Wednesday 17 November 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Χθες το βράδυ πήγαμε στην avant-premiere της προτελευταίας ταινίας του Harry Potter με τίτλο Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (ή στα ελληνικά Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1ο), δύο μέρες πριν βγει επίσημα στις σκοτεινές αίθουσες.

Ο κινηματογράφος ήταν τελείως γεμάτος με άτομα όλων των ηλικιών: από πιτσιρίκια που πήγαν να δουν τον αγαπημένο τους ήρωα ως και μεγάλους που πήγαν κυρίως για να δουν μια ταινία δράσης και να απολαύσουν τα διάφορα εφέ.

Η ταινία ήταν σαφώς πάρα πολύ καλύτερη από την προηγούμενη (που ήταν η έκτη στη σειρά) που δεν είχε πολύ δράση και περιοριζόταν στα φλερτ των νεαρών μάγων.

Η έβδομη στη σειρά ταινία είχε πάρα πολύ δράση η οποία μεταφερόταν σε διάφορα όμορφα τοπία! Για την υπόθεση δεν θα πω πολλά γιατί πιστεύω πολλοί θα θέλετε να τη δείτε. Θα περιοριστώ στο να πω ότι η μάχη ανάμεσα στον Χάρι και τον You-Know-Who συνεχίζεται και μάλιστα κλιμακώνεται! Η τελική αναμέτρηση θα λάβει χώρα στην τελευταία ταινία, το 2ο μέρος της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2011.

Σε κάποια συγκεκριμένα σημεία η ταινία μου θύμισε το Lord of the Rings και σε άλλα το Twilight (δείτε για παράδειγμα την παρακάτω αφίσα)...


Καλή διασκέδαση σε όσους πάνε αύριο να τη δούνε! :)

9 comments:

  1. Σχεδιάζω να τη δω και εγώ μέσα στο σ/κ που έρχεται. Επίσης, η 2η ταινία βγαίνει το καλοκαίρι από όσο ξέρω και όχι τον Απρίλιο όπως αναφέρεις!

    ReplyDelete
  2. Ναι Θέμο δίκιο έχεις, κάπου νόμιζα είχε πάρει το μάτι μου ότι θα έβγαινε τον Απρίλιο, αλλά μάλλον για κάτι άλλο είχα δει. Στο imdb λέει τον Ιούλιο ότι θα βγει! Καλά να περάσεις! :)

    ReplyDelete
  3. Καιρό έχω να σχολιάσω εδώ!!

    Το ιστολόγιο σου έχει γίνει πολύ κινηματογραφικό!!

    Τα σέβη μου & την καλησπέρα μου!!

    ReplyDelete
  4. Γειά σου Vangel Greko! Το ιστολόγιο καλύπτει πολλές πτυχές... :)

    Καλησπέρα και σε σένα!

    ReplyDelete
  5. Δανάη και εδώ η παρέα συζητάει πότε θα πάμε να το δούμε. Ευτυχώς που είναι καλύτερη από την προηγούμενη γιατι η τελευταία ήταν απογοήτευση.

    ReplyDelete
  6. Όντως Νίκο, η τελευταία ήταν χάλια! Αυτή είναι σαφώς πολύ καλύτερη και πιστεύω ότι ακόμα καλύτερη θα είναι και η τελευταία! :)

    ReplyDelete
  7. Σαν φανατικός, δεν είμαι αντικειμενικός.
    Αλλά σίγουρα η ταινία είναι πολύ καλύτερη από τις άλλες, θυμίζει θρίλερ!

    ReplyDelete
  8. ΚίτσοΜήτσο, αν και έχω δει όλες τις ταινίες της σειράς, ποτέ δεν θυμάμαι τι γίνεται σε κάθε ταινία. Απλά μου αρέσει να τις βλέπω, αλλά αν με ρωτήσεις λίγο καιρό μετά ποιά ήταν ποιά δεν θα ξέρω να σου απαντήσω!

    Τώρα το ότι θυμίζει θρίλερ δεν θα το'λεγα, εξαρτάται το πως ορίζεις τα θρίλερ, χεχε!

    ReplyDelete
  9. tis exo dei oles apo deka fores tin kathe mia kai ola ta biblia ta exo diavasei pano pao 100 fores ama thelete pisteuetai an oxi kalos

    ReplyDelete