Tuesday 22 September 2009

The Lost Symbol

Μόλις το παρέλαβα, φρέσκο φρέσκο χεχε! Ανυπομονώ να αρχίσω την ανάγνωση!!! :)

Οι πρώτες μου εντυπώσεις: πολύ ωραίο βιβλίο, χοντρό εξώφυλλο, παχιά ωραία φύλλα τα οποία με ένα πρώτο ξεφύλλισμα σε διάφορα σημεία περιέχουν κωδικούς και σύμβολα! Έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία του Dan Brown, ανυπομονώ να αρχίσω και το καινούριο του, το οποίο έχει γίνει ήδη Best Seller από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του! Robert Langdon here I come! :)

13 comments:

  1. Θα το έχω στα χέρια μου σε λίγες μέρες! Χεχε! Προσωπικά προτιμώ τα paperback αλλά νομίζω κυκλοφορεί μόνο σε hardback...

    Καλή ανάγνωση!

    ReplyDelete
  2. Τα paperback είναι σίγουρα πιο εύκολα να τα παίρνεις εδώ κι εκεί γιατί είναι πιο ελαφριά και τα διαβάζεις πιο άνετα. Εμένα μου αρέσουν όμως και τα χοντρά εξώφυλλα, έχουν άλλο κύρος! ;)

    Όντως προς το παρόν το συγκεκριμένο κυκλοφορεί μόνο σε hardback. Καλή μας ανάγνωση!

    (Προς το παρόν διαβάζω το πρώτο βιβλίο του Harry Potter και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη μέση ακριβώς, αλλά διαβάζεται πολύ ευχάριστα και γρήγορα. Δεν ξέρω τι στρατηγική θα ακολουθήσω, αν θα τελειώσω τον Harry στα γρήγορα για να αρχίσω τον Robert ή αν θα ξεκινήσω τον Ρόμπερτ και θα επιστρέψω αργότερα στον Χάρυ. Θα δω...)

    ReplyDelete
  3. Κοίτα, τα βιβλία του Harry Potter πλην του προτελευταίου, έχουν τέλος που δεν σχετίζεται με το επόμενο, είναι αυτοτελή. Οπότε μπορείς να σταματήσεις. Αλλά εγώ θα πρότεινα να τα ρουφήξεις σερί!

    ReplyDelete
  4. Εγώ θα περιμένω να βγει σε paperback γιατί τα hardback εκτός του ότι είναι πιο ακριβά, πιάνουν και περισσότερο χώρο (και επίσης δεν μπορείς να τα πάρεις μαζί σου για να διαβάσεις στο τρένο).

    ReplyDelete
  5. @ Γκρινιάρης: Χθες "γκάζωσα" στον Harry Potter και μου έμειναν μια εκατοσταριά σελίδες για να το τελειώσω, σήμερα ή αύριο, και θα αρχίσω μετά το Lost Symbol.

    Σοφία, σίγουρα αν θέλεις να το παίρνεις στο τρένο η ελαφριά έκδοση βολεύει περισσότερο. Εγώ διαβάζω μόνο μέσα στο σπίτι, επομένως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Άσε που μου αρέσει το πως δείχνουν τα hardback στη βιβλιοθήκη! Βασικά είναι το πρώτο hardback βιβλίο που αγόρασα.

    Όσο για τις τιμές εγώ το πήρα από το play.com μόνο 12,49 ευρώ ενώ ακριβώς το ίδιο στο Public το πουλάνε 19,99 ευρώ!! Μεγάλη διαφορά!

    ReplyDelete
  6. Ναι, αλλά όταν βγει σε paperback θα το πάρεις μόνο 7 ευρώ (και πολλά λέω).

    Οι τιμές του Public είναι απλησίαστες σε όλα τα βιβλία, ελληνικά και ξενόγλωσσα. Πλέον πάω μόνο για χάζεμα, δεν συμφέρει για ψώνια!

    ReplyDelete
  7. πολύ το hype γύρω από αυτό το βιβλίο, ως εκ τούτου μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το αξίζει στο 100%! έχει βάλει και το marketing το χεράκι του καθώς και η ήδη προυπάρχουσα φήμη του Dan Brown...

    περιμένω εντυπώσεις πριν αποφασίσω να το διαβάσω κ εγώ...

    χαιρετώ!

    ReplyDelete
  8. Διάβασέ το για να μας πεις και μας αν αξίζει τελικά ή αν είναι μια από τα ίδια.
    Όσο για τα Χάρι Πότερ, δεν είμαι αντικειμενικός, αλλά θα σου έλεγα να τελειώσεις αυτά πρώτα! Χεχε

    ReplyDelete
  9. _fok_, μόλις το διαβάσω θα γράψω τις εντυπώσεις μου. Είναι και αρκετά μεγάλο, επομένως δεν θα είναι και πολύ άμεσες αυτές, θα πρέπει να περιμένετε λίγο καιρό.

    Kitsomitso, δύο κεφάλαια μου έμειναν για τον Χάρυ Πότερ, το τελειώνω και αρχίζω το Lost Symbol! :)

    ReplyDelete
  10. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ.

    ReplyDelete
  11. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ILLUMINATI. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΑΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟ.

    ReplyDelete
  12. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON.CO.UK ME 5 ΛΙΡΕΣ + 4 ΛΙΡΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ HARDCOPY, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

    ReplyDelete
  13. Ενώ το ξεκίνησα μόλις το πήρα στα χέρια μου δεν έχω βρει τον χρόνο να το συνεχίσω, έχω διαβάσει λίγο. Όταν με το καλό το ξαναπιάσω και αποκτήσω μια συνολική εικόνα θα αφήσω τις εντυπώσεις μου.

    ReplyDelete