Tuesday 15 January 2013

6 χρόνια GreekCharm!


Το GreekCharm σήμερα γίνεται 6 χρονών! Τι να πρωτοθυμηθώ αυτά τα 6 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας μέσω αυτού του blog; Έχουμε ταξιδέψει (πολύ!), έχουμε μοιραστεί γεύσεις, έχουμε παρακολουθήσει και σχολιάσει σειρές και ταινίες, έχουμε διαβάσει πολλά και διάφορα βιβλία, έχουμε πάει σε ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, φυσικά έχουμε κάνει πολλές βόλτες στην αγαπημένη μου πόλη τη Θεσσαλονίκη, έχουμε ακούσει μουσική και πάει σε συναυλίες τόσο Ελλήνων όσο και ξένων καλλιτεχνών, και γενικώς έχουμε προσπαθήσει να αναρτούμε θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν εσάς που διαβάζετε αυτό το blog!

Το 2012 υπήρξε η χρονιά με τις λιγότερες αναρτήσεις από τότε που άνοιξα το GreekCharm, καθώς ήμουν έγκυος και δεν είχα κουράγιο να κάθομαι στον υπολογιστή! Πολλές πιθανές αναρτήσεις πέρασαν αυτόν τον χρόνο από το μυαλό μου (ακόμα χρωστάω posts από το περσινό ταξίδι στο Παρίσι, OMG!), αλλά δεν είχα αντοχές για να τις κάνω, δυστυχώς.

Δεν το μετανιώνω όμως, καθώς δίπλα μου αυτή τη στιγμή έχω την 2,5 μηνών μπέμπα μου και μέρα με τη μέρα αντιλαμβάνεται και περισσότερα πράγματα. Ακόμα τους ρυθμούς της δεν τους έχει βρει 100% (ούτε και εμείς επομένως), αλλά είμαστε σε καλό δρόμο τις τελευταίες μέρες.

Θέλω να πιστεύω ότι όταν με το καλό χρονίσει, η παρουσία μου στο blog θα επανέλθει στους αρχικούς της ρυθμούς! Ως τότε, μη με ξεχνάτε και μπαίνετε πού και πού να δείτε αν θα ξεφυτρώσει κανένα νέο θεματάκι! Στο μεταξύ καθημερινά τα λέμε πιο άμεσα μέσα από το twitter.

Να'στε όλοι καλά και να αισιοδοξείτε! :)

Φιλιά σε όλους!

Δανάη.

14 comments:

  1. Να τους χαίρεσαι: και τη μπέμπα και το μπλογκ! Και να τους δεις τη μεν μπέμπα ζούπερ ευτυχισμένη, το δε μπλογκ ζούπερ δημοφιλές. Τις καλυτερότερες ευχές μου! (και μην νομίζεις ότι ο πιγκουίνος έχει μνήμη πτηνού και έχει ξεχάσει τις εκκρεμότητες από το Παρίσι!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Πιγκουίνε! :) Ελπίζω να μπορέσω σύντομα να ολοκληρώσω τα χρωστούμενα, χεχε!

      Delete
  2. Χρόνια σας πολλά!! Πω πω πώς περνάει ο καιρός... τι να πρωτοθυμηθείς! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε περάσει πολύ ωραία στην μπλογκόσφαιρα τόσα χρόνια και ελπίζω να συνεχίσουμε άλλα τόσα κι άλλα τόσα. Φιλιά, αγκαλιές και πολλές ευχές για ό,τι καλύτερο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ Σοφία μου! Όντως τι να πρωτοθυμηθείς!! Το ομορφότερο πράγμα μέσα από τα blogs είναι να γνωρίσεις άτομα αξιόλογα με τα οποία να ταιριάσεις, ακόμα κι αν δεν τα έχεις συναντήσει ποτέ! Αυτή είναι η μαγεία, αλλιώς το να γράφεις απλά και αυτά που γράφεις να πέφτουν στο κενό και να μην έχουν αποδοχή και ανταπόκριση δεν έχει καμία αξία και κανένα ενδιαφέρον! :)

      Delete
  3. Χρόνια πολλά στο εξαιρετικό και ενδιαφέρον blog σου!!!!
    Φιλάκια

    ReplyDelete
  4. Πολύ χαίρομαι που κάποιοι από τους παλιούς bloggers είμαστε ακόμα εδώ! Μπορεί να κάνουμε μερικά διαλείμματα κάπου κάπου αλλά δεν τα παρατάμε!
    Για τη μικρούλα ό,τι και να ευχηθώ θα είναι λίγο! Όσο για το blog, εύχομαι να το κρατήσεις ενεργό για όσο σε ευχαριστεί!
    Φιλιά

    Τρελοτουρίστρια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ Τρελοτουρίστρια! Και εγώ χαίρομαι που δε χανόμαστε και το παλεύουμε να κάνουμε αναρτήσεις όποτε μπορούμε. Κάποιοι βέβαια από τους αγαπημένους μου bloggers έχουν εξαφανιστεί, αλλά ελπίζω να επανέλθουν.

      Φιλιά πολλά και με το καλό να δεχτείτε και εσείς το νέο μέλος της οικογένειάς σας. Λες να γεννιέται μια νέα γενιά από επίδοξους bloggers; Χεχε! Ίδωμεν... :)

      Delete
  5. αχ να σου ζήσει το ζουζουνάκι σου
    να περνάτε όμορφα μαζί
    τι να τον κάνεις τον υπολογιστή παιδί μου
    όταν έχεις τέτοια ομορφιά κοντά σου
    και τόοοοσα πράγματα να μάθεις απο αυτή :))
    να είσαι καλά
    και όποτε γράφεις, εμείς τσουπ εδώ :)
    χιχι
    φιλιά συμπατριώτισσαααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Miss Pink! Είναι αλήθεια ότι με ένα μωράκι στο πλάι σου μαθαίνεις καθημερινά ένα σωρό πράγματα που δεν είχες φανταστεί! Φιλάκια! :)

      Delete
  6. Εύχομαι κάποια στιγμή να γράφει εδώ μέσα και η μπέμπα σου!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ποτέ δεν ξέρεις, χεχε! :)

      Delete
  7. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!!

    ReplyDelete
  8. Θα γινεις μελος στο μπλογκ μου;;
    thanx

    ReplyDelete