Sunday 20 March 2011

Τέλος Ιστορίας για τους Faithless!

Είναι το πιο αγαπημένο μου dance group. Τις δύο τελευταίες δεκαετίες έχει γράψει πραγματικά ιστορία με τραγούδια που έχουν μείνει διαχρονικά. Ποιός δεν έχει χορέψει στους ρυθμούς του Insomnia, του God Is A D.J., του Salva Mea, του Tarantula! Η φωνή του Maxi Jazz θα μας συντροφεύει πάντα ταξιδεύοντάς μας μέσα από τις μελωδίες του συγκροτήματος. Η Sister Bliss θα είναι πάντα στα decks γυρνώντας τους δίσκους. Ο Rollo θα κάνει πάντα έξυπνες κινήσεις, όπως να βάζει την αδελφή του, την Dido, να ερμηνεύει με την αέρινη φωνή της το One Step Too Far. Εξάλλου τα μεγάλα γκρουπς δεν διαλύονται ποτέ πραγματικά... συνεχίζουν να ζουν μέσα από τα τραγούδια τους!

Οι Faithless έχουν συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες (όπως με τον Boy George και το εκπληκτικό Why Go?) αλλά έχουν κάνει και πολλά remix για άλλους D.J.s και καλλιτέχνες.

Ο Maxi Jazz έβγαλε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα στου γκρουπ ότι η πορεία τους τελείωσε. Ωστόσο τόνισε ότι οι συναυλίες που είναι προγραμματισμένες ως το τέλος Μαρτίου σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Χαίρομαι που είχα την τύχη να δω τους Faithless από κοντά παλιότερα σε συναυλία που είχαν δώσει στον Μύλο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

Θα μας λείψουν! :)




2 comments:

  1. Πότε έγινε αυτό και το'χασα ρε γμτ. Όντως αγαπημένοι οι Faithless, έχουμε ρίξε τρελούς χορούς με τα κομμάτια τους!

    ReplyDelete
  2. Δυστυχώς KitsoMitso είναι αλήθεια! Ας ελπίσουμε να μη χαθούν τελείως από το προσκήνιο και να τους απολαύσουμε ξανά στο μέλλον.

    ReplyDelete