Thursday 2 September 2010

Νέες Τηλεοπτικές Σειρές για το 2010

Όπως υποσχέθηκα στο προηγούμενο ποστ μου για τις ήδη υπάρχουσες σειρές που επιστρέφουν στις οθόνες μας σε λίγες μέρες, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω κάποιες νέες σειρές που θα αρχίσουν να προβάλλονται.

Αρχικά η πρώτη που μου έκανε εντύπωση είναι το Undercovers διά χειρός J.J.Abrams, δημιουργού του LOST και του Fringe.

Ένα παντρεμένο ζευγάρι, πρώην μυστικοί πράκτορες που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ζει μια συνηθισμένη ζωή, μέχρι να έρθει η στιγμή να "ξαναενεργοποιηθούν". Με τον τρόπο αυτό θα βγουν και από την ρουτίνα που έχει επέλθει στο γάμο τους. Μια σειρά που φαίνεται να έχει και δράση και χιούμορ. Αν προσθέσουμε και το όνομα του Abrams, μυρίζομαι επιτυχία!

Ο "Πιλότος" (S01E01) θα προβληθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010.

Δείτε το τρέιλερ:




Η δεύτερη σειρά που μου έκανε "κλικ" είναι το The Event:


Πολύ αγωνία, πολύ μυστήριο, πολύ συνομωσία, άρα η συνταγή είναι επιτυχημένη εξαρχής! Τα λόγια είναι περιττά, δείτε το άκρως καθηλωτικό τρέιλερ:



Ο "Πιλότος" (S01E01) θα προβληθεί τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010.



Από τις διάφορες σειρές που έχουν ανακοινωθεί, αυτές ξεχώρισα! Αν έχετε να προτείνετε κάποια ακόμα, μη διστάσετε να αφήσετε σχόλιο!

9 comments:

  1. Ενδιαφέροντα φαίνονται και τα δύο. Για να δούμε τι θα δούμε... :-)

    ReplyDelete
  2. Όντως Σοφία! Ευτυχώς εκεί στην Αμερική δεν μας αφήνουν να βαλτώσουμε και να βαρεθούμε δημιουργώντας συνεχώς νέες συναρπαστικές σειρές! :)

    ReplyDelete
  3. Το event νομίζω θα το δώ. Το άλλο μου φαίνεται κάπως! Φιλιά...

    ReplyDelete
  4. Στάθη, το Undercovers θυμίζει ίσως και κάποιες ταινίες που έχουμε δει κατά διαστήματα. Όπως και να'χει φαίνεται καλογυρισμένο και αν μας κρατήσει θα το παρακολουθήσω.

    Το The Event φαίνεται πολλά υποσχόμενο, ελπίζω η σειρά να είναι τόσο συναρπαστική όσο δείχνει το τρέιλερ. Έχει και πολύ καλό καστ ηθοποιών! Κοντός ψαλμός... ;)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. μ'αρέσουν οι τηλεοπτικές "προτάσεις" σου!!

    μπράβο!!

    μ'εκτίμηση

    υγ. πέρασα να πω και μια καλημέρα ή καλησπέρα ότι προτιμάς!!

    υγ. μήπως να επιλέξεις άλλο φόντο λόγω φθινοπώρου??

    είχα την απορία μου & είπα να στην εκφράσω...

    ReplyDelete
  7. Ευχαριστώ για το ποστ σου Vangel Greko. Όσο για το theme έχω σκοπό να το αλλάξω τις προσεχείς μέρες, μην ανησυχείς! :)

    ReplyDelete
  8. Δες το Rubicon και θα με θυμηθείς!

    ReplyDelete
  9. Κοίτα Στάθη, το πρώτο επεισόδιο του Rubicon ήταν πολύ συναρπαστικό και είπα "ουάου τι ωραία σειρά, μέσα στη συνομωσία και το σασπένς" αλλά όλα τα υπόλοιπα επεισόδια κυλούσαν πολύ αργά, ως βαρετά μη σου πω. Είδαμε ως το 8ο επεισόδιο και έχουμε μείνει εκεί.

    Αντιθέτως μου αρέσει πάρα πάρα πάρα πολύ το The Event και το Undercovers.

    Και το Lone Star (το οποίο δεν ανέφερα στο ποστ γιατί το ανακάλυψα αργότερα) φαινόταν καλό και με ωραίο καστ, αλλά δυστυχώς - όπως διάβασα μόλις - ακυρώθηκε. Προβλήθηκαν μόνο 2 επεισόδια.

    ReplyDelete