Wednesday 14 September 2011

Ringer (New TV Series)



Μόλις είδαμε το πρώτο επεισόδιο (πιλότο) της σειράς Ringer που προβλήθηκε χθες στην Αμερική. Πολλές από τις σειρές που παρακολουθώ χρειάστηκε να περάσουν μερικά επεισόδια για να μου αρέσουν, αλλά αυτήν την λάτρεψα απ'την αρχή!

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουμε την Sarah Michelle Gellar που υποδύεται έναν διπλό ρόλο, αυτόν της Bridget και της δίδυμης αδελφής της Siobhan. 

Το επεισόδιο αρχίζει με κάποιον να επιτίθεται στην Sarah Michelle Gellar και αυτήν να φωνάζει "you have the wrong girl"!! Αμέσως μας πηγαίνει εννιά μέρες πριν από το συμβάν προκειμένου να γνωρίσουμε τον χαρακτήρα της. Μαθαίνουμε ότι η Bridget είναι μια πρώην αλκοολική στριπτιζέζ και έχει μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε μια δολοφονία. 

Καταφέρνει να το σκάσει από τους αστυνομικούς και συναντιέται με την αδελφή της η οποία είναι ζάμπλουτη και είχαν να επικοινωνήσουν πέντε ολόκληρα χρόνια. Οι δυο αδελφές πάνε βόλτα με ένα σκάφος και σε κάποια στιγμή η Bridget ξυπνά και διαπιστώνει ότι η αδελφή της δε βρίσκεται πουθενά! Θεωρώντας την νεκρή αποφασίζει να πάρει τη θέση της. Πηγαίνει στο σπίτι της και υποδύεται την αδελφή της. Διαπιστώνει όμως ότι ήταν μια σκύλα. Με τον άντρα της είχε μια μάλλον ψυχρή σχέση και συνειδητοποιεί ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τον άντρα της καλύτερής της φίλης την οποία και συμπάθησε. Προσπαθεί έτσι σιγά σιγά να ξαναβάλει τη ζωή της σε μια τάξη.

Με αυτά και με εκείνα επανερχόμαστε στο σήμερα και στη σκηνή "You have the wrong girl"! Ή μήπως τελικά όχι; Μπερδευτήκατε; Δείτε το επεισόδιο και θα καταλάβετε! Η σειρά μπήκε ήδη στις αγαπημένες μου, ελπίζω να συνεχίσει με το ίδιο μυστήριο και την ίδια αγωνία! :)

ΥΓ. Στον ρόλο του συζύγου της Siobhan (αλήθεια τι σόι όνομα είναι αυτό;;;;!!!) συναντάμε τον Ioan Gruffudd (Fantastic Four) και στον ρόλο του αστυνομικού που ψάχνει την Bridget τον Nestor Carbonell (τον γνωστό μας Richard από το Lost!!!).

Must see!!


ΥΓ1. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί τα τρία πρώτα επεισόδια: 


S01E01 - 13 Σεπτεμβρίου 2011 - Pilot
S01E02 - 20 Σεπτεμβρίου 2011 - A New Life
S01E03 - 27 Σεπτεμβρίου 2011 - If You Ever Want A French Lesson

14 comments:

  1. ήδη έβαλα να κατεβαίνει το επεισόδιο...
    και μόνο για τον Ρίτσαρντ του LOST θα το δώ... :)
    χιχι
    μερσί για την πληροφόρηση :)
    μου έλειψε να παρακολουθώ μια σειρά έτσι...
    φιλιάαα

    ReplyDelete
  2. Γειά σου Miss Pink! Πιστεύω θα σου αρέσει, αλλά θα περιμένω και σχόλιο το βράδυ αν το δεις σήμερα! Φιλιάααα! :)

    ReplyDelete
  3. Όλο αυτό, όπως το περιγράφεις, κάτι μου θυμίζει. Ίσως την υπόθεση από κάποια ταινία που έχω δει, δεν ξέρω. Πάντως ακούγετε ενδιαφέρουσα σειρά και σίγουρα δεν ξέρουμε που μπορεί να καταλήξει.
    Φιλιάαα!

    Υ.Γ.= Δυσκολεύομαι να αφήσω σχόλιο. Με περνάει απ' τα σαράντα κύμματα...

    ReplyDelete
  4. Σοφία, ακριβώς όπως το λες. Σίγουρα πιθανό είναι να έχεις δει κάποια ταινία που να σου το θυμίζει, αλλά δεν παύει να έχει ενδιαφέρον.

    Τι εννοείς ότι δυσκολεύεσαι να αφήσεις σχόλιο;

    ReplyDelete
  5. μόλις είδα το επεισόδιο...
    ΟΚ μου άρεσε πααααααααααρα πολύ...
    είναι πολύ καλό
    ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην φάμε καμιά πατάτα μετά χιχιχι...
    σ'ευχαριστώ κοριτσάκι για την ενημέρωσηηηηηη
    φιλιαααααααα

    ReplyDelete
  6. Και εγώ ακριβώς το ίδιο είπα όταν τελείωσε "μακάρι να συνεχίσει έτσι!" Επίσης μακάρι να κρατήσει μια σεζόν μόνο, γιατί πιστεύω αν πάει δεύτερη πιθανόν να κουράσει. Ίδωμεν... :)

    ReplyDelete
  7. Παντελή, γούστα είναι αυτά! :)

    ReplyDelete
  8. basika h protagonhstria den maresei katholoy.poly poly krya.san ypothesh kati leei

    ReplyDelete
  9. Ε καλά η Sarah Michelle δεν είναι ούτε από τις δικές μου αγαπημένες (μόνο στο Cruel Intentions μου άρεσε πολύ!), αλλά η σειρά φαίνεται να έχει αγωνία. Όπως και να έχει εγώ μια πρόταση έκανα, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να τη δει αν δεν θέλει! :)

    ReplyDelete
  10. Ειχα στο υποψην τη σειρα απο οταν ανακοινωθηκε απο το CW και ανυπομονουσα να τη δω...μπορω να πω οτι εν μερη μου αρεσε αλλα ταυτοχρονα με απογοητευσε γιατι ολα αυτα πανω κατω τα ειχα δει και στα προμο...γελασα πολυ με το εφε στο σκαφος,πολυ ψευτικο ρε παιδι μου για αμερικανικη σειρα...θα μου πεις κριση...τι περιμενες...χαχα...περιμενω να βγει το επομενο επισοδειο για να πω οτι εχω κατι ολοκληρομενο...
    Εαν θελετε να δειτε μια παρομοια σειρα με νεους ηθοποιους,ο μονος που ξερω ειναι ενας απο το heroes που επαιζε τον προεδρο της αμερικης,δειτε το The Lying Game καινουριο ειναι κ αυτο κ το βρηκα πιο ενδιαφερον...ειχε κλεισει για λιγα επισοδεια και το καναλι ζητησε περισσοτερα γιατι ειδε οτι το βλεπει ο κοσμος...Εχω κ αλλες σειρες κατα νου γιατι το ψαχνω γενικα το θεμα αλλα δεν θελω να κουρασω με ακομα πιο μεγαλο ποστ...

    ReplyDelete
  11. Annia, σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου και για την άλλη σειρά που προτείνεις! :)

    ReplyDelete
  12. Παρακαλω..δεν κανει τιποτα...απλα ειπα τη γνωμη μου...και τωρα που ειδα και το 2ο επισοδειο μπορω να πω οτι θα συνεχισω να βλεπω τη σειρα...μου αρεσει ετσι οπως συνεχιζει κ που αφηνει μυστηριο πισω...

    ReplyDelete
  13. Όντως, το μυστήριο είναι έντονο. Μου αρέσουν οι σειρές που σε αφήνουν "κρεμασμένο" στο τέλος κάθε επεισοδίου και σε κάνουν να θέλεις να δεις με αγωνία και το επόμενο την άλλη εβδομάδα! :)

    ReplyDelete