Sunday 23 May 2010

Crazy On The Outside


Μια κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Tim Allen είναι αν μη τι άλλο εγγύηση! Ο Tommy (Allen) βγαίνει από τη φυλακή ύστερα από 3 χρόνια. Η αδελφή του η Viki (Sigourney Weaver) προκειμένου να τον προστατέψει και να μην πληγωθεί του είπε ότι η φιλενάδα που είχε όταν τον έπιασαν πέθανε, ενώ στην πραγματικότητα έχει βρει άλλον. Φυσικά ο ίδιος δεν αργεί να το ανακαλύψει.

Ο πρώην συνεργάτης του Gray (Ray Liota) με τον οποίο αντέγραφαν παράνομα CDs και DVDs και έκλεβαν αυτοκίνητα προσπαθεί να τον πείσει να ξαναγυρίσει στην "δουλειά", στην παρανομία. Η αδελφή του από την άλλη προσπαθεί να κρατήσει τον Gray μακριά από τον αδελφό της για να μην ξαναγυρίσει στην φυλακή.

Η ζωή του Tommy θα αλλάξει όταν θα γνωρίσει την Angela Papadopolous (Jeanne Tripplehorn) - η οποία είναι η αστυνομικός στην οποία πρέπει να εμφανίζεται κάθε Δευτέρα προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν θα το σκάσει και ότι θα γίνει έντιμος - και τον γιό της που στο πρόσωπο του Tommy βλέπει τον πατέρα που ποτέ δεν είχε!

Το όνειρό του είναι να ξαναρχίσει την εταιρεία του πατέρα του και να γίνει βαφέας σπιτιών. Η Angela στην αρχή τον βάζει να δουλεύει σε ένα φαστφουντάδικο, αλλά στη συνέχεια διαπιστώνει ότι ο Tommy είναι καλός και τον αφήνει να κάνει τη δουλειά που πραγματικά θέλει.

Το Crazy On The Outside είναι μια ωραία κωμωδία, με καλό καστ και βλέποντάς την θα περάσατε μιάμιση ώρα ευχάριστα. Καλή διασκέδαση! :)

3 comments:

  1. Συμπαθητική φαίνεται :-)

    ReplyDelete
  2. Ναι, ευχάριστη ταινία και χωρίς χοντροειδή αστεία, πράγμα πολύ σημαντικό για μένα.

    ReplyDelete
  3. Την είδα. Αδιάφορη μου φάνηκε και ανούσια.
    ΚΡΊΜΑ
    ερση

    ReplyDelete