Friday 25 July 2008

Συναυλία Πρωτοψάλτη @ Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής (19/07/2008)

Το Σάββατο 19 Ιουλίου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Θάλασσας 2008 μια πολύ ωραία συναυλία στο Αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών. Ήταν η πρώτη φορά που επισκεύθηκα το συγκεκριμένο χώρο. Πρόκειται για ένα μικρό αμφιθέατρο 20 μόλις σειρών, αλλά αυτό που είναι μαγικό είναι πως πίσω ακριβώς από την σκηνή βρίσκεται η θάλασσα και αυτό δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ! Στα θετικά του επίσης είναι πως υπάρχει αρκετή απόσταση μεταξύ των διαζωμάτων (έτσι ώστε δεν σε ενοχλούν οι μπροστινοί σου) καθώς και ότι υπάρχουν κολλημένα καθισματάκια και μπορεί κανείς να απολαμβάνει άνετα την παράσταση που παρακολουθεί! Ορίστε μερικές φωτογραφίες του αμφιθεάτρου:




Η γνωστή ερμηνεύτρια βγήκε στην σκηνή στις 09:45 ακριβώς. Μαζί της ήταν και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο νεαρός που εμφανιζόταν στα πλήκτρα μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο στο Αλ Τσαντίρι News του Alpha κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής χρονιάς που μας πέρασε.


Διθέσιο:




Πρώτη μου φορά τραβάω φωτογραφία καλλιτέχνη από τόσο κοντά! Ήταν τόσο προσβάσιμη η σκηνή όμως που το επιχείρησα και κατέβηκα για λίγο μπροστά. Παλιότερα σε συναυλίες στεκόμουν καθ'όλη τη διάρκεια όρθια μπροστά στην σκηνή και χοροπηδούσα! Αλλά δεν είμαι πια 16 χεχε! Προτιμώ να απολαμβάνω το συνολικό θέαμα ξεκούραστη από ψηλά, και αν μου έρθει να σηκωθώ και να χορέψω θα το κάνω, δεν με εμποδίζει κανείς!

Η Πρωτοψάλτη αγέραστη με την δυνατή φωνή της τραγούδησε μερικές από τις πιο γνωστές της επιτυχίες, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Ζήτα Μου Ό,τι Θες:



Ανθρώπων Έργα:



Σ'έχω Ερωτευτεί:





Ο Παράδεισος Μπορεί Να Περιμένει:




Λιωμένο Παγωτό:



Όλα Αυτά Που Φοβάμαι (How You Remind Me):




Λάβα:




Θεός Αν Είναι:





Η συναυλία σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως ήταν αρκετά ροκ και αυτό μου άρεσε. Top στιγμή της συναυλίας όταν η τραγουδίστρια κατέβηκε από την σκηνή (βλ επόμενο βίντεο) και έκανε βόλτα μέσα στο πλήθος, όχι μόνο κάτω αλλά και πάνω στο αμφιθέατρο ανάμεσα στα καθίσματα! Το κοινό βέβαια την σεβάστηκε και το χάρηκε. Που να έκανε κάτι τέτοιο κανένας Χατζηγιάννης ή Ρουβάς! Θα είχαν γυρίσει με μισά ρούχα στην σκηνή!


Ο Άδωνις:




Φυσικά το κοινό ξεσηκώθηκε περισσότερο όταν είπε το τραγούδι που - αν και διασκευή - έχει κάνει μεγάλη επιτυχία εδώ και μήνες...

Πάμε Χαβάη (It's A Pity):







Το Χειροκρότημα:



Τα Λαϊκά:





PS. Το post αυτό γραφόταν λίγο-λίγο κάθε μέρα αυτήν την εβδομάδα. Επιτέλους ανέβηκαν τα βιντεάκια που επέλεξα να βάλω και ήρθε η ώρα μια ανάσα πριν από το Σαββατοκύριακο να ανεβεί. Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους και να περάσετε πολύ όμορφα!

Μπαίνω και εγώ στο trend που επικρατεί αυτές τις μέρες στα blogs και "κατεβάζω ρολά" για μια βδομάδα. Πάω για... μπλουυυυυυυυυμ!! :)

8 comments:

  1. ωραίο ποστ!
    καλή σου ξεκούραση λοιπόν και καλά μπάνια!

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραία ανταπόκριση και πολύ καλή ποιότητα τα videakia!Καλά να περάσεις!

    ReplyDelete
  3. Ααααχ μακάρι να ήμουν κι εγώ Ελλάδα και να μπορούσα να οργώνω τις καλοκαιρινές συναυλίες! Την Πρωτοψάλτη την είχα δει προ αμνημονεύτων στο Γκάζι και μου είχε αρέσει πολύ το live της. Θα την ξαναέβλεπα πολύ ευχαρίστως.

    ReplyDelete
  4. poli endiaferon na eise akla http://newcorfuphoto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Πολύ ωραίο ποστ και πολύ καλή η ποιότητα στα βιντεάκια!

    Καλά να περάσεις στις διακοπές!

    ReplyDelete
  6. @ _fok_: Ευχαριστώ. Τα μπάνια ήταν όντως απολαυστικά!

    @ ~a~ & ndn: Να'στε καλά! Με την φωτογραφική τα τραβάω, που δεν είναι και τόσο καλή ποιότητα όσο η βιντεοκάμερα, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη από βιντεάκια τραβηγμένα με κινητά που κυκλοφορούν στο YouTube.

    @ Σοφία: Όντως οι καλοκαιρινές συναυλίες είναι το κάτι άλλο! Την Πρωτοψάλτη την είχα δει και εγώ παλιότερα όταν ήταν με τον Μακεδόνα και μερικούς ακόμα και έδιναν φοβερή παράσταση. Επίσης την είχα ξαναδεί στο λόφο της Σάνης. Αλλά η πρώτη που λέω (αρκετά παλιά, 10 χρόνια και) ήταν το κάτι άλλο!

    @ Korfiatis: Ευχαριστώ! Και εσείς ωραίες φωτογραφίες έχετε από την Κέρκυρα στο blog σας. Την είχα επισκεφθεί μικρή ένα Πάσχα αλλά θα ήθελα να ξαναρθώ κάποια στιγμή να την δω καλύτερα. :)

    ReplyDelete
  7. Φοβερή η κοντινή φωτό!

    Πάντα τέτοια!

    ReplyDelete
  8. Σ'ευχαριστώ πολύ Πέννυ! :)

    ReplyDelete