Saturday 3 March 2012

Awake (New TV Series)


Χθες παρακολουθήσαμε τον πιλότο από μια νέα πολύ υποσχόμενη σειρά, το Awake. Η σειρά ξεκινάει με ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ένα αυτοκίνητο βγαίνει από τον δρόμο και αναποδογυρίζει. Στο αυτοκίνητο επιβαίνοντες είναι ένα ζευγάρι και ο έφηβος γιός τους.

Ο άντρας (Jason Isaaks, γνωστός από τις ταινίες Harry Potter) είναι αστυνομικός και σώζεται από το ατύχημα. Μόνο που από τη στιγμή του ατυχήματος ζει πλέον δύο παράλληλες ζωές και δεν ξέρει ποιά είναι η πραγματική και ποιά το όνειρο. Στη μία περίπτωση η γυναίκα του (Laura Allen, The 4400, Dirt) έχει πεθάνει στο ατύχημα και ο γιός του ζει, ενώ στην άλλη ο γιός του έχει πεθάνει και η γυναίκα του ζει. Και στις δύο περιπτώσεις επισκέπτεται από έναν ψυχίατρο οι οποίοι και στις δύο περιπτώσεις του λένε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και το άλλο το όνειρο. Η μία η ψυχίατρος είναι η Cherry Jones, γνωστή ως Πρόεδρος της Αμερικής στην 8η σεζόν του 24 και ο άλλος ο DB Wong που έπαιζε στο Law & Order: Special Victims Unit. 

Η σειρά έχει ένα πολύ καλό και δυνατό καστ και ωραία σκηνοθεσία. Πέρα από το βασικό ερώτημα για το ποιά είναι εν τέλει η πραγματικότητα, η ζωή που διάγει ο Michael και στις δύο περιπτώσεις είναι κανονική και κάνει τη δουλειά του ως αστυνομικός κυνηγώντας δολοφόνους και απαγωγείς. Σταδιακά όμως συνειδητοποιεί ότι στοιχεία που συναντά στη μία ζωή εμφανίζονται και στην άλλη!

Η σειρά προβάλλεται από το αμερικανικό κανάλι NBC κάθε Πέμπτη. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί τα τέσσερα πρώτα επεισόδια:

S01E01 - 01 Μαρτίου 2012 - Pilot
S01E02 - 08 Μαρτίου 2012 - The Little Guy 
S01E03 - 15 Μαρτίου 2012 - Guilty 
S01E04 - 22 Μαρτίου 2012 - Oregon 


Δείτε το τρέιλερ:





9 comments:

  1. A πα πα πα ανατρίχιασα!!! Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το παρακολουθήσω. Μπρρρρ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σοφία μου, δεν είναι κάτι το τρομερό. Απλά σαν ο ήρωας να ζει δύο πραγματικότητες.

      Delete
    2. Δες το και αν έχει χάππι εντ θα το δω κι εγώ. Το τρέιλερ μου βγάζει μια μεγάλη θλίψη, δεν θα το αντέξω σε αυτή τη φάση...

      Delete
  2. Καλό ακούγεται, λιντς-ικό!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωραία εξελίσσεται! Έχει και ένα hint συνωμοσίας μέσα και πολύ γουστάρω σειρές και ταινίες με συνωμοσίες! ;)

      Delete
  3. Καλησπέρα!
    Χρησιμοποιήσαμε το κείμενό σας στο site μας. Ελπίζουμε να μην είναι πρόβλημα. Έχουμε αναφέρει πάντως ως πηγή το blog σας.
    http://www.ishow.gr/series.asp?guid=74C60B03-1F92-46CB-ABD3-86E42038CA7D

    ReplyDelete
  4. Ακούγεται ενδιαφέρον Δανάη ίσως όταν τελειώσω -κάποτε- με τα ζομπάκια την παρακολουθήσω:). Είναι καλό που είναι στην αρχή της ακόμα.

    ReplyDelete
  5. Πολυ καλη σειρα!!!Εχει αγωνια κ ο Jason ειναι ΘΕΟΣ!!!Αν και τον ειχα συνηθισει να παιζει κακουργους!!!Ελπιζω να εχει καλο τελος!!!

    ReplyDelete