Saturday 14 March 2009

Sakis Rouvas - This Is Our Night (Eurovision 2009 - Official Video Clip)

Κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ του This Is Our Night, του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2009.

Ομολογώ ότι το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ μου άρεσε περισσότερο από το αντίστοιχο της Έλενας Παπαρίζου πριν τέσσερα χρόνια. Γενικώς μου αρέσει τα βίντεο κλιπ να έχουν και εξωτερικά γυρίσματα και να μην είναι όλο σε στούντιο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ με τον Σάκη Ρουβά βλέπουμε ανάμεσα στα χορευτικά του τραγουδιστή και διάφορα χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, όπως το Καλλιμάρμαρο στάδιο και το Ηρώδειο. Στα μέρη αυτά συναντούνται διάφοροι φίλοι για να πάνε να διασκεδάσουν σε κάποιο κλαμπ της Αθήνας. Μεταξύ των άλλων φαίνεται και η Ακρόπολη και η Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα.

Δείτε το video-clip:


4 comments:

  1. Μόλις τώρα το είδα, εδώ σε σένα – δεν το είχα πάρει είδηση ότι βγήκε… Τα εξωτερικά γυρίσματα μου άρεσαν πολύ! Δεν το θυμάμαι καθόλου το βίντεο κλιπ της Παπαρίζου – πάω στο youtube να το ψάξω!
    Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου…

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ Άσπα! :)

    ReplyDelete
  3. Εμένα το μόνο που δε μου αρέσει στο video clip είναι τα φώτα που υπάρχουν πίσω απο τον Sakis και τον "κρύβουν" όταν δυναμώνουν πολύ.
    Κατά τα άλλα, ωραίο clip και δείχνει κι Ελλάδα.

    ReplyDelete
  4. Ωραία η Αθήνα, αλλά καλύτερος ο Σάκης χεχε!

    ReplyDelete