Monday 19 May 2008

Desperate Housewives - S04E16-E17 - The Gun Song - Free


WOW!!! Ίσως το καλύτερο season finale ever!! Η τέταρτη σεζόν της πολυαγαπημένης μας σειράς έκλεισε με ένα απολαυστικότατο, εκρηκτικότατο διπλό επεισόδιο! Το καταευχαριστήθηκα! Το είδα το μεσημέρι και ήθελα να γράψω για αυτό, αλλά έφυγα αμέσως στην δουλειά και δεν πρόλαβα.

Στο φινάλε λοιπόν αυτής της σεζόν μας αποκαλύπτεται η ιστορία της Katherine, πράγμα που περιμέναμε αρκετά επεισόδια τώρα.

Το επεισόδιο κλείνει δείχνοντας τις πέντε φίλες πέντε χρόνια μετά. Την θέση της Eddie στο καρέ έχει πλέον πάρει η Katherine. Λίγο πολύ την εξέλιξη που δείχνει στις ζωές των πέντε ηρωίδων την θεωρώ αναμενόμενη. Όμως τι βόμβα ήταν αυτή στο τέλος με την Susan; Αυτό ειλικρινά δεν το περίμενα. Δεν αναφέρω spoilers, περιμένω όμως να μιλήσω ξεκάθαρα στα comments!

Όπως έκλεινε η σεζόν, πίστεψα πως τελείωσε η σειρά. Όμως έκανα καλού-κακού ένα search στο Google και είδα πως θα ακολουθήσει και πέμπτη σεζόν κανονικά. Το πότε δεν το γνωρίζω, όποιος έχει κανένα clue ας ενημερώσει. Σύμφωνα με την wikipedia πάντως την επόμενη σεζόν δεν θα επιστρέψουν ούτε τα παιδιά της Lynette ούτε η κόρη της Susan, ούτε η κόρη της Katherine, καθώς επίσης αγνοείται η τύχη του Mike (γιατίιιιιι;;;;;;;!!!!).

Αναμένω εναγωνίως σχόλια και προτάσεις για το τι πιστεύετε πως πρόκειται να συμβεί στην πέμπτη σεζόν! ;)

11 comments:

  1. Το επεισόδιο ήταν πολύ καλό αλλά το τέλος με την Susan με ξενέρωσε απίστευτα.

    ReplyDelete
  2. Χμμμ τώρα έχω αγωνία αλλά ακόμα δε το έχω κατεβάσει!Αύριο αν βρω χρόνο.Αλλά έχω αγωνία!!!!

    ReplyDelete
  3. Κωστή και εγώ ξενέρωσα με αυτό(ν) (και που τον βρήκαν!!). Τον συμπαθώ πολύ τον Mike ρε γμτ!

    ~~a~~ να το δεις, να το δεις!! :D

    ReplyDelete
  4. Καλά, αυτό με τη Susan, τι κουλό;

    Κάπου είχα διαβάσει πως η επόμενη σεζόν θα διαδραματίζεται κάποια χρόνια πριν, πριν τη γέννηση των παιδιών της Λινέτ. Αυτό εξηγεί την απουσία του από τη σειρά.

    ReplyDelete
  5. Τι έγινε με την Susan; Μπορείτε να μου πείτε ελεύθερα γιατί την σειρά την έχω παρατήσει προ πολλού (αν και παλιά την έβλεπα πολύ φανατικά) οπότε δεν υπολογίζεται ως σπόιλερ ;-)

    ReplyDelete
  6. Γκρινιάρη και εμένα πήρε το μάτι μου κάπου που ανέφερε πως η πέμπτη σειρά θα λαμβάνει χώρα πριν την αυτοκτονία της Mary Alice, αλλά είναι λίγο παράξενο γιατί θα φτάσουμε σε κάποιο σημείο που θα επανερχόμαστε στην πρώτη σεζόν και δεν θα έχει παραπέρα εξέλιξη η σειρά. Ελπίζω κάτι τέτοιο να μην ισχύει!

    Σοφία, απλά στο τέλος την δείχνει να μπαίνει στο σπίτι της και να φωνάζει "honey, I'm home... did you miss me?" και εκεί που περιμένουμε όλοι να δούμε τον Mike, εμφανίζεται ένας άλλος εντελώς άσχετος.

    BRING MIKE BACK!!!! :)

    ReplyDelete
  7. Ααααα...

    Νομίζω καλύτερο ήταν το JUMP! του Galactica - και δεν ήταν καν τέλος σεζόν ;-)

    ReplyDelete
  8. Για μενα ηταν το χειροτερο φιναλε,αν το συγκρινω με αυτο των προηγουμενων 3 seasons.
    Δοθηκε πολυ ευκολη,γρηγορη και σχετικα "φτηνη" λυση, στο μυστηριο της χρονιας,που σιγουρα δεν αρμοζει στα φιναλε που μας εχει συνηθισει ο Cherry.
    Σαν επεισοδιο στο συνολο του μ'αρεσε(χωρις να χει κατι το ιδιαιτερο),μεχρι τη στιγμη που εμφανιζεται το 5 years later.Απο εκεινο το σημειο,ξενερωσα αφανταστα.Ελπιζω να χει σκεφτει κατι καλο για του χρονου,και να μη με απογοητευσει...

    ReplyDelete
  9. Xάρηκα για τη Bree,στεναχωρήθηκα για τη Λινέτ (πότε θα ησυχάσει αυτή η γυναίκα;;;) και ΠΟΙΟΣ ΉΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΖΑΝ;

    Η Γκάμπυ όμως...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

    ReplyDelete
  10. Armia, ελπίζω και εγώ η επόμενη σεζόν να είναι εξίσου ωραία. Κατά την γνώμη μου η φετινή ήταν από τις καλύτερες με αρκετό σασπένς και ωραίους χαρακτήρες. Η σεζόν με την οικογένεια των Applewhite πιστεύω δεν ήταν τόσο επιτυχημένη. Η πρώτη και η φετινή ίσως ήταν για εμένα οι καλύτερες!

    ~~a~~ έλα ντε! Περιμένω με αγωνία να δω τι έγινε με τον Mike! Η Gaby κορυφή, όντως. Είναι η πιο αγαπημένη μου σαν χαρακτήρας, μαζί με την Bree.

    Καμία ιδέα κανείς πότε έχουν σκοπό να προβάλουν την πέμπτη σεζόν; :)

    ReplyDelete
  11. Σαν σαιζον συνολικα θα συμφωνησω!Και μενα μ αρεσε παρα πολυ.Γι αυτο με απογοητευσε λιγο το τελευταιο επεισοδιο.Βασικα τα τελευταια 5 λεπτα,κυριως.
    Αλλα η συνεχεια θα δειξει.Δεν πιστευω να μας απογοητευσει...

    ReplyDelete