Friday 9 January 2009

Διαφήμιση Wind: ο Πρέπει, ο Θέλω και το τραγούδι

Το ότι η νέα διαφήμιση της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Wind είναι αντιγραφή διαφημιστικής καμπάνιας της apple (I'm a Mac - I'm a pc) φαίνεται από το πρώτο δευτερόλεπτο και όποιος ασχολείται λίγο με τους υπολογιστές το καταλαβαίνει αμέσως. Εγώ είχα δει μόνο ένα από τα διαφημιστικά σποτάκια στην τηλεόραση προχθές και φυσικά ήταν η πρώτη μου σκέψη, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει και άλλα με τους δύο ίδιους χαρακτήρες!

From Greek Charm


Το ποστ αυτό όμως δεν το κάνω για να μιλήσω για την κλεμμένη ιδέα της Wind και την έλλειψη πρωτοτυπίας. Εξάλλου αυτά τα έχουν πει κι άλλοι! Το ποστ αυτό το κάνω για να σας πω ποιο τραγούδι ακούγεται στο τέλος της διαφήμισης, καθώς βλέπω ότι πολλοί το ψάχνετε, αλλά το Google σας στέλνει σε παλιότερα ποστ που έκανα για τις τότε διαφημίσεις της wind.

Στην καινούρια επομένως διαφήμιση της wind το τραγούδι που ακούγεται είναι το Ηot'n'Cold της Katy Perry. Η τραγουδίστρια που στο προηγούμενο βίντεο κλιπ της διατυμπάνιζε ότι "φίλησε ένα κορίτσι και της άρεσε" στο νέο της τραγούδι παντρεύεται και νοικοκυρεύεται καθώς την βλέπουμε νυφούλα στην εκκλησία:



Enjoy! :)


11 comments:

  1. Δεν μου κάνει εντύπωση...Τα τελευταία χρόνια πάσχουμε από παντελή έλλειψη έμπνευσης και δημιουργικότητας.. Οπότε τι πιο απλό clopy - paste!!

    Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  2. Έτσι είναι Όλγα! Η αντιγραφή στην Ελλάδα είναι τρόπος ζωής, απαραίτητο συστατικό σαν τον αέρα που αναπνέουμε! :P

    Φιλιά!

    ReplyDelete
  3. Για τη διαφήμιση της Wind δεν έχω κάποιο σχόλιο να κάνω, αφού δεν την έχω δει, πάντως το τραγουδάκι είναι πολύ καλό. Θα το κατεβάσω :-)

    ReplyDelete
  4. Σοφία, ούτε εγώ την έχω βρει ακόμα στο YouTube για να τη δείτε και εσείς που δεν είστε στην Ελλάδα. Αν την βάλει κάποιος θα την προσθέσω.

    Όσο για το τραγουδάκι είναι αρκετά "catchy". :)

    ReplyDelete
  5. Επιτέλους να δούμε και κάτι άλλο πέραν από το Grey's Anatomy ;-)

    ReplyDelete
  6. Μάλλον σε λάθος post άφησες το σχόλιό σου asteraki! :)

    ReplyDelete
  7. Κι εμένα της Apple μου ήρθε πρώτα στο μυαλό όταν το είδα. Όμως το χειρότερο είναι πως είναι παντελώς αποτυχημένες διαφημίσεις. Περισσότερο ταυτίζεσαι με τον άμοιρο "πρέπει" παρά με το βίαιο, αποκρουστικό και εριστικό "θέλω". Τον χτυπάει σε 2 σποτ (!!!) μία με το χέρι στο κεφάλι και την άλλη με τον ώμο. Έχει ύφος θεού και φάτσα γύφτου. Έλεος.

    Κάθε φορά που το βλέπω εκνευρίζομαι περισσότερο.

    ReplyDelete
  8. το τραγούγι είναι το HOT N COLD

    ReplyDelete
  9. Σ' ευχαριστώ. Το έψαχνα αυτό τραγούδι. Πολύ ανεβαστικό!

    ReplyDelete
  10. δεν κανει τιποτα Αλεξη και εγω το εψαχνα αλλα το βρήκα

    ReplyDelete
  11. Δείτε την συνέντευξη για το διαδικτυακό κανάλι www.intv.gr με τον δημοσιογράφο της Καθημερινής και του Σκάι και ιδρυτή και διαχειριστή της Πύλης Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.amen.gr
    Νίκο Παπαχρήστου.

    Μια άμεση και αυθόρμητη κουβέντα για μια σειρά από θέματα που αφορούν στην Εκκλησία: εκκλησιαστικό ρεπορτάζ, η σχέση της Εκκλησίας με το διαδίκτυο, σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους, η Εκκλησία στη σύγχρονη κοινωνία, η Διοίκηση της Εκκλησίας κ.α.
    Παρουσίαση: Παναγιώτης Ανδριόπουλος – Θεολόγος - Μουσικός

    ReplyDelete