Tuesday 16 January 2007

Στο παρά πέντε

Μάταια περίμενα χθες μετά από τόσο καιρό να δω καινούριο επεισόδιο! Πάλι επανάληψη... Ας ελπίσουμε την επόμενη εβδομάδα να επανέλθει η παρέα με την Ντάλια, την Ζουμπουλία, την Αγγέλα, τον Φώτη, τον Σπύρο και την Θεοπούλα φυσικά, δριμύτερη, σε νέες περιπέτειες.

Προσωπικά, εύχομαι στο νέο επεισόδιο να τα φτιάξει η Ντάλια με τον γραμματέα της, και να μην ήταν απλά ένα φιλί της στιγμής εκείνο στο δέντρο. :)

Πώς το βλέπετε το μέλλον της σειράς; Πιστεύετε ότι θα τελειώσει τον Μάιο; Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, τώρα που έχουν ανακαλύψει ότι ο πρωθυπουργός κρύβεται πίσω απ΄όλα, δεν μπορώ να φανταστώ να πηγαίνει και για τρίτη σεζόν. Εξάλλου είμαι της γνώμης πως όταν μια σειρά έχει επιτυχία καλό είναι να σταματάει εκεί που πρέπει, πριν αρχίσει να επαναλαμβάνεται και κάνει "κοιλιά". Δεν σας κρύβω πάντως ότι όποτε και να σταματήσει η σειρά, θα μου λείψει το γέλιο που έκανα κάθε Δευτέρα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας χάρισε μια εκπληκτική σειρά, που συνδίαζε και γέλιο με τις τρελές του ατάκες, και συγκίνηση σε αρκετά επεισόδια, και είχε και υπόθεση που σε κρατούσε σε αγωνία και ανυπομονούσες για το επόμενο επεισόδιο!!!! Παρόλα αυτά όμως φαίνεται να παραμένει σεμνός και δεν την "ψώνισε" με την τεράστια επιτυχία που ήρθε ξαφνικά. Δεν είναι και λίγο αυτό. Έκανε μια χώρα να ασχολείται με το δημιούργημά του, και όμως δεν φάνηκε σε καμία εμφάνιση ή δήλωσή του υπεροπτικός.

Δύσκολα θα μπορέσει να ξαναυπάρξει σειρά με τόσο τεράστια επιτυχία. Ας ελπίσουμε μόνο να γίνουν και στο μέλλον έτσι καλές δουλειές και ωραίες παραγωγές. :)

2 comments:

  1. Εγώ πειράζει που έχω αρχίσει να το βαριέμαι; Δεν έχει όμως και τίποτις άλλο να δει κανείς εφέτος (άντε ας εξαιρέσω τη Λαμπέτη και τον αστυνόμο Μπέκα), οπότε το Παρά Πέντε παραμένει η μόνη επιλογή.

    ReplyDelete
  2. Τώρα το είδα το σχόλιό σου. 50-50 δεν βλέπεις; Μαζί με το "παρά πέντε" είναι οι μόνες 2 σειρές που παρακολουθώ ανελλιπώς.

    Φέτος θα τελειώσουν πάντως και οι δύο.

    Αυτές που ανέφερες δεν τις έχω δει ούτε μία φορά. Γενικώς δεν πολυβλέπω Alpha (εκεί δεν προβάλλονται;)

    ReplyDelete