Sunday 1 July 2007

Καλό μήνα!

Καλό μήνα σε όλους και σε όλες!

Πριν λίγο γύρισα από την Χαλκιδική. Σήμερα το πρωί έκανα βουτιές στη θάλασσα με βροχή, που είναι το καλύτερό μου! Όταν βρέχει η θάλασσα είναι πολύ ζεστή!

Δυστυχώς μετά μαζεύτηκαν περισσότερα σύννεφα και έβγαλε ψυχρούλα, οπότε δεν κάθησα πολύ στην παραλία.

Τώρα το απόγευμα που ήταν να φύγουμε έβγαλε πάλι αρκετή ζέστη και ήταν για μπάνιο, αλλά από την μια ήμασταν φαγωμένοι και από την άλλη έπρεπε να φύγουμε για να προλάβουμε την κίνηση της επιστροφής!

Επιτέλους η θερμοκρασία σταθεροποιήθηκε σε λογικά επίπεδα για την εποχή. Αυτό της προηγούμενης εβδομάδας ήταν τρομερό! Μακάρι μεσοβδόμαδα να συνεχίσει με τέτοιες τιμές ο υδράργυρος (30-35
° C)! :-)

6 comments:

  1. Ζηλεύωωωωωω για τις θερμοκρασίες *και* για την Χαλκιδική. Καλό μήνα!

    ReplyDelete
  2. Ειιιιι είχες υποσχεθεί κάτι φωτογραφίες Πανσελήνου απο την Χαλκιδική. Που είναι λοιπόν?
    Ατύχησα!
    Να μην είμαι αγενής. Έστω και εκ των υστέρων καλημέρα!

    ReplyDelete
  3. Καλό μήνα!

    Σκεφτόμαστε να πάμε φέτος διακοπές στην Χαλκιδική. Θα είναι οι πρώτες μαζί με την μπέμπα μας! Γιούπι!!!
    Λέμε για Ν.Μαρμαρά και Porto Carras. Μιας και θα έχουμε και τη μπουμπού μαζί μας ψάχνω για καλό, καθαρό και οργανωμένο συγκρότημα στο οποίο να περνάμε τον περισσότερο καιρό μας εκεί. Με το μωρό δεν μπορείς να πας και πολύ μακριά.
    Τι έχει εκεί γύρω από αξιοθέατα;

    ReplyDelete
  4. Πολύ καλή η επιλογή σου! Προτείνω να μείνετε στο Πόρτο Καρράς και να πηγαίνετε βολτίτσες. Τρία ξενοδοχεία έχει το Καρράς, είχα μείνει σε ένα από αυτά πρόπερσι το Πάσχα και ήταν πολύ όμορφα. Δεν θυμάμαι πως λεγόταν, θα σου πω σε επόμενη απάντηση.

    Όσο για αξιοθέατα εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας. Το καλό με την Χαλκιδική είναι ότι όλα τα χωριά είναι το ένα δίπλα στο άλλο και μπορείς μέσα σε ένα διήμερο να επισκευτείς όλο το πόδι (1ο ή 2ο ανάλογα).

    Καλά έκανες και διάλεξες δεύτερο πόδι αφού θα έχεις και την μπέμπα (σσ: ζηλεύω και εγώ θέλω χεχε) που είναι πιο ήσυχα και πιο οικογενειακά.

    Για πότε λέτε να ανεβείτε και για πόσες μέρες;

    Εγώ έκλεισα σήμερα για μέσα Αυγούστου αεροπορικά εισιτήρια για Σαντορίνη που το λέμε καιρό να πάμε με το έταιρον ήμισυ αλλά δεν μας είχε κάτσει till now και τώρα μένει να ψάξω για ξενοδοχείο. Αν έχει πάει κανείς και γνωρίζει κάτι κάθε info δεκτή. Προτιμάμε στην χώρα και ψηλά να έχει ωραία θέα (και λογική τιμή φυσικά!).

    ReplyDelete
  5. Θα κλείσω στο Meliton μάλλον για αρχές Σεπτέμβρη και για 5 μέρες.
    Μη ζηλεύεις.Θα έρθει και η σειρά σου!Και εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό πήγα γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες και έφερα εισαγώμενη την Μπουμπού... Την είχαν αφορολόγητη βλέπεις.Χι,χι!!!

    Στο πρώτο πόδι έχω πάει παλιότερα με το έταιρον ήμισυ και νυν σύζυγο πλέον. Ωραίες παραλίες έχει αλλά πολύ φασαρία. Στις διακοπές μου προτιμώ θάλασσα, ήλιο, ησυχία και ξεκούραση!

    Σειρά μου τώρα να ζηλέψω! Σαντορίνη,ε; Δεν έχω πάει.
    Για ξενοδοχείο ψάξε μέσω μεγάλων πρακτορείων (http://www.pamepaketo.gr/package/AllAgents.do) αρχικά και πάρε και τηλέφωνα στα ξενοδοχεία και εσύ η ίδια.

    ReplyDelete
  6. Ναι νομίζω και εγώ στο ίδιο ξενοδοχείο είχα μείνει!

    Εμείς τέλη Μαΐου λέμε να παντρευτούμε, οπότε που ξέρεις, τέτοια εποχή του χρόνου μπορεί και εγώ να έχω κάτι στα "σκαριά" χεχε!

    Από Σεπτέμβριο/Οκτώβριο θα αρχίσουμε τις ετοιμασίες και το ψάξιμο.

    Όσο για την Χαλκιδική, όντως το 1ο πόδι έχει πιο πολύ κίνηση και ζωή, το 2ο είναι πιο ήρεμα και ήσυχα.

    ReplyDelete