Friday 26 October 2007

Battlestar Galactica: αναβάλλεται η 4η season


Μόλις διάβασα σε ένα site πως η τέταρτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας Battlestar Galactica δεν θα μεταδοθεί τον Ιανουάριο του 2009 όπως αναμενόταν από πολλούς, αλλά τον Απρίλιο του 2009 (όχι δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, καλά διαβάσατε... 2009)!!!

Υπάρχει βέβαια πάντα η πιθανότητα η δυσαρέσκεια των φανς - που ανυπομονούν για την συνέχεια - να οδηγήσουν τους υπεύθυνους του καναλιού SCI FI να προβάλλουν την τελευταία αυτή σεζόν μέσα στο 2008. Αναμένουμε τις εξελίξεις και ελπίζουμε να δούμε τα καινούρια επεισόδια μέσα στο 2008! Αν μάθω κάτι νεότερο, θα σας κρατάω ενήμερους!

6 comments:

  1. Δεν φτάνει που την τελειώνουν στον 4ο κύκλο! Την καθυστερούν και από πάνω!
    Πολύ καλή σειρά

    ReplyDelete
  2. Καλησπέρα Δανάη :-)

    Mε κατατρόμαξες με το ποστ αυτό, γιατί περιμένω πώς και πώς την επόμενη σεζόν του Battlestar Galactica!!! Όμως αν διαβάσεις προσεκτικά τι λέει το κειμενάκι που έχεις λινκάρει, θα δεις ότι η συζήτηση γίνεται για τα τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν, όχι για όλη τη σεζόν. Δηλαδή η τέταρτη σεζόν θα ξεκινήσει μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2008 αλλά μπορεί να συνεχίσει να παίζεται μέχρι το 2009 με ένα μεγαλούτσικο κενό στη μέση. Δεδομένου ότι η κάθε σεζόν του Battlestar Galactica έχει έως και διπλάσια επεισόδια από άλλες σειρές, ακόμα κι αν το τρενάρουν μέχρι το 2009 δεν θα είναι τόσο τραγικό.

    Φιου...

    ReplyDelete
  3. Στο link που έδωσε ο Στάθης φαίνεται πιο ξεκάθαρα αυτό που λες Σοφία. Αυτό που είχα δώσει εγώ δεν ήταν τόσο καλογραμμένο. Στην πρώτη παράγραφο μιλούσε για πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν τον Ιανουάριο του 2009, μετά ανέφερε τον Απρίλιο (εγώ υπέθεσα 2009, αλλά μάλλον 2008 εννοούσε) και στην τρίτη παράγραφο λέει ξανά αυτό που είπα, ότι μπορεί να προβληθεί το 2008 για να μην δυσαρεστηθούν οι φαν.

    Τέλος πάντων, όταν βγει μια επίσημη ανακοίνωση θα ξέρουμε πότε να περιμένουμε την τέταρτη σεζόν και το αν θα την δούμε όλη συνεχόμενα ή με ένα μεγάλο διάλειμμα στην μέση.

    ReplyDelete
  4. Τώρα που ξεπεράστηκε και αυτό το "major crisis" μπορούμε να απολαύσουμε το Σαββατοκύριακό μας απερίσπαστοι.

    Καλά που υπάρχει και η Special Agent Σοφία και μας καθησυχάζει!Αν και να πω την αμαρτία μου είμαι αρκετά πίσω ακόμα στην παρακολούθηση της συγκεκριμένης σειράς οπότε δεν μπορώ να πω ότι είμαι και σε καθεστώς Panic Attack ακόμα με τη "βόμβα" της Danah :)

    Δώστε μου κανένα δίμηνο και αν... τι να πρωτοδω ο Απίκος πια;) Άσε που τελευταία νιώθω μια έντονη κινητικότητα στους videogaming μυς μου οπότε...:)

    Την καλημέρα μου σε όλους!

    ReplyDelete
  5. Πίκο πρόσεξε τι λες. Όλα τα στοιχεία τσεκάρονται λεπτομερώς :-p

    ReplyDelete