Sunday 4 January 2009

Ταξιδιωτικό quiz #3

Καλή Χρονιά!!!!

Πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα αλλαγή του έτους στο εξωτερικό! Φύγαμε για ένα τετραήμερο, παραμονή πρωτοχρονιάς και γυρίσαμε χθες ξημερώματα. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και η πόλη μου άρεσε πάρα πολύ καθώς είχε πολλά πράγματα να δει κανείς, σε αντίθεση με την Πράγα, που ήταν το προηγούμενό μας ταξίδι.

Ορίστε οι φωτογραφίες, λίγα μόλις λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος:







Άραγε μπορείτε να βρείτε που ήμουν; :)

Περισσότερες φωτογραφίες, εντυπώσεις και posts, όταν συνέλθω από το ατελείωτο περπάτημα και την ευχάριστη - ομολογουμένως - κούραση του ταξιδιού!


8 comments:

  1. Κι εγώ Βιέννη λέω :-)

    ReplyDelete
  2. Καλή χρονιά είπα; Δεν είπα! Σας λέω τώρα λοιπόν χεχε :-)

    ReplyDelete
  3. Καλή χρονιά! Ιδέα δεν έχω! :)

    ReplyDelete
  4. Εκεί που ήμουν κι εγώ τα Χριστούγεννα!!! Το λάτρεψα το Rathaus και το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που ήταν στο πάρκο του!
    Καλή χρονιά Δανάη μου, με υγεία, αγάπη και πολλά πολλά ταξίδια!!! Φιλιάαααα!

    ReplyDelete
  5. Πολύ σωστά, στη Βιέννη ήμουν και ήταν η καλύτερη πρωτοχρονιά που έκανα ποτέ! Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ από το όλο κλίμα που είπα πως δεν θέλω να ξανακάνω πρωτοχρονιά στην Ελλάδα. Μου αρέσει που λέμε πως οι ξένοι είναι ξενέρωτοι! Δεν έχω δει ανθρώπους να διασκεδάζουν με τέτοιο φανταστικό τρόπο! Εμείς κάνουμε μια γιορτή των Αγγέλων και νομίζουμε ότι κάνουμε κάτι σπουδαίο.

    Σοφία μου καλή χρονιά!

    Γκρινιάρη, δεν πειράζει, οι πολυταξιδεμένες Σοφίες απάντησαν σωστά, χεχε!

    Σοφία (Κουκουβάγια), είδα τις φωτογραφίες σου και είναι πολύ ωραίες. Εμείς δεν προλάβαμε την αγορά στο δημαρχείο, αλλά η αλλαγή του χρόνου ήταν κάτι το φαντασμαγορικό και ανεπανάληπτο! Τις καλύτερες μου ευχές και σε σένα! Καλή χρονιά! Φιλάκια!! :)

    ReplyDelete
  6. Μα καλά, όλοι στην Βιέννη είμασταν φέτος;;; Δεν είναι τυχαίο ότι άκουγα όλο ελληνικά στο δρόμο!

    Λοιπόν, εγώ την πρόλαβα την αγορά στο δημαρχείο, όπως και την αγορά στο υπέροχο Schönbrunn. Μήπως να κάνω ένα ποστ συμπληρωματικό των δικών σου; Εσύ θα δείχνεις τα τουριστικά κι εγώ τα χριστουγεννιάτικα. Τι λες;

    ReplyDelete
  7. Στην πλατεία του δημαρχείου μπορεί να μην είχε την χριστουγεννιάτικη αγορά, είχε αρκετά μαγαζάκια όμως που πουλούσαν φαγώσιμα (τα παραδοσιακά λουκάνικα, το ζεστό κρασί κλπ). Η αλλαγή του έτους στην πόλη ήταν μοναδική και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή που πήγαμε!

    Μπορείς να κάνεις ένα ποστ με την χριστουγεννιάτικη αγορά, αν θέλεις. Από εμένα θα δείτε φωτογραφίες με αμέτρητα stages με κάθε λογής μουσικής και με ατελειώτα πυροτεχνήματα!!!

    Μείνετε συντονισμένοι γιατί πραγματικά αξίζει!! :)

    ReplyDelete