Monday 24 March 2014

Συλλογή από χαρτοπετσέτες

Την ανάρτηση αυτή ήθελα να την κάνω εδώ και πολλά χρόνια! Όμως τη συλλογή μου από χαρτοπετσέτες την είχα στο πατρικό μου και όλο αμελούσα να την πάρω. Όταν έκανε όμως αντίστοιχο ποστ η Kid's Cloud, μου έδωσε κίνητρο και είπα επιτέλους θα τις παρουσιάσω και εγώ! Πού όμως να βρεθεί χρόνος που είμαι όλο με την μικρή και δεν κάθομαι ποτέ στον υπολογιστή;

Τόση ετοιμασία για μία μόνο ανάρτηση δεν έχει ξαναγίνει! Πριν μια βδομάδα και ενώ η μικρή αλώνιζε πάνω-κάτω στο σαλόνι κατάφερα να τραβήξω τις φωτογραφίες λίγες-λίγες. Μερικές μέρες μετά να τις περάσω στο laptop. Μερικές μέρες μετά να επεξεργαστώ τις μισές σε μέγεθος και να βάλω και το υδατογράφημα. Μετά έμειναν οι άλλες μισές για επεξεργασία που έγινε προχθές, μαζί και με το upload στον αντίστοιχο φάκελο του picasa web.

Και έμεινε επιτέλους να γίνει η ανάρτηση! Πάμε λοιπόν!

Τη συγκεκριμένη συλλογή την ξεκίνησα και εγώ κάπου εκεί στο δημοτικό. Κάποια φίλη μου θα είχε μια αντίστοιχη και το βρήκα καλή ιδέα και άρχισα και εγώ τη δικιά μου. Πότε μάζεψα καθεμιά από αυτές τις χαρτοπετσέτες ούτε που θυμάμαι, είχα να ανοίξω το κουτί που τις φυλούσα χρόοοονια και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με πολλές από αυτές! Πλέον δε νομίζω ότι κυκλοφορούν τόσο ωραίες και περίτεχνες!

Ξεκινάμε με μία από Forever Friends που τα λατρεύω από μικρή μέχρι και σήμερα και ακολουθούν κάποιες με Birthday theme:





Συνέχεια έχει μία από την Eurodisney και πολλές που ταιριάζουν στην εποχή μου διανύουμε, την άνοιξη! Λουλούδια, πουλιά, λαγουδάκια, πεταλουδίτσες, δεντράκια σε πολλά χρώματα και σχέδια:


























Ακολουθούν άλλες με διάφορα μοτίβα:







Με καρδούλες:




Καθώς και οι χριστουγεννιάτικες (στις οποίες δεν έχω προσθέσει κάποιες πολύ ωραίες που έχω αγοράσει τα 2-3 τελευταία χρόνια, θα φροντίσω να τις βάλω όμως γιατί αξίζουν):











Ελπίζω να σας άρεσαν! :)