Tuesday 25 January 2011

Η επιστροφή του Ricky Martin

Ο λατίνος τραγουδιστής Ricky Martin, που έκανε όλον τον κόσμο να κουνιέται στους ρυθμούς των τραγουδιών του, που έχει κερδίσει αρκετά Grammy και που λίγο καιρό πριν "βγήκε από την ντουλάπα" και παραδέχτηκε ότι είναι gay επιστρέφει μέσα στο 2011 με νέο CD. Το πρώτο single του album του έχει τίτλο "The Best Thing About Me Is You".


Πρώτη φορά το άκουσα μόλις τώρα και μόλις είδα το βίντεο κλιπ εξοργίστηκα! Έχω βαρεθεί το γεγονός τραγουδιστές που έχουν κάνει τρελή επιτυχία για ένα διάστημα και μετά έχουν εξαφανιστεί για αρκετά χρόνια να επιστρέφουν δηλώνοντας πως είναι ομοφυλόφιλοι και μετά να κυκλοφορούν νέο δίσκο και το πρώτο τραγούδι τους να δείχνει άντρες αγκαλιά ή γυναίκες. Πρώτος διδάξασας ο George Michael με το Outside το οποίο κυκλοφόρησε αμέσως μετά το γνωστό περιστατικό με τις ανδρικές τουαλέτες όπου και είχε συλληφθεί.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay. Απλά δεν το θεωρώ σωστό ένας καλλιτέχνης που έχει κάνει τέτοια επιτυχία και ήταν είδωλο για πολύ κόσμο να επιστρέφει στο προσκήνιο μόνο και μόνο επειδή έχει κάνει μια αποκάλυψη τέτοιου είδους. Και πόσο μάλλον να επιστρέφει με ένα τραγούδι άκρως αδιάφορο που είναι σαν να ακούς μια μέτρια boyband της δεκαετίας του '80 να νιαουρίζει! Και φυσικά να προκαλεί με το video clip του! Όλο αυτό το θεωρώ πλέον αρκετά ξεπερασμένο και δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει ο Ricky Martin να αποδείξει! Είναι gay; Με γειά του με χαρά του! Ας επανέλθει με ένα τραγούδι που θα κάνει πάταγο όπως αυτά που γνωρίζαμε από αυτόν! Ένα που θα γίνει νούμερο ένα και θα μείνει στα charts για καιρό. Αυτό που άκουσα μου ήταν άκρως αδιάφορο και αν βγάλεις το βίντεο κλιπ δεν νομίζω ότι κανείς θα ασχολούνταν μαζί του! Λυπάμαι...

5 comments:

  1. Shame on you for being a homophobe.

    ReplyDelete
  2. @ Anonymous : Άλλο ήταν το νόημα του ποστ Ανώνυμε. Κάθε άλλο παρά ομοφοβική είναι η blogger.

    Έχω να ασχοληθώ με τον τύπο από την εποχή του Livin' La Vida Loca , όποτε δεν μπορώ να εκφέρω και την πλέον αντικειμενική γνώμη. Πάντως γενικά συμφωνώ. Ένα κλικ και έφυγες από το δυσάρεστο θέαμα Δανάη μου.

    ReplyDelete
  3. Μαρία απ'ό,τι φάνηκε εσύ κατάλαβες απολύτως τι ήθελα να πω με το ποστ μου! Άσε τους άλλους να νομίζουν ό,τι θέλουν! ;)

    Κατά τη γνώμη μου ο καλλιτέχνης πρέπει να προβάλεται μέσα από την καλλιτεχνική του αξία και όχι μέσα από την προσωπική του ζωή. Εκεί ας κάνει ό,τι θέλει! Το γεγονός ότι οι Pet Shop Boys είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου γκρουπ όλων των εποχών δεν έχει να κάνει με το τι κάνουν στο κρεβάτι τους αλλά με την απίστευτη μουσική που γράφουν! Και απ'όσο ξέρω δεν έχουν προκαλέσει ποτέ. Και ο George Michael μου αρέσει και ο Elton John, αν και δε συμφωνώ συχνά με το πώς χειρίζονται και κυρίως προβάλουν τα προσωπικά τους.

    ReplyDelete
  4. Οργή & απογοήτευση μέσα από το κείμενο σου!!

    (το προσκήνιο γράφεται η και όχι με υ που έγινε από βιασύνη!!)

    Συμφωνώ απόλυτα με τούτο

    "Κατά τη γνώμη μου ο καλλιτέχνης πρέπει να προβάλεται μέσα από την καλλιτεχνική του αξία και όχι μέσα από την προσωπική του ζωή. Εκεί ας κάνει ό,τι θέλει!!"

    Τα σέβη μου!!

    ReplyDelete
  5. Vangel Greko, έτσι ακριβώς όπως τα λες! Χαίρομαι που συμφωνείς! Το προσκήνιο έγινε όντως από κεκτημένη ταχύτητα, ευχαριστώ για τη διόρθωση, γιατί δίνω μεγάλη βάση στην ορθογραφία! :)

    ReplyDelete