Monday 7 September 2009

Ghosts Of Girlfriends Past


Το Ghosts Of Girlfriends Past είναι μια πολύ ωραία ρομαντική κωμωδία, από αυτές που μου αρέσουν. Στην υπόθεση θυμίζει αρκετά το πασίγνωστο Scrooged, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ήρωάς μας (ο Matthew McConaughey στον ρόλο του Connor Mead) δεν πιστεύει στην αγάπη. Ο Connor Mead είναι γνωστός φωτογράφος μόδας που αναλώνεται σε εφήμερες σχέσεις και αποφεύγει τις δεσμεύσεις σαν να είναι ασθένεια!

Όταν θα παραστεί στην πρόβα γάμου του μικρού του αδελφού, θα δηλώσει μπροστά σε όλους ότι δεν πιστεύει στην αγάπη και στον γάμο και κάθε του πράξη θα αποβεί καταστροφική. Εκεί τον επισκέπτεται το φάντασμα του νεκρού του θείου που τους μεγάλωσε και που ήταν επίσης "γκομενιάρης" (ο Michael Douglas σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει!!!!) και θα προσπαθήσει μέσω τριών φαντασμάτων να δείξει στον Connor την αιτία που αποφεύγει τις δεσμεύσεις (που ακούει στο όνομα Jenny Perotti την οποία υποδύεται η Jennifer Garner) καθώς και το μέλλον του αν συνεχίσει σ'αυτό το μοτίβο!

Η ταινία διαθέτει μια πολύ ωραία σκηνοθεσία καθώς και πολύ ωραία μουσική! Αν είστε φαν των rom com είναι σίγουρο πως θα την λατρέψετε! :)

5 comments:

  1. Ήθελα να πάω να τη δω στο σινεμά αλλά δεν τα κατάφερα. Την έχω ήδη στα υπόψην.

    ReplyDelete
  2. Να την δεις Σοφία μου, αξίζει! :)

    ReplyDelete
  3. Όσο "πάω" τη Τζένιφερ Γκάρνερ τόσο σιχαίνομαι τον Μαθιου Μακόναχι με πάθος. Τέτοιο ατάλαντο ον με τις ίδιες τρεις γκριμάτσες είτε παίζει δράμα, είτε κωμωδία έχω χρόνια να δω. Μου είναι φοβερά αντιπαθής και με κάθε νέα του ταινία που μαζοχιστικά μπορεί να δω κάποια στιγμή, μου γίνεται αντιπαθέστερος.

    ReplyDelete
  4. Καλή πρόταση φαίνεται!

    ReplyDelete
  5. @ Πίκο Απίκο: Στη συγκεκριμένη ταινία θα έλεγα ότι ο Matthew είναι αρκετά διαφορετικός από τις άλλες που τον έχεις συνηθίσει. Give it a try! ;)

    @ KitsoMitso, και είναι. :)

    ReplyDelete