Saturday 23 March 2013

Parental Guidance

Επιτέλους μια οικογενειακή κωμωδία που βγάζει γέλιο και λέει αλήθειες! Χωρίς χοντρά και αηδιαστικά αστεία!


Η Alice (Marisa Tomei) και ο Phil (Tom Everett Scott) έχουν τρία παιδιά. Το μικρότερό τους είναι πέντε χρονών και τόσα είναι τα χρόνια που έχουν να κάνουν διακοπές. Ένα επαγγελματικό ταξίδι για τον Phil τους δίνει την ευκαιρία να μείνουν για λίγο μόνοι τους. Σε ποιόν όμως να αφήσουν τα παιδιά; Συνήθως τα προσέχουν οι γονείς του Phil, αλλά τώρα δεν μπορούν. Επιστρατεύονται λοιπόν οι γονείς της Alice, ως έσχατη λύση.

Η Diane (Bette Midler) και ο Artie (Billie Crystal) έχουν δέκα μήνες να δουν τα εγγόνια τους. Όταν φτάνουν στο σπίτι τους συνειδητοποιούν ότι είναι οι "άλλοι παππούδες", καθώς πάνω στο τζάκι υπάρχουν μόνο φωτογραφίες της οικονένειας με τους γονείς του Phil. 

H Alice δείνει σαφείς οδηγίες στους γονείς της για το πώς να συμπεριφέρονται στα παιδιά: να μην τους δίνουν καθόλου ζάχαρη, να μην τους λένε "όχι" και "μη" και άλλες τέτοιες "μοντερνιές"  (πείτε το και αμερικανιές) :P

Ζώντας σε ένα hi-tech σπίτι και οι παππούδς όντας τεχνολογικά σχεδόν αναλφάβητοι, τα πράγματα δεν μπορεί να πάνε και τόσο καλά!

Τελικά όμως μήπως ο παραδοσιακός τρόπος διαπαιδαγώγησης βοηθούσε στο να έρθουν οι μεγάλοι πιο κοντά στα παιδιά και τα δίδασκε πειθαρχία; Η συνέχεια επί της οθόνης...


Καλή διασκέδαση! :)

2 comments:

  1. Και σήμερα ξύπνησα με μία απίθανη όρεξη να δω μία οικογενειακή κομεντί! Κάτι ανάλαφρο, να ξεχαστώ από όλα όσα συμβαίνουνε βρε παιδί μου! Φχαριστούμε για το σατζέστιον, Δανάη!
    Καλημέρες!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειά σου Πιγκουίνε! Την είδες την ταινιούλα τελικά χθες; :)

      Delete