Saturday 9 April 2011

Morning Glory

Χθες το βράδυ είδαμε το Morning Glory, και ομολογώ ότι ήταν πολύ καλύτερο απ'ό,τι το περίμενα! Καιρό είχα να δω μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη ταινία.

Η Becky Fuller (Rachel McAdams) είναι τηλεοπτική παραγωγός (κάτι σαν αρχισυντάκτρια) σε ένα κανάλι στο New Jersey. Όταν την καλεί ο προϊστάμενός της νομίζει ότι επιτέλους θα πάρει προαγωγή καθώς βρίσκεται πολλά χρόνια στην ίδια θέση, όμως στο πλαίσιο της κρίσης και των περικοπών την απολύει! Τότε θα αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη της σε μεγαλύτερα κανάλια και στέλνει το βιογραφικό της στους μεγάλους σταθμούς της Νέας Υόρκης, τηλεφωνόντας συχνά και υπενθυμίζοντας το όνομά της!

Κάποια στιγμή η τύχη της χτυπάει την πόρτα και την καλούν για συνέντευξη στο κανάλι IBS. Φεύγοντας από τη συνέντευξη συναντάει στο ασανσέρ τον Mike Pomeroy (Harrison Ford), μεγάλο δημοσιογράφο τον οποίο θαυμάζει από μικρή, αλλά ο χαρακτήρας του δεν είναι αυτό που περίμενε.

Τελικά παίρνει τη θέση και αναλαμβάνει μια πρωινή εκπομπή ποικίλης ύλης όπως αυτές που είναι γνωστές και στη χώρα μας. Παρουσιαστές της εκπομπής είναι η Colleen Peck (Diane Keaton) και ο Paul McVee (Ty Burrell), όμως ο δεύτερος δεν έχει καθόλου σωστή συμπεριφορά και αναγκάζεται από την πρώτη μέρα να τον απολύσει. Έτσι αρχίζει η αναζήτηση ενός συμπαρουσιαστή και καταλήγει στο να προτείνει τη θέση στον Mike. Φυσικά αυτός ως έγκριτος και πολυβραβευμένος δημοσιογράφος αρνείται να ασχοληθεί με μια εκπομπή που επικεντρώνεται σε μαγειρικές, μόδα και καθημερινά θέματα, όμως μια ρήτρα στο συμβόλαιό του που ανακαλύπτει η Becky τον δεσμεύει και αναγκάζεται να υποχωρήσει.

Μέσα σε όλα τα άλλα η Becky γνωρίζει στον σταθμό και τον Adam Bennett (Patrick Wilson) με το οποίο και τα φτιάχνει.

Η αρνητικότητα του Mike την ταλαιπωρεί όσο δεν λέγεται, αλλά στο τέλος ίσως να μην είναι τόσο κακός όσο θέλει να δείχνει.

Η ταινία είναι ευχάριστη και θα περάσετε ένα όμορφο δίωρο! Καλή διασκέδαση! :)

6 comments:

  1. Πολύ καλό το cast! Θα την έχω στα υπόψιν...
    Καλημέρα Δανάη μου!

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα Σοφία και καλή εβδομάδα! Πιστεύω θα σου αρέσει αν την δεις! Take care! :)

    ReplyDelete
  3. Πάντα έχεις υπέροχες ιδέες !!
    Σ ευχαριστώ !

    ReplyDelete
  4. Χαίρομαι που άρεσε η πρότασή μου! :)

    ReplyDelete
  5. Θα πάω να το δω.
    Ναι θα ψήσω την γυναίκα μου να πάμε να το δούμε.Θα μου πεις ότι μπορεί να με κοιτάξει με μάτια γουρλωμένα από την έκπληξη?
    Ε και?
    Μωρέ και πόσα ακόμα να δεις χαχαχαχαχαχαχα!

    Υ.Γ εεεε ψιτ παιδί το blogs μου έφερε γούρι και θα έρχομαι καθημερινά να βλέπω

    ReplyDelete
  6. Χαχα, τράβα και μια φωτογραφία το βλέμα της γυναίκας σου όταν της πεις ότι θέλεις να πάτε να το δείτε, χεχε!

    Χαίρομαι που το πιστεύεις αυτό για το blog μου. Μπορεί να μην κάνω αναρτήσεις καθημερινά, αλλά είναι πάντα ευχάριστο να αποκτάς καινούριους τακτικούς αναγνώστες! :)

    ReplyDelete