Sunday 20 June 2010

Lightning!

Ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε! Κατάφερα με τη μηχανούλα μου να απαθανατίσω έναν κεραυνό στο χθεσινοβραδινό μπουρίνι που έπεσε στη Χαλκιδική! Είχα στημένη την φωτογραφική στο τριποδάκι μου πάνω στο τραπέζι και έβγαζα τα φώτα απέναντι όταν την ώρα που γινόταν capture η φωτογραφία έπεσε μια αστραπή! Στη συνέχεια προσπάθησα με τον ίδιο τρόπο να "πιάσω" κανέναν κεραυνό ακόμα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Κι αυτός ο ένας μόνο όμως με έκανε πολύ χαρούμενη καθώς το είχα απωθημένο χεχε!


Ελπίζω να σας αρέσει η φωτογραφία. Δεν έχει υποστεί καμιά απολύτως επεξεργασία παρά μόνο ότι μίκρυνα το μέγεθός της για να ανοίγει γρήγορα.

Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο ήταν υπέροχο καθώς κάναμε καταπληκτικά μπάνια χωρίς να έχει καύσωνα αλλά ωραία ζεστούλα με ελαφρύ αεράκι και τα δύο βράδια (Παρασκευή και Σάββατο) είχε μπουρίνια που έφεραν δροσιά και κοιμηθήκαμε ωραία!

12 comments:

  1. Πολύ καλή είναι! Πού έπεσε όμως; Φαίνεται να πέφτει σε σπίτι;

    Καλό καλοκαίρι.

    ReplyDelete
  2. Μπα Σταύρο ήταν πολύ μακριά πίσω από τον λοφίσκο που φαίνεται, δεν νομίζω να χτύπησε κάποιο σπίτι!

    Ενώ εκεί που ήμασταν εμείς έκανε τρελό μπουρίνι την Παρασκευή, το Σάββατο βλέπαμε να έχει μπουρίνι μακριά, προς το τρίτο πόδι και το Άγιο Όρος.

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραία η φωτογραφία, αλλά άδικω να βρέθει τα Σαββατοκύριακα! Ελπίζω όταν έρθω εγώ να έχει μόνιμα 35 βαθμούς!

    ReplyDelete
  4. Νίκο, όπως προείπα οι μέρες ήταν τέλειες και το βράδυ τα χαρήκαμε τα μπουρινάκια χεχε!

    Μην ανησυχείς όλο το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, σίγουρα θα πετύχεις καλό καιρό. Και μακάρι να έχει 35 βαθμούς όπως λες και όχι τίποτα 40-43!

    ReplyDelete
  5. Σούπερ η φωτογραφία! Πολύ μ' αρέσουν αυτά τα μπουρίνια της Χαλκιδικής. Παλιά (που έμενα Ελλάδα) πηγαίναμε κάθε χρόνο στη Χαλκιδική τέλη Ιουνίου και πάντα πετυχαίναμε κάποιο μπουρίνι. Ήταν απόλαυση να κάθεσαι στο παράθυρό σου και να κοιτάς τις αστραπές να σχίζουν τον ουρανό στο απέναντι πόδι. Την εικόνα αυτή την έχω συνδιάσει με την αρχή των διακοπών :-)

    Καλό καλοκαίρι!

    ReplyDelete
  6. Σοφία και που να δεις την προηγούμενη μέρα τι γινόταν! Είχε ένα μπουρίνι παρόμοιό του δεν έχω ξαναδεί! Πέραν του ότι σηκώθηκε η άμμος από τον αέρα ξαφνικά, εκεί που η θάλασσα ήταν ήρεμη ήρθαν κύματα που ήταν παράλληλα με την παραλία!! Πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν ξανάζησα ποτέ! Την είχα αράξει στο μπαλκόνι με την τέντα κατεβασμένη για να μην βρεχόμαστε και απολάμβανα! :)

    ReplyDelete
  7. Συγχαρητήρια για την υπέροχη φωτογραφία !!
    Είσαι φοβερή !!

    ReplyDelete
  8. Μπράβο σου, έπιασες μια εκπληκτική στιγμή!
    Ζηλεύω γιατί είναι μια φωτογραφία που λείπει από το "portfolio" μου...
    :)

    ReplyDelete
  9. Και έμενα ήταν απωθημένο μου και όταν είδα το αποτέλεσμα που βγήκε τυχαία πήρα την μηχανή και πήγα και την έδειξα σε όσους βρίσκονταν στο σπίτι. Βέβαια δεν συμμερίστηκαν όλοι τη χαρά μου λες και το να "πιάσεις" μια τέτοια στιγμή είναι κάτο το απλό ή εύκολο αλλά τι να πεις, δεν ξέρουν αυτοί!! :)

    ReplyDelete
  10. Απιστευτη!!!!!!Μπραβο σου!

    Ειναι και δικο μου απωθημενο...

    ReplyDelete
  11. Ευχαριστώ πολύ! :)

    ReplyDelete