Wednesday 31 October 2007

Imagine... a new radio in town!


Ένας ολοκαίνουριος και ολόφρεσκος ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει εδώ και λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη. Ο τίτλος αυτού; Imagine. Εμπνευστές του; Ο Γιάννης Σερβετάς και ο Αντώνης Κανάκης που τους έχετε γνωρίσει όλοι μέσα από την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή Α.Μ.Α.Ν.

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες ο σταθμός εξέπεμπε αποκλειστικά μουσική. Πλέον όμως άνοιξαν τα μικρόφωνα και ορίστηκε το πρόγραμμα. Πέρα από τις γνώριμες φωνές των ιδιοκτητών από την συχνότητα των 89,7 θα ακούμε και τον Στάθη "σκύλο" Παναγιωτόπουλο που ίσως να τον γνωρίζετε από τις εκπομπές μαγειρικής που κάνει με τον Δημήτρη Σταρόβα στην ΝΕΤ, το "Νηστικό Αρκούδι" που έχει πλέον ενσωματωθεί στην εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα".

Το ραδιόφωνο εκπέμπει φυσικά και online μέσα από το site του ώστε να μπορείτε να το ακούτε σε όποια γωνιά της γης και αν βρίσκεστε.

Καλή ακρόαση!!!!

16 comments:

  1. Μμ....αναρωτιεμαι ο Καλυβατσης που να βρισκεται,γιατι ουτε στον Γιαννη Τον Ομορφο εμπλεκονταν (και καλα εκανε!)..μηπως bisuness στην χαλκιδικη? :)

    ReplyDelete
  2. Και, όχι να κάνω διαφήμιση, αλλά 7 με 10 το πρωί, τις καθημερινές, ακούτε στη συχνότητα του σταθμού μια από τις πιο αγαπημένες μου φίλες... παρέα με το Βασίλη Σωτηρίου.
    Καλές ακροάσεις να έχουμε.

    ReplyDelete
  3. Έμαθα για το σταθμό από τον Jason χτες προχτές (Σημ. Jason καλά τα καταφέρνεις με το promotion πάντως!).

    Καλή η ερώτηση του willow, ο Καλυβάτσης τι κάνει;

    ReplyDelete
  4. Μια απο τις καλυτερες επιλογες για το talk radio στην Ελλαδα....

    ReplyDelete
  5. Ευχαριστούμε για την πρόταση, Δανάη!

    Το ακούω όλο το βράδυ και μου αρέσει πολύ η μουσική του :-)

    ReplyDelete
  6. Βασικά αυτος ο Σερβετάς μπορεί να μιλάει 68 ωρες συνέχεια και εμεις να τον ακούμε και να γελάμε! Απιστευτός!
    Πολύ καλη μουσική και όχι μόνο πρόταση! Δεν είναι ακριβώς talkradio αλλα είναι κάτι καινούργιο και μ'αρεσει..

    ReplyDelete
  7. Η Θεσσαλονική πάντα φημιζόταν για τις ραδιοφωνικές εκπομπές της.
    Θυμάσαι Δανάη το "μαμά, βάλε τα μακαρόνια στην φωτιά γιατί έρχομαι σπίτι";;;

    ReplyDelete
  8. Συγκεκριμένα η φράση ήταν "η μαμά να βάλει τα μακαρόνια στην κατσαρόλα..." χεχε! Θυμάμαι στην τρίτη λυκείου πήγαινα φροντιστήριο δέσμη στο κέντρο στην Τσιμισκή και την ώρα που τελειώναμε είχε εκπομπή ο Σωτήρης Βακάρος και περνούσαμε από τον Star FM και τον βλέπαμε που και που.

    Βασικά εγώ είμαι φαν του ραδιοφώνου. Παλιότερα ήμουν και περισσότερο. Όσο ήμουν στο λύκειο και στα πρώτα έτη στο πανεπιστήμιο είχα μπει σε πολλά ραδιοφωνικά στούντιο (ως ακροάτρια, με συμμετοχές σε διαγωνισμούς κλπ)... Star FM, ANT1 (όταν ακόμα έπαιζε ξένη μουσική), TOP FM (επί εποχής Χαριζάνη, πριν πάει στον Star) κλπ κλπ. Όνειρό μου ήταν να κάνω εκπομπή στο ραδιόφωνο, αλλά για διάφορους λόγους δεν μου "έκατσε" ποτέ.

    Δυστυχώς το ραδιόφωνο έχει χάσει την αυθεντικότητα που είχε παλιά. Οι περισσότεροι παραγωγοί είναι πολύ στημένοι. Το στυλάκι τους ψωνισμένο (ειδικά στον Zoo Radio ο τρόπος που μιλούν οι περισσότεροι είναι άκρως εκνευριστικός!) και από σταθμό σε σταθμό αυτό που κάνουν οι εκφωνητές είναι να αναπαράγουν τις περίεργες ή αστείες ειδήσεις που διαβάζουν στο ίντερνετ και να προωθούν προϊόντα χορηγών του εκάστοτε σταθμού!

    Παλιά οι παραγωγοί μιλούσαν πιο όμορφα και ήταν σαν να σου μιλάει κάποιος φίλος σου. Μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις κάποιο τραγούδι - εντός ή εκτός αέρα - και η αίτησή σου γινόταν πραγματικότητα. Τώρα πλέον ζούμε στην εποχή της playlist και σπάνια μπορεί να ενσωματωθεί σε αυτήν κάτι που μπορεί ένας ακροατής να ζητήσει.

    Εν κατακλείδι πιστεύω ότι το ραδιόφωνο έχει γίνει πολύ επαγγελματικό ή μάλλον πιο σωστά εμπορικό και έχει χάσει εν πολλοίς την μαγεία που είχε παλιά!

    Συγγνώμη για το τεράστιο σχόλιο - post έγινε σχεδόν - αλλά Μαρία μου έδωσες κίνητρο για να τα γράψω όλα αυτά! :)

    ReplyDelete
  9. δεν έχεις και άδικο!
    Πάντως ο imagine προσπαθεί να φέρει το παρείστικο στυλ ξανά πίσω και εν μέρει το έχει καταφέρει!
    Ειδικά σήμερα 3-5 που κάναν και οι τρεις (Αντώνης, Σκύλος και φυσικά Γιάννης) εκπομπή ήταν απίστευτα καλοί...

    ReplyDelete
  10. Δυστυχώς δεν έχει τύχει ως τώρα να ακούσω κάποιον από τους τρεις γνωστούς. Όποτε έτυχε να βάλω τον σταθμό μέσα στο αυτοκίνητο έπαιζε μουσική ή πέτυχα τις 2 κοπέλλες που κάνουν εκπομπή το απόγευμα.

    Όταν τύχει και ακούσω θα σου πω την γνώμη μου! :)

    ReplyDelete
  11. Δανάη, χαίρομαι που το έπιασες το υπονοούμενο! ;)
    Η εκπομπή του Βακάρου ήταν άπαιχτη τότε!
    Όσο για το σχόλιο σου περί ραδιοφωνικών εκπομπών θα συμφωνήσω απόλυτα. Πού να ακούσεις και τις εκπομπές των Αθηναϊκών Σταθών... Όλες με playlist και άκρως στημένες.

    ReplyDelete
  12. Ναι είναι ωραίοι, τους ακούω.

    ReplyDelete
  13. Τώρα το μόνο που μένει να κάνουν είναι να ανβθιώσουν το "ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ"

    ReplyDelete
  14. Είχα μόλις γυρίσει από Κύπρο, και ακούω στο ταξί το This Love από Elizabeth Frazer ... χρόνια είχα να το ακούσω ... καλές εποχές 88μισό ... Ο Imagine είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του... Τελικά στην Ελλάδα υπάρχουν 3 καλοί σταθμοί ... Best 92.6, Republic 100.3, Imagine 89.7, έτσι για να είμαστε δίκαιοι.

    ReplyDelete
  15. 1. Ο Καλυβάτσης είναι στα δικαστήρια με τον Κανάκη, ρωτήστε τον Κανάκη γιατί.....
    2. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Aθηναικός Best, Ο Σαλονικιός Republic με το τσίρκο που λέγεται Imagine?

    ReplyDelete
  16. oi ekpomes tou IMAGINE : http://www.greekzlive.com/forum/showthread.php?t=321634

    ReplyDelete