Wednesday 23 February 2011

The Next Three Days


Το The Next Three Days είναι μια ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δούνε οι φίλοι των αστυνομικών ταινιών. Η ταινία έχει πολλή δράση και αγωνία! Όταν είδα το τρέιλερ στο σινεμά μου θύμισε ένα μείγμα Prison Break και διαφόρων άλλων ταινιών, αλλά τελικά η ταινία ήταν πολύ καλύτερη απ'ό,τι περίμενα και έχει πολύ ωραία σκηνοθεσία!

Ο John Brennan (Russell Crowe) ζει ευτυχισμένος με τη γυναίκα του Lara (Elizabeth Banks) και τον μικρό γιό τους όταν ξαφνικά εισβάλει η αστυνομία στο σπίτι του και συλλαμβάνει τη γυναίκα του για τον φόνο του αφεντικού της με την οποία είχαν διαφωνίες και μάλωναν συχνά μπροστά σε όλους.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν έχουν τα αποτυπώματά της επάνω και όλα δείχνουν προς την ενοχή της, επομένως η αθώωσή της είναι απίθανη.

Όταν το συνειδητοποιεί αυτό ο John διοργανώνει - παίρνοντας συμβουλές από τον Damon Pennington (Liam Neeson) που έχει δραπετεύσει επανειλημένως από τη φυλακή - ένα σχέδιο ώστε να βγάλει τη γυναίκα του από τη φυλακή, τρία χρόνια μετά την παραμονή της σ'αυτήν.

Θα καταφέρει να βγάλει τη γυναίκα του από τη φυλακή και να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που τους κυνηγούν; Η' ο αστυνόμος Nabulsi (Lenny James από το Jericho και το The Walking Dead) θα τους πιάσει στο τέλος;

Η ταινία έχει πολύ καλό καστ και πολύ ωραία φωτογραφία!

Την προτείνω ανεπιφύλακτα! Καλή διασκέδαση!


2 comments:

  1. Αυτόν τον Russell Crowe για κάποιο λόγο δεν τον πάω μία. Παρόλα αυτά βλέπω ταινίες του. Όταν τη δω θα σου πω πως μου φάνηκε.

    ReplyDelete
  2. Σταύρο θα συμφωνήσω ότι ο Russell έχει κάτι το λίγο αντιπαθητικό, δεν μπορείς να διαφωνήσεις όμως ότι η αρμηνεία του στο A Beautiful Mind ήταν συγκλονιστική και ότι γενικώς είναι ένας καλός ηθοποιός! Δεν έχει τύχει να δω ταινία του και να μη μου αρέσει. Όταν δεις την ταινία περιμένω εντυπώσεις! :)

    ReplyDelete