Thursday 4 October 2007

s1NgLEs 2 1/2 - Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος

Το πρώτο επεισόδιο της τρίτης season των s1ngles - που λέγεται s1ngles 2 1/2 που δηλώνει ίσως και την πιο στενή σχέση στην υπόθεση με την δεύτερη σεζόν, συγκριτικά με την μετάβαση από την πρώτη στην δεύτερη σεζόν που είχαν αλλάξει όλα τα πρόσωπα, πέραν των 2 βασικών πρωταγωνιστριών - προβλήθηκε χθες το βράδυ στις 11:00 από το MEGA.

Το επεισόδιο ήταν πιο πολύ ένα συνδετικό επεισόδιο της δεύτερης σεζόν με την καινούρια. Μας θύμισε τι είχε συμβεί σε γενικές γραμμές σε κάθε χαρακτήρα στην δεύτερη σειρά και μας έβαλε σιγά σιγά στην υπόθεση των νέων επεισοδίων.

Ακολουθούν spoilers!

Ο Δημήτρης σκοτώθηκε όταν είχαν πάει με τον Μπίλη να βρουν την διαθήκη του Λουκά στο σπίτι της Σερέτη. Έτσι ξεκινάει και το επεισόδιο με όλους τους χαρακτήρες στην κηδεία του. Η Ράνια με την Λίλα είναι ακόμα παρεξηγημένες, αλλά όλα δείχνουν πως θα τα βρουν.


Νέο πρόσωπο στην ιστορία η μαμά του Δημήτρη που θα ψάξει με κάθε τρόπο να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του γιου της. Πιστεύω πως θα είναι πρόσωπο-κλειδί που θα βοηθήσει την Ράνια να πάρει πίσω τον γιο της.

Όπως θα προσέξατε το όνομα του Γιώργου Σεϊταρίδη δεν υπάρχει πια στους τίτλους της αρχής, εφόσον πια παίζει σε μια άλλη σειρά που προβάλεται επίσης από το MEGA, τις Γοργόνες. Πολύ πιθανό να κάνει απλά κάποιο guest στο μέλλον.

Πριν τελειώσει το επεισόδιο μαθαίνουμε πως στην εταιρία όπου εργάζεται η Ράνια ήρθε καινούριος διευθυντής ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της συναδέλφου της είναι κούκλος. Διόλου απίθανο να είναι και το επόμενο ταίρι της Ράνιας! Εκτός αν είναι κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά δεν το νομίζω!

s1NgLEs: κάθε Τετάρτη στις 11:00 το βράδυ στο MEGA channel.

5 comments:

  1. Η πρώτη σειρά μου ειχε αρέσει αλλα η δευτερη συνεχεια δεν με ενθουσιασε οπότε δεν βλέπω να παρακολουθώ και την τρίτη.
    Εχεις τσεκάρει το Journeyman?

    ReplyDelete
  2. Τι; Άρχισε;;;;

    Δεν διάβασα το post σου σε περίπτωση που σου έχει ξεφύγει τίποτα... :)

    ReplyDelete
  3. @ Στάθης: Σίγουρα η πρώτη είναι η καλύτερη, αλλά εμένα και η δεύτερη μου άρεσε και σίγουρα θα παρακολουθήσω και την τρίτη.

    Το Journeyman τι είναι; Σειρά; Δεν έχω ιδέα!

    @ Γκρινιάρης: Ναι άρχισε. Το post μπορείς να το διαβάσεις μέχρι το σημείο που λέω ότι ακολουθούν spoilers. Μέχρι εκεί δεν λέω τίποτα σχετικά με την υπόθεση! :)

    ReplyDelete
  4. den eisai kala diavasmenh!!!
    o James White to neo afentiko ths Ranias einai o Antwnhs Karystinos apo tis "Savvatogennhmenes" k oxi kapoios palios hrwas!!!
    an thelete plhrofories gia thn seira symvouleuteite to official site k forum!!!

    ReplyDelete
  5. Το official site των s1ngles έχει ακόμα τις πληροφορίες από την δεύτερη σεζόν, δεν έχει ανανεωθεί! Φυσικά και το έψαξα πριν κάνω το post!

    Όσο για το forum δεν το σκέφτηκα να μπω. Τώρα που το επισκέφθηκα είδα πως υπάρχουν κάποια threads για την νέα σειρά αλλά δεν θα καθόμουν να διαβάσω spoilers, προτιμώ να έχω αγωνία και να κάνω τις δικές μου "θεωρίες" ως την προβολή του επόμενου επεισοδίου! Το στοιχείο του αιφνιδιασμού είναι εξάλλου αυτό που "κρατάει" τον κάθε θεατή και τον κάνει να θέλει να παρακολουθήσει την συνέχεια! :)

    Δεν είναι και πολύ ευγενικό από μέρους σου πάντως να μπαίνεις ανώνυμα σε κάποιο blog και να λες "δεν είσαι ενημερωμένη - πηγαίνετε να δείτε στο τάδε μέρος αν θέλετε να ξέρετε..."!

    Αν θέλεις να συνεχίζεις να διαβάζεις τις απόψεις μου πάνω στην αγαπημένη μας σειρά, είσαι ευπρόσδεκτος/-η, απλά θα προτιμούσα να περιοριζόμαστε στα επεισόδια που έχουν ήδη παίξει, ώστε να μην χαλάμε την έκπληξη σε αυτούς που ενδεχομένως δεν το θέλουν! ;-)

    Καλώς ήρθες!

    ReplyDelete