Friday 18 July 2008

Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη @ Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης (30/06/2008) - Μέρος 2ο

Άργησα λίγο, αλλά δεν ξέχασα! Το δεύτερο ποστ για την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη είναι εδώ!


Όπως είχα πει και στο πρώτο μέρος, ο ερμηνευτής βγήκε στην σκηνή με την μπάντα του κατά τις 09:45. Την συναυλία την άνοιξε με το νέο του τραγούδι Έτσι Σε Θέλω:



Στο προηγούμενο ποστ είπα πως η συναυλία ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη περσινή. Όχι μόνο υπήρχε περισσότερος κόσμος από πέρσι (που και πάλι γινόταν χαμός, φαντάζεστε άρα για πόσο κόσμο μιλάμε) αλλά και ο τραγουδιστής ήταν πιο ώριμος αλλά και ξεσηκωτικός από ποτέ! Πέρσι φώναζε πολύ συχνά "χέρια ψηλά" καθώς αυτή ήταν η μεγάλη του επιτυχία τότε. Φέτος όμως είχε πολλά περισσότερα τραγούδια να αναδείξει και ξεσήκωνε το πλήθος πολλές φορές με διαφορετικό τρόπο. Αν και εδώ που τα λέμε και μόνο να παρακολουθείς μια συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να τραγουδάει δεν μπορείς παρά να γίνεις ένα με τον κόσμο, να τραγουδάς, να χορεύεις και να περνάς υπέροχα!

Εκαντοντάδες φωτάκια δημιουργούν μια εικόνα "έναστρου ουρανού" μέσα στο πλήθος!

Πιο πολύ:




Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την συναυλία...
















Για το encore χρησιμοποιήθηκε ένας έξυπνος τρόπος. Φάνηκε στο video-wall πίσω από την μπάντα με μεγάλα γράμματα η φράση "ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;" (δεν πρόλαβα όμως να το πάρω φωτογραφία). Με το που φώναξε το κοινό "ΝΑΙΙΙΙΙ", η συνέχεια ήταν η εξής:











Φυσικά το κοινό ξεσηκώθηκε και ο Χατζηγιάννης ξαναβγήκε στην σκηνή για να μας χαρίσει το φινάλε μιας μαγικής συναυλίας στο πιάνο...

... με τραγούδια όπως Μόνο Στα Όνειρα, Ο Βυθός Σου και Το Πάρτυ.

Για Σένα που θέλεις να απολαύσεις κι άλλα τραγούδια του Χατζηγιάννη δεν έχεις παρά να επισκευθείς το κανάλι μου στο YouTube! Όταν άρχισα να γράφω αυτό εδώ το ποστ είχα σκοπό να βάλω περισσότερα βιντεάκια παρά φωτογραφίες, καθώς είναι η πρώτη φορά που τραβάω τόσα βιντεάκια σε συναυλία και πίστευα πως δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, αλλά τελικά δεν μου βγήκε όπως το σχεδίαζα!

Αναλυτικά τα βίντεο μπορείτε να τα βρείτε στα παρακάτω links:

Αν Δεν Κοιτάζω Εσένα

Από Πάρτυ Σε Πάρτυ


Αν Ήσουν Μαζί Μου
(ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια!!)

Χέρια Ψηλά

Κόσμημα της Λύπης


Όλα Ή Τίποτα

Όμορφη Μέρα

Πιές


Δε Φεύγω

Ακατάλληλη Σκηνή


Είσαι Εδώ


Δεν Έχω Χρόνο


Καπνός

Μοιάζουμε


Αυτά Που Θα'λεγα Σε Σένα


Το Σ'αγαπώ

Χωρίς Αναπνοή


Για Σένα

Όνειρο Ζω

Αισθήματα

Μόνο Στα Όνειρα

Ο Βυθός Σου

Το Πάρτυ

Updated 22/07

Πήρατε μια γεύση λοιπόν από την πρώτη συναυλία που έδωσε ο Χατζηγιάννης στην φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία. Αν σας αρέσει, δεν έχετε παρά να τον δείτε και από κοντά! ;)


2 comments:

  1. Μακάρι να είχα καταφέρει να τον δω όταν ήμουν στην Αθήνα! Ίσως του χρόνου...

    ReplyDelete
  2. Σοφία μου σου το εύχομαι να καταφέρεις να τον δεις! Πραγματικά το κέφι και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις συναυλίες του Χατζηγιάννη δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ (και έχω παρευρεθεί σε πολλές συναυλίες από διάφορους καλλιτέχνες)!

    Έρχεται σύντομα ποστ και από την συναυλία της Πρωτοψάλτη που παρακολούθησα το Σάββατο το βράδυ.

    ReplyDelete