Monday 5 July 2010

Cop Out


Όταν διαλέξαμε να δούμε την ταινία Cop Out αναφώνησα "ωχ ακόμα μια ταινία με τον Bruce Willis σε ρόλο αστυνομικού"!

Όμως δεν είχα δίκιο! Η ταινία είναι φοβερή και γελάς κυριολεκτικά από το πρώτο δευτερόλεπτο!!!! Δεν έχω γελάσει ξανά σε ταινία τόσο πολύ, από την αρχή ως το τέλος!

Το Cop Out είναι μια αστυνομική κομεντί σαν αυτές που δυστυχώς δεν βλέπουμε πιά! Μου θύμισε το παλιό καλό Φονικό Όπλο! :)

Έχουμε κι εδώ ένα δίδυμο αστυνομικών που πετούν απίστευτες ατάκες και είναι αδύνατο να μη γελάσεις!

Η ταινία ξεκινάει με τον συνεργάτη του Bruce Willis Paul (Tracy Morgan) να μπαίνει να ανακρίνει έναν κρατούμενο χρησιμοποιώντας σκηνές από διάφορες αστυνομικές ταινίες. ΤΟ γέλιο!!

Στη συνέχεια οι δύο συνεργάτες κάνουν κάποιες γκάφες και τίθενται σε διαθεσιμότητα αλλά φυσικά δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Η κόρη του Jimmy (Willis) πρόκειται να παντρευτεί και θέλει ανοιχτό γάμο αλλά ο ίδιος όντας σε διαθεσιμότητα δεν έχει λεφτά. Ο νέος σύζυγος της γυναίκας του προτείνει να πληρώσει για τον γάμο αλλά η αξιοπρέπεια του Jimmy δεν το δέχεται. Έτσι αποφασίζει να πουλήσει μια συλλεκτική κάρτα του baseball που θα καλύψει με το παραπάνω τον γάμο. Μόνο που η γκαντεμιά δεν τον αφήνει και την ώρα που βρίσκεται στο μαγαζί όπου ο ειδικός θα εκτιμούσε την κάρτα του, γίνεται ληστεία και του την παίρνουν!!!

Εδώ βλέπουμε τον Seann William Scott (American Pie) σε έναν ρόλο-έκπληξη που βγάζει απίστευτο γέλιο!

Στην πορεία μπαίνουν μέσα και έμποροι ναρκωτικών, ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, μια μυστηριώδης απαχθείσα Μεξικάνα στο πορτ μπαγκαζ... περισσότερα δεν λέω, η συνέχεια επί της οθόνης! Αξίζει να την δείτε, της βάζω 10' χωρίς αμφιβολία!! :)

2 comments:

  1. Ο κακός χαμός γίνεται σε αυτή την ταινία αν κατάλαβα καλά! Την βάζω στα υπόψην :-)

    ReplyDelete
  2. Να τη δεις Σοφία, σίγουρα θα σου αρέσει! :)

    ReplyDelete