Sunday 8 February 2009

Battlestar Galactica - S04E14 - Blood On The Scales


Το συγκεκριμένο το επεισόδιο το είδα χθες το βράδυ και ήταν ένα από τα καλύτερα επεισόδια τηλεοπτικής σειράς! Ένταση, δολοπλοκίες, συνομωσίες, δράση! Ό,τι καλύτερο! :)

Όσοι το είδατε περιμένω να αναφερθούμε αναλυτικά στα σχόλια, για να μην βάλω spoilers στο post.



Τι εννοούσε άραγε ο Baltar στο τέλος όταν έλεγε "I know who you are!"; Υπονοούσε κάτι λέτε;

6 comments:

  1. Επικό το επεισόδιο, και μια από τις ελάχιστες φορές που λέω ότι θέλω να ξαναδώ κάτι με το που τελειώνει :)

    Ο Baltar μάλλον εννοούσε ότι ήξερε την προσφορά του Gaeta στο παρελθόν, και για αυτό δεν του άξιζε να "φύγει" ως ένας απλός προδότης.

    ReplyDelete
  2. Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο επεισόδιο και το έχω δει ήδη 2 φορές :-)

    Συμφωνώ με τον Decoding, o Baltar δεν εννοούσε κάτι ιδιαίτερο, απλώς ότι λόγω της προϊστορίας που έχει με τον Gaeta τον καταλαβαίνει και ξέρει ποιος είναι πραγματικά.

    Εκείνο που έχει ενδιαφέρον νομίζω είναι αυτό που είδε ο Chief (λίγα τα ψωμιά του Galactica πλέον) όπως και το τι τιμωρία θα υπάρξει για τους αποστάτες π.χ. Seelix, Racetrack, Narcho κ.λπ. Και φυσικά η επιστροφή της Ellen και η προεδροποίηση του Apollo στο επόμενο επεισόδιο.

    Πάντως όλα τα επεισόδια της σεζόν μέχρι στιγμής είναι 1 και 1. Αν μας πάει έτσι ως το τέλος, ποιος τη χάρη μας :-)))))

    ReplyDelete
  3. Σοφία, όντως τα νέα επεισόδια ήταν τέλεια ως τώρα! Μακάρι να συνεχίσει έτσι η δράση! :)

    Κάτι σχετικό/άσχετο: χθες είχε στην tv τον εξορκισμό της Έμιλυ Ρόουζ. Δεν το έχω δει, κι ούτε το είδα γιατί είδαμε άλλη ταινία σε DVD. Όταν τελείωσε η ταινία που βλέπαμε και το γυρίσαμε στην τηλεόραση είδα ότι έπαιζε ο chief! Και στην αρχή (πριν βάλουμε το DVD) είδα ότι την Έμιλυ Ρόουζ την υποδυόταν η Jennifer Carpenter που παίζει την αδελφή του Dexter!

    ReplyDelete
  4. O Chief (ή μάλλον ο Aaron Douglas) έπαιξε και στο καινούριο Bionic Woman με την Michelle Ryan. Σε αυτή τη σειρά έπαιζαν και άλλοι από το Galactica, με πρώτη και καλύτερη την Katee Sackhoff (ή Starbuck). Αν δεν την έχεις δει, αξίζει να την ψάξεις, παρόλο που γυρίστηκε μόνο 1 σεζόν. Δεν είμαι σίγουρη γιατί σταμάτησε...

    ReplyDelete
  5. Πολύ καλό επεισόδιο, πράγματι. Από σύμπτωση (χρονική), είδα μαζί τα 13 και 14 δίχως να γνωρίζω ότι είναι "αδερφάκια". Ουφ!

    ReplyDelete
  6. Freedos, ήσουν τυχερός άρα που τα είδες και τα δύο μαζί! Εμείς περιμέναμε μια βδομάδα για να δούμε την συνέχεια χεχε! :)

    ReplyDelete