Monday 23 May 2011

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Μόλις είδαμε το Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief και ομολογώ ότι μου άρεσε πάρα πολύ! Όταν είχε βγει δεν τρελαινόμουν να το δω γιατί νόμιζα ότι δεν θα άξιζε, αλλά τελικά αποδείχτηκα λάθος!


Η ταινία μεταφέρει το Δωδεκάθεο της ελληνικής μυθολογίας στη σημερινή εποχή και μας παρουσιάζει τον Percy Jackson ως γιό του Ποσειδώνα και της θνητής Sally Jackson (Catherine Keener) να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του όσον αφορά την κλοπή του κεραυνού του Δία που θα φέρει τη διχόνοια στα τρία αδέλφια - Δία, Ποσειδώνα και Άδη - και θα προκαλέσει τον πόλεμο μεταξύ τους. Αυτό με δύο λόγια μόνο, γιατί πραγματικά αν σας αρέσουν οι ταινίες δράσεις με πολλά εφέ πιστεύω θα την λατρέψετε όπως και εγώ!

Η ταινία αποτελείται και από ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών. Αναφέρω ενδεικτικά: Pierce Brosnan, Uma Thurman, Sean Bean, Melina Kanakarides, Rosario Dawson, Joe Pantoliano, Steve Coogan και πολλοί ακόμα!

Αν δείτε την ταινία μην την κλείσετε μόλις πέσουν οι πρώτοι τίτλοι τέλους καθώς υπάρχει και μια ακόμα σκηνή μετά από αυτούς!

Του χρόνου, το 2012, θα βγει και δεύτερη ταινία με τον Percy Jackson που θα λέγεται Percy Jackson & the Olympians: The Sea of Monsters.

Καλή διασκέδαση! :)

No comments:

Post a Comment