Saturday 24 September 2011

Unboxing Vodafone 858 Smart

Θυμάστε που σας είπα ότι στις αρχές του μήνα στάθηκα τυχερή και κέρδισα ένα smartphone;


Χθες το βράδυ με πήραν τηλέφωνο από το μαγαζί με τα οπτικά ότι το έλαβαν και πήγα να το πάρω. Πρόκειται για το Vodafone 858 Smart. Είναι το πρώτο μου smartphone. Τώρα καταλαβαίνω πως νιώθετε όλοι εσείς εκεί έξω που έχετε smartphone χαχαχα! Μέχρι τώρα ήμουν με ένα παλιό Nokia και το πιο extreme που έκανα είναι να παίζω τάβλι :P




Το περιεργάστηκα ως αργά το βράδυ και τώρα μπορώ να πω πλέον ότι ξέρω πώς λειτουργεί. Κατέβασα και εφαρμογές και 2-3 παιχνίδια και σήμερα είναι κάπως έτσι:




Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάω τη Δευτέρα στη wind όπου έχω σύνδεση και να διαλέξω και ένα πακέτο με free MB. Ανυπομονώ να βρεθώ στο δρόμο και να κάνω καμιά twitpic που τόσο ήθελα πολλές φορές αλλά δεν μπορούσα με το ως τώρα κινητό μου! :)

Το ξέρω ότι δεν είναι και το πιο wow smartphone της αγοράς, αλλά έχω ενθουσιαστεί που μπορώ να διαβάζω το twitter, τα νέα και να κάνω ένα σωρό πράγματα που ως τώρα δεν είχα τη δυνατότητα! :)

9 comments:

  1. Μπράβο τυχερούλα!!!!!!
    Υπέροχο!!!
    Πωπωωω, σούπερ!!!
    Πολύ το χάρηκα!!
    Φιλάκια

    ReplyDelete
  2. Καλέ ωραίο είναι!!! Καλορίζικο!

    Τρελοτουρίστρια

    ReplyDelete
  3. Πάντα τυχερή και να το χαρείς πολύ στα όμορφα ταξίδια σου! :D

    ReplyDelete
  4. @ magda, ευχαριστώ πολύ!

    @ Τρελοτουρίστρια, να'σαι καλά! Δεν είναι και iphone αλλά τη δουλειά του την κάνει! :)

    @ philos, σ'ευχαριστώ Χρήστο! Δυστυχώς πήγα σήμερα στη wind και μου είπαν ότι την αλλαγή στο πρόγραμμα πρέπει να την κάνω στις 10 Οκτωβρίου, πριν εκδοθεί ο επόμενος λογαριασμός μου. Αλλά εντάξει, δεν πειράζει, τόσο καιρό δεν είχα, δεν πειράζει να περιμένω 2 εβδομάδες ακόμα! Πολύ ωραία η ευχή σου!!! :)

    ReplyDelete
  5. me to smartphone kaneis polla ews posting sto blog,,xairetw apo italia!

    ReplyDelete
  6. @ sandemetriobologna, Ciao και καλωσήρθες στο blog μου! Εντάξει, σίγουρα μπορείς να κάνεις αυτό που λες, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο όσο από τον υπολογιστή! :)

    ReplyDelete
  7. Δεν το συζητώ, τα smartphone δεν παίζονται! Δοκίμασες να μπεις στο ίντερνετ; Πώς είναι; Νομίζω πως πρέπει να κάνεις ποστ με τις εντυπώσεις σου ένα μήνα μετά :-)

    ReplyDelete
  8. Σοφία, έτσι είναι! Πραγματικά απορώ πώς ήμουν τόσο καιρό με παλαιότερης τεχνολογίας χεχε! Έκανα και πακέτο και έχω και δωρεάν MB τώρα για να χρησιμοποιώ όταν είμαι εκτός σπιτιού. Δεν έχει τύχει να κυκλοφορήσω πολύ έξω, αλλά τώρα που κανονίζουμε ταξιδάκι στο κοντινό μέλλον, είναι σίγουρο ότι θα το χρησιμοποιήσω! Το μόνο αρνητικό που έχουν τα smartphones είναι ότι τελειώνουν γρήγορα οι μπαταρίες τους, κάθε μέρα θέλουν φόρτιση, ενώ το nokia το φόρτιζα κάθε 3-4 μέρες.

    ReplyDelete
  9. to exw auto to kinhto kai eimai poli euxaristimenh

    ReplyDelete