Friday 6 February 2009

New look!


Εδώ και μια-δυό βδομάδες "γκρινιάζω" στο έτερον ήμισυ ότι βαρέθηκα το φθινοπωρινό header του blog και θέλω κάτι διαφορετικό. Κάτι που να χαρακτηρίζει γενικώς το blog και όχι απλά μια εικόνα.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο επιχείρησα να δημιουργήσω μόνη μου κάτι. Είχα βρει σε ζωγραφιές μια νότα (για την μουσική), ένα αεροπλάνο (για τα ταξίδια), ένα φιλμ (για το σινεμά) και διάφορες τέτοιες εικονίτσες και τις είχα βάλει την μία δίπλα στην άλλη. Το αποτέλεσμα όμως ήταν τραγικό. Το photoshop έχω προσπαθήσει πολλές φορές να το χρησιμοποιήσω αλλά δεν μπορώ μάλλον να μπω στη λογική του, μου φαίνεται πολύπλοκο και κάθε φορά πρέπει να ψάχνω tutorials ανάλογα με το τι θέλω να κάνω και φυσικά στο τέλος ποτέ δεν βγαίνει το ίδιο με αυτό που δείχνει το tutorial! :p

Χθες το βράδυ λοιπόν που γύρισα κουρασμένη από τη δουλειά μου είχε μια έκπληξη! Είχε καθήσει και είχε φτιάξει ένα header από φωτογραφίες παλαιότερων ποστ! Στο κέντρο το σήμα κατατεθέν της πόλης μου, ο Λευκός Πύργος και γύρω γύρω φωτογραφίες από τα ταξίδια που πήγαμε (Βαρκελώνη, Πράγα, Βιέννη, Σαντορίνη, Λονδίνο - η μόνη φωτογραγραφία που δεν είναι τραβηγμένη από εμένα) και από μια συναυλία. Ο ίδιος είπε να περιμένω να μου φτιάξει κάτι ακόμα καλύτερο, αλλά εγώ φυσικά ενθουσιάστηκα και είπα πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην το βάλω! Και το ανέβασα αμέσως! :)

Μου άρεσε πολύ η αλλαγή αυτή! Κλείνω με ένα σχετικό αγαπημένο τραγούδι...

Roxette - The Look



8 comments:

  1. einai pragmatika kalo ;p kaloriziko loipon!

    ReplyDelete
  2. Nice!!! Με 'γειά, με 'γειά!

    ReplyDelete
  3. Ευχαριστώ _fok_! Να'σαι καλά! :)

    ReplyDelete
  4. Thank you Γκρινιάρη! :)

    ReplyDelete
  5. Με γεια! Τέλειο το νέο header!

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστώ πολύ Άσπα! Τα συγχαρητήρια στον Γιάννη που μου το έφτιαξε! :)

    ReplyDelete
  7. Πολύ όμορφο το καινούριο look και συγχαρητήρια στον "γνωστό και μη εξαιρετέο" σχεδιαστή του!

    ReplyDelete
  8. Ευχαριστώ Χρήστο! :)

    ReplyDelete