Sunday 18 May 2008

Πλησιάζει η "μεγάλη μέρα"...

Τρεις εβδομάδες μείνανε. Όλοι με ρωτάνε να τους πω νέα και πως πηγαίνουν οι ετοιμασίες, αλλά ειλικρινά δεν έχω νέα. Από την αρχή ήμασταν χαλαροί και εξακολουθούμε να είμαστε. Την αίθουσα και την εκκλησία τα είχαμε κλείσει από τον Σεπτέμβριο οπότε από εκεί ήμασταν ήσυχοι. Όσοι σχεδιάζετε να παντρευτείτε να ξέρετε πως καλό είναι πρώτα να κλείσετε χώρο δεξίωσης και μετά την εκκλησία, γιατί είναι πιο δύσκολο να βρεις χώρο.

Το νυφικό επίσης το διαλέξαμε εγκαίρως. Την Δευτέρα που μας πέρασε έκανα και την πρώτη πρόβα. Όλα καλά. Επίσης το προηγούμενο Σάββατο αγοράσαμε το γαμπριάτικο. Επομένως όλα έχουν δρομολογηθεί. Σήμερα παραγγείλαμε τις βέρες, τις όποιες θα έχουμε μεσοβδόμαδα, και την Δευτέρα θα συναντηθούμε και με τον DJ να κανονίσουμε τα περί της μουσικής. Δεν υπάρχουν λόγοι άγχους. Μία μέρα είναι και το θεωρώ πιο πολύ σαν ένα μεγάλο πάρτυ, όπου θέλω όλοι να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα. Μακάρι όλα τα ζευγάρια να το έπαιρναν έτσι. Για εμάς είναι απλά τυπικό το θέμα. Οι περισσότεροι το θεωρούν μεγάλο βήμα, αλλά εμείς νιώθουμε παντρεμένοι εδώ και χρόνια, δεν θα αλλάξει τίποτα! Για αυτό είμαι και τόσο cool και οι περισσότεροι απορούν που δεν έχω άγχος. Το μόνο μου ίσως "άγχος" είναι ότι δεν μου αρέσει να είμαι το κέντρο της προσοχής και να με κοιτούν πολλά μάτια.

Α και μιας και ανέφερα την συνάντηση με τον DJ, θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για το πρώτο τραγούδι που θα χορέψουμε. Έχουμε πολλά στο μυαλό μας, αλλά θα ήθελα να ακούσω κι άλλες ιδέες. Θέλουμε κάτι δυνατό και με ωραίο στίχο κι όχι πολύ αργό και μελιστάλακτο. Για να καταλάβετε μερικά από αυτά που «έχουν πέσει στο τραπέζι» είναι το Heaven του Bryan Adams ή το Keep On Loving You του Reo Speedwagon ή το You and I των Scorpions. Αν έχετε να προτείνετε κάτι σε παρόμοιο στυλ, δεκτές οι όποιες προτάσεις! Επίσης θα μου άρεσε και το Thank You της Dido που - αν και σε πιο αργό ύφος - είναι το "πρώτο μας τραγούδι" και έχει ωραίο στίχο.

EDIT: Έβαλα και poll στην sidebar πάνω πάνω, το οποίο θα λήξει 31 του μηνός. Ψηφίστε ελεύθερα! :)

22 comments:

  1. Συγχαρητήρια και η ώρα η καλή!!!

    Συνεχίστε έτσι ήρεμοι!Μια χαρά όλα θα πάνε!Για τραγούδι θα το σκεφτώ!Είναι να ακούσω κάποιο.Αποκλείεται να μου ρθει έτσι.Αλλά το thank u από Dido μια χαρά είναι αφού είναι και το τραγούδι σας!

    ReplyDelete
  2. Η ώρα η καλή DaNaH μου!!! Πολύ χαίρομαι!

    Το έχετε πάρει αρκετά χαλαρά, και γιατί όχι άλλωστε!

    ReplyDelete
  3. Καλά μόνο εγώ αγχώνομαι για τον γάμο σας; :-P

    ReplyDelete
  4. ~~a~~ ευχαριστώ πολύ. Καθόμαστε δίπλα δίπλα αυτή τη στιγμή και σκεφτόμαστε κι άλλες επιλογές για τραγούδια. Προστέθηκαν στην λίστα τα εξής:

    Lonestar - Amazed
    Shania Twain - You're still the one
    Savage Garden - Truly Madly Deeply

    και συνεχίζουμε...

    Γκρινιάρη, να'σαι καλά! :)

    Κωστή, cool cool!! :D

    ReplyDelete
  5. Α το You're still the one πολύ μου αρέσει!Η ψήφος μου εκεί! :P

    ReplyDelete
  6. Ναι και εμένα μου αρέσει πολύ! Όσο πιο πολλά βάζουμε τόσο πιο δύσκολα θα καταλήξουμε πιστεύω. Anyway, καλό είναι να έχουμε επιλογές και να διαλέξουμε το καλύτερο (αν και μεταξύ μας όλα είναι ωραία και όλα μου αρέσουν)! :)

    ReplyDelete
  7. Μια ακόμα ψήφος στο 'You're still the one' και από μένα! :-)

    ReplyDelete
  8. Ωραία! Και δεν είναι από τα τραγούδια που παίζονται παραδοσιακά σε γάμους.

    Ψηφίστε και οι υπόλοιποι αυτό που προτιμάτε και πείτε μας την γνώμη σας!!! :)

    ReplyDelete
  9. Danah σου ευχομαι τα καλυτερα!Φανταζομαι θα εχουμε αναλυτικοτατο post με την πρωτη ευκαιρια!!

    Εγω ψηφιζω "You and I",με εχει στιγματισει αυτο το κομματι :)

    ReplyDelete
  10. Έτσι θα έπρεπε να νοιώθουν όλα τα ζευγάρια που παντρεύονται. Ούτε άγχος ούτε τίποτα. Μπράβο σας. Η ώρα η καλή.

    ReplyDelete
  11. Ελπίζω να πάτε έτσι ήρεμοι ως την τελευταία στιγμή. Από την εμπειρία μου οι νύφες που παραείναι ήρεμες και άνετες στις προετοιμασίες, την τελευταία μέρα βγάζουν πολύ άγχος (να το προσέξεις αυτό). Ελπίζω εσύ να είσαι εξαίρεση!

    Για τραγούδι ψήφισα You're Still The One της Shania Twain, που είναι από τα αγαπημένα μου. Αν και βασικά ό,τι και να πούμε εμείς, εσείς πρέπει να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και σας εκφράζει ως ζευγάρι. Καλή επιτυχία :-)

    ReplyDelete
  12. Willow και Νικόλα ευχαριστώ πολύ! :)

    ReplyDelete
  13. Σοφία, ευχαριστώ πολύ. Μπα, δεν νομίζω πως θα αλλάξει η στάση μου την μέρα του γάμου. Ίσως ένας λόγος που είμαι και τόσο χαλαρή είναι το γεγονός ότι η μαμά μου έχει τρελό άγχος για όλες τις ετοιμασίες, οπότε εγώ για να φέρω την ισορροπία στο σύμπαν είμαι cool. Πράγμα που την τρελαίνει βέβαια, αλλά who cares? :-P

    ReplyDelete
  14. Η ώρα η καλή DaNaH! Να ζήσετε!

    Η ψήφος μου στο You & I!

    ReplyDelete
  15. ndn, ευχαριστώ για την ψήφο και τις ευχές. Ελπίζω να ψηφίσουν πολλά άτομα ως το τέλος του μήνα και να διαμορφώσω έτσι μια ιδέα. :)

    ReplyDelete
  16. Δεν ειχα ιδεα περι γαμου,και μολις διαβασα το ποστ "εμεινα"!
    Να ζησετε και να χετε μια ομορφη ζωη μαζι!
    Εγω παντως θα προτεινα το dance me to the end of love,αν και ειπες πως δε θελεις πολυ αργα κομματια.Αν σκεφτω κατι καλυτερο,θα σου πω;)
    Καλημερα!

    ReplyDelete
  17. Με το καλό όλα Δανάη μου και χαλαρά! Γιατί εγώ λάλησα με την αδερφή μου!!!
    Καλημερούδια!

    Υ.Γ.= Έχεις μια προσκλησούλα, αν προλαβαίνεις βέβαια...

    ReplyDelete
  18. Armia, σ'ευχαριστώ και εσένα πολύ για τις ευχές σου. Ωραίο το τραγούδι που προτείνεις, αλλά όπως είπες too slow για την περίσταση.

    Σοφία, και η έτερη Σοφία (η εκ Λονδίνου) με έχει προσκαλέσει να παίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν έχω βρει χρόνο. Όταν ευκαιρήσω και έχω να γράψω κάτι ουσιαστικό θα συμμετάσχω. Ευχαριστώ πάντως! :)

    ReplyDelete
  19. Εγώ δεν σε έχω προσκαλέσει σε αυτό το παιχνίδι. Σε κάποιο άλλο σε έχω προσκαλέσει, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο :-o

    ReplyDelete
  20. ΟΚ Σοφία, μάλλον θυμάμαι λάθος τότε. Πάντως είμαι σίγουρη πως κάποιος ακόμα με είχε προσκαλέσει στο συγκεκριμένο. Anyways!

    ReplyDelete
  21. Μιας και σας γνωρίζω προσωπικά ξέρω ότι αυτό το γεγονός είναι απλά μια τυπική ένωση για τα μάτια του νόμου και της θρησκείας. Η ουσιαστική σας ένωση έχει συντελεστεί πολύ καιρό πριν.

    Πρέπει να παραδεχτώ ότι με έχει "χαλάσει" που δεν μπορώ να παρευρεθώ προσωπικά στην μεγάλη σας στιγμή, λόγω συνθηκών, αλλά έτσι είναι η ζωή.

    Εύχομαι και από εδώ ότι καλύτερο για το καινούριο σας ξεκίνημα και θα τα πούμε με τους νεόνυμφους στην πρώτη ευκαιρία πλέον.

    Και πάλι έχετε τις καλύτερες ευχές μου για βίον ανθόσπαρτο!

    ReplyDelete
  22. Να'σαι καλά Χρήστο! Δεν πειράζει που δεν θα μπορέσεις να έρθεις, θα βρεθούμε με την πρώτη ευκαιρία! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου!

    Άντε και καλός πολίτης! :)

    ReplyDelete