Monday 13 July 2009

Nothing But The Truth

Καιρό έχω να κάνω ποστ για κάποια ταινία, αλλά τελευταία δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι φοβερά αξιόλογο. Τα στάνταρντς των αμερικάνικων τηλεοπτικών σειρών έχουν ανεβεί πάρα πολύ, έτσι ώστε οι ταινίες συχνά να είναι προβλεπόμενες, αναμενόμενες ή ακόμα και βαρετές.

Όμως μόλις τώρα είδα μια ταινία σε DVD που με συνεπήρε! Ο τίτλος αυτής Nothing But The Truth με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών: Alan Alda, Matt Dilon, Kate Beckinsale και ο David Schwimmer σε έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει στα Friends.


Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Η Rachel Armstrong (Kate Beckinsale) είναι δημοσιογράφος και ανακαλύπτει από μια αξιόπιστη πηγή - την οποία μόνο αυτή γνωρίζει και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν - πως η Erica Van Doren (Vera Farmiga) ήταν μυστική πράκτορας της CIA που πήγε στην Βενεζουέλα για να ανακαλύψει αν τα αντίποινα μετά από απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου των ΗΠΑ ήταν δικαιολογημένα (και φυσικά δεν ήταν!). Το άρθρο τυπώνεται στην εφημερίδα και οι υποψίες στρέφονται στην ίδια την Erica, αλλά ταυτόχρονα ασκείται πίεση και στην Rachel να αποκαλύψει την πηγή της. Όταν αυτή αρνείται πεισματικά, μπαίνει φυλακή και παρά το γεγονός ότι χάνει την οικογένειά της (στον ρόλο του συζύγου της ο David Schwimmer) και τον εφτάχρονο γιό της, εμμένει στην θέση της να μην αποκαλύπτει την πηγή της.

Ξέχασα να σημειώσω ότι η Erica έχει επίσης μια κόρη που είναι συμμαθήτρια του γιού της Rachel. Με την κυκλοφορία της εφημερίδας οι ζωές όλων αυτών των χαρακτήρων ταράζονται.

Η ταινία σε κρατάει σε αγωνία κυριολεκτικά από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο καθώς δεν ξέρεις ποιός μπορεί να είναι η πηγή της δημοσιογράφου! Αξίζει πολύ να την δείτε!

Παρακολουθείστε αν θέλετε και το τρέιλερ:



Καλή διασκέδαση!!! :)

3 comments:

  1. Γεια σου Δανάη, μόλις έφτασα μέσω Φωτεινής...
    Πολύ όμορφο το μπλογκ σου, ωραίες και οι φωτό και οι διαδρομές σου...
    Πάω τώρα και στο άλλο σου, καλημέρα και καλή βδομάδα να έχεις...

    ReplyDelete
  2. Ενδιαφέρουσα φαίνεται. Την βάζω στα προσεχώς!

    ReplyDelete
  3. Artanis, ευχαριστώ πολύ και καλωσόρισες! :)

    Σοφία, να την δεις, αξίζει πολύ! :D

    ReplyDelete