτιέστε πότε θα δείτε την συνέχεια των σειρών που αγαπήσατε και παρακολουθήσατε ανελλειπώς την χρονιά που μας πέρασε; Για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να σας ενημερώσω και να σας υπενθυμίσω ότι σε λίγες μέρες ξεκινούν οι πρεμιέρες των καινούριων σεζόν από γνωστές τηλεοπτικές σειρές που πιθανόν να παρακολουθείτε και λόγω καλοκαιριού να ξεχάσατε ότι ο Σεπτέμβριος είναι πλέον κοντά και μαζί με αυτόν η επιστροφή πολλών και διάφορων ηρώων που μας κράτησαν συντροφιά τον χειμώνα!

Ξεκινάω λοιπόν!


Πρώτη σειρά που θα απολαύσουμε είναι το Prison Break! Ο Michael θα επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες στις 17 Σεπτεμβρίου και όχι στις 27 Αυγούστου όπως είχε αρχικά διαρρεύσει. Το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς έχει τον ισπανικό τίτλο Orientacíon και ως τώρα έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες για τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της τρίτης σειράς. Αναλυτικότερα λοιπόν:

03x01 - Orientacíon (
17 Σεπτεμβρίου 2007)
03x02 - Fire/Water (24 Σεπτεμβρίου 2007)
03x03 - Call Waiting (01 Οκτωβρίου 2007)
03x04 - Good Fences (08 Οκτωβρίου 2007)

Ακριβώς μια εβδομάδα μετά και μαζί με το δεύτερο επεισόδιο του Prison Break ξεκινάει η συνέχεια των Heroes με το επεισόδιο που τιτλοφορείται Four Months Later. Θυμίζω ότι στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σειράς υπήρχε η υπόνοια ότι ο Sylar επιζεί αλλά και ότι υπάρχει κάποιος πιο δυνατός και επικίνδυνος "κακός" από αυτόν.


Και για το τέλος - last but not least που λένε οι φίλοι μου οι Άγγλοι - οι Desperate Housewives! Την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν θα την παρακολουθήσουμε στις 30 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τίτλος για την πρεμιέρα. Θυμίζω απλά ότι η σειρά τελείωσε με την Bree που επιστρέφει από το ταξίδι του μέλιτος προσποιούμενη την έγκυο! Η ηθοποιός Marcia Cross (Bree Van De Kamp) έλειπε από πολλά επεισόδια προς το τέλος της τρίτης σειράς γιατί ήταν έγκυος στην πραγματικότητα. Γέννησε δίδυμα κοριτσάκια.

Όσο για το τι θα δούμε στην νέα σειρά; Θα πρέπει να περιμένουμε έναν μήνα για να το διαπιστώσουμε. Φήμες πάντως μιλάνε για την εμφάνιση-έκπληξη των Robbie Williams και David Beckham ως ενός γκέι ζευγαριού που μετακομίζει στην Wisteria Lane και μάλιστα στο σπίτι των Applewhite!!

Σίγουρα θα είναι μια καύτη τηλεοπτική σειρά! Και για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν αναφέρθηκα στο Lost, αυτό συμβαίνει γιατί η τέταρτη σεζόν ξεκινάει τον Φεβρουάριο. Ως τότε, καλή διασκέδαση με τις υπόλοιπες σειρές που ανέφερα!! :-)

19 comments:

  1. Χμμμμ... εγώ μόνο το Galactica περιμένω πάντως. Τις άλλες τις έχω ψιλο-βαρεθεί, εκτός από το Prison Break, που δεν το έβλεπα ποτέ.

    ReplyDelete
  2. Πάντως να 'σαι καλά που μας ενημερώνεις για τα θέματα της μικρής και της μεγάλης οθόνης :-)
    Εγώ είμαι εντελώς άσχετη...

    ReplyDelete
  3. Όσον αφορά το Galactica δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για νέα σειρά ακόμα. Τον Οκτώβριο ξεκινούν πάλι κάτι mini-series που υποθέτω θα είναι πάλι κάτι σαν περίληψη της τρίτης σειράς.

    Όσο για το Prison Break κακώς που δεν το βλέπεις! Πιστεύω ότι είναι από τις πιο καλογυρισμένες σειρές και με πολύ πρωτότυπο σενάριο και εκπληκτικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς! Όσο για τις άλλες 2... Το Heroes το βλέπω για τον χαβαλέ, δεν το θεωρώ σοβαρή σειρά. Το Desperate Housewives όμως μου αρέσει. Στην μέση των σεζόν ίσως κάνει μια μικρή "κοιλιά" αλλά στο τελευταίο επεισόδιο κάθε σεζόν βρίσκουν πάντα κάτι που σε κρατάει σε αγωνία ως την καινούρια!

    ReplyDelete
  4. Για το Galactica έχω ακούσει ότι θα κυκλοφορήσει μια τηλεταινία τον Σεπτέμβριο (καθώς και η τρίτη σεζόν σε DVD - yeah!!) και η τέταρτη σεζόν θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2008.

    Το Heroes κι εγώ για χαβαλέ το βλέπω. Σειρά της πλάκας είναι στην ουσία, απλά έχει διαφημιστεί πολύ. Το LOST το έβλεπα στην αρχή, μετά έκανε μια τεράστια κοιλιά και το παράτησα, αλλά μου έχουν πει ότι έχει βελτιωθεί έκτοτε. Τις Desperate Housewives τις έβλεπα φανατικά την πρώτη σεζόν, κάπως λιγότερο φανατικά τη δεύτερη, κι από εκεί και μετά το χάος. Άρχισε να με εκνευρίζει και η Susan... άστα να πάνε.

    Το Prison Break δεν ξέρω γιατί ποτέ δεν μου έκατσε. Λέω να το νοικιάσω σε DVD να το δω από την αρχή μήπως το συμπαθήσω.

    ReplyDelete
  5. Βρε κορίτσια εκτός από την Desperate Housewives, οι υπόλοιπες σειρές μου είναι παντελώς άγνωστες!!!

    Βρε Δανάη σε ποιο κανάλι τις παίζει εδώ στην Ελλάδα; Μην μου πεις Filmnet, γιατί Filmnet καρδιά μου ντεν έχω... ;-)

    ReplyDelete
  6. Ωπ. Χρήσιμες πληροφορίες! Σε κανά μήνα λοιπόν... Ειδικά το Lost και το Prison Break τα περιμένω πως και πως.

    ReplyDelete
  7. @ Μαρία: Όχι, δεν τις δείχνει η TV εδώ στην Ελλάδα ή αν δείχνει κάτι είναι οι πρώτες σειρές (πχ Lost στην ΝΕΤ). To Prison Break νομίζω το δείχνει το filmnet (ούτε και εγώ έχω), αλλά και πάλι δεν είναι up to date! Δοκίμασε να δεις από "torrent channel" ;-)

    @ Γκρινιάρης: Και εγώ αυτές τις 2 περιμένω πως και πως! Ελπίζω μόνο το Prison Break να το συνεχίσουν στο ίδιο στυλ και να μην το γυρίσουν σε πειράματα και science fiction (αν έχεις δει το last episode καταλαβαίνεις τι εννοώ!)

    ReplyDelete
  8. ανυπομονω για το prison break και για τις "νοικοκυρες".Οσο για τη φημη με το Robbie και το beckham απ οτι φαινεται προκειται για ακομη μια γελοια φημη!

    ReplyDelete
  9. Για το αν είναι γελοία η φήμη δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα γιατί την έχω δει και σε έγκυρα sites την είδηση. Πάντως αν ισχύσει κάτι τέτοιο θα έχει τρελό γέλιο! Φαντάζομαι κυρίως τον Robbie σε ρόλο γκέι και έχοντας δει διάφορες συναυλίες του σε DVD πιστεύω ότι είναι φοβερός performer και θα ενσάρκωνε εκπληκτικά έναν τέτοιο χαρακτήρα! Για τον David δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Έχοντας το συνήθειο όμως να φοράει τα στριγκάκια της Victoria μάλλον και εκείνος δεν θα έχει πρόβλημα να υποδιδεί τον γκέι χαχαχα!

    Να και ένα από τα χιλιάδες links που λένε για την ενδεχόμενη αυτήν συνεργασία.

    ReplyDelete
  10. Για δώσε κ άλλες πληροφορίες για το πώς μπορώ να δω αυτές τις σειρές... Τελευταία βλέπω το Nip/Tuck στο star,μιας και δεν έχει και τίποτα άλλο καλοκαιριάτικα!

    Όσο για την φήμη για τον Robbie, την άκουσα και εγώ από ένα κανάλι οπότε μάλλον είναι σωστή.

    ReplyDelete
  11. Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα για ποια φήμη λέτε, πάντως αν το Prison Break πάει να το γυρίσει σε science fiction, καλύτερα να μην ασχοληθώ μαζί του...

    ReplyDelete
  12. 17/9;;;;;;;;;;

    Περίμενα πως και πως να γυρίσω από διακοπές και να κατεβάσω το νεο επεισοδιο.Αδικία μεγάλη!!!!Παει η παρηγορια μέσα στην εξεταστική! :(

    ReplyDelete
  13. Μην στενοχωριέσαι. Ίσα ίσα θα είναι ένα πολύ καλό 40λεπτο διάλλειμα μέσα στην εξεταστική σου! ;-)

    ReplyDelete
  14. Η αληθεια ειναι πως οντως θα χε πολυ γελιο εαν επαιζαν στη σειρα και πραγματι οταν το διαβασα πιστεψα πως ηταν αληθεια μεχρι που βρηκα αυτο το link http://www.etonline.com/tv/news/49403/

    ReplyDelete
  15. Καλώς όρισες dunno! Ευχαριστώ για το link! Όντως θα είχε γέλιο μια τέτοια προοπτική που όμως όντως είναι απίθανη εφόσον και οι 2 καλλιτέχνες έχουν άλλες υποχρεώσεις, καθένας στον τομέα του!

    ReplyDelete
  16. απο την αρχη δεν το πιστεψα,και για να ειμαι ειλικρινης ουτε τα "χιλιαδες" λινκ ουτε και το ενα που ποσταρα εγω μου λενε κατι,αλλα η ταπεινη μου γνωμη και κοινη λογικη μου το απεκλυε.ποτε δεν λεω μεγαλες κουβεντες αλλα θα ηταν μεγαλο σοκ να τους εβλεπα εν τελει να παιζουν στο σηριαλ.ασε που ειλικρινα πιστευω πως ειδικα στον ρομπι δεν μπορει να εγινε τετοια προταση.εδω η αγγλια αυτην την περιοδο τον εχει ξεγραμενο, σιγα μην ασχολουνταν οι αμερικανοι που τον ειχαν ανεκαθεν.αυτα και μονο σε συνδιασμο με τις γνωστες σε ολους μας υποχρεωσεις των δυο σταρ μου ηταν αρκετα , απο την αρχη, για να μην πιστεψω τις "φημες".

    κι ασε τις κιτρινοφυλλαδες να πουλανε...

    ReplyDelete
  17. παρεπιπτοντως,καλως σας βρηκα.ωραιο blog

    ReplyDelete
  18. 17/9 Πριζον Μπρεικ
    24/9 Ο Χιρο Νακαμουρα επιστρεφει για να μας σωσει!!!
    Αντε να αρχισει και το Λοστ!

    Ωραιο μπλογκ!
    Χαρηκα που σε βρηκα!
    Φιλια

    ReplyDelete
  19. Καλώς όρισες!

    Όντως άντε να περάσουν οι μήνες να αρχίσει και το Lost! :)

    ReplyDelete