Monday 26 January 2009

P.S. I Love You


Η Hilary Swank (Holly) είναι παντρεμένη με τον Gerald Butler (Gerry) και ζει την απόλυτη ευτυχία! Η ζωή της θα αλλάξει ριζικά όταν ο Gerry θα πεθάνει. Η Holly κλείνεται στον εαυτό της και αποκόβεται από φίλους και οικογένεια. Η ζωή της θα αλλάξει και πάλι όταν θα αρχίσει να λαμβάνει γράμματα από... τον νεκρό σύζυγό της! Όχι, δεν τα στέλνει από το υπερπέραν, αλλά είχε προβλέψει την αποστολή τους πριν μεταβεί στον "άλλον κόσμο" προκειμένου να βοηθήσει την γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ να σταθεί και πάλι στα πόδια της, γνωρίζοντας το τι μπορεί να περνάει όταν αυτός δεν θα είναι πια στο πλάι της!

Το PS I Love You είναι μια πολύ τρυφερή ταινία με πολύ συγκινητικό τέλος! Βρήκα το σενάριο πολύ πρωτότυπο! Η Hilary Swank βέβαια δεν είναι από τις ηθοποιούς που συμπαθώ, την βρίσκω γενικώς κρύα. Σίγουρα μια άλλη ηθοποιός θα μπορούσε να δέσει καλύτερα στον ρόλο της, ωστόσο στέκεται καλά στην ερμηνεία της. Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε την Lisa Kudrow (Friends) ως την καλύτερή της φίλη, την βραβευμένη με όσκαρ Kathy Bates στον ρόλο της μητέρας της, αλλά και τον Jeffrey Dean Morgan κ.α.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Ιρλανδής συγγραφέως Cecilia Ahern.

Αν έχετε διάθεση να δείτε μια ταινία που θα σας συγκινήσει και που δίνει μαθήματα ζωής, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη θα σας αρέσει! :)

6 comments:

  1. Ωραία ακούγετε! Να δω πότε θα αξιωθώ επί τέλους να δω καμιά ταινία...
    Καλό βράδυ Δανάη μου!

    ReplyDelete
  2. Σοφία, είναι μια καλή πρόταση όντως! Το Σαββατοκύριακο δεν προλαβαίνεις; Προτείνω να την νοικιάσεις και να την δεις! Καλημέρα! :)

    ReplyDelete
  3. Πού καλη ταινία! ;p Αν σου άρεσε αυτή, κάτι μου λέει ότι θα σου αρέσει το "In search of a midnight kiss", εμάς μας κράτησε πάντως και την απολαύσαμε! Δεν είναι ακριβώς ίδιου στυλ με το PS I love you αλλά αξίζει κατά τη γνώμη μου.
    Τέλος κ ένα σχολιάκι για τον Gerald Butler, παίζει και στο φοβερό RocknRolla του Guy Ritchie που είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία και οδεύει προς τριλογία αν έχω πληροφορηθεί σωστά! Αυτά κ καλημέρα!

    ReplyDelete
  4. _fok_ είχαμε δει 3-4 μέρες πριν το PS I Love You το RocknRolla του Guy Richie και εκεί που χάζευα στο imdb είδα ότι αυτός έπαιζε και στο PS I Love You, είδα και ότι είχε ωραίο καστ και είπα να την δούμε.

    Το RocknRolla δεν μου άρεσε καθόλου! Αντιθέτως είδαμε λίγες μέρες μετά το Snatch που ήταν κορυφαίο! Καμία σχέση μεταξύ των δύο!!! Είναι λες και ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης προσπαθεί να αντιγράψει τον εαυτό του προς το χειρότερο. Άσε που το RocknRolla μου θύμισε σε σημεία αρκετά το Pulp Fiction του Tarantino!

    Καλημέρα!

    ReplyDelete
  5. Θα συμφωνήσω μαζί σου... Το Snatch ήταν πολλές φορές καλύτερο από το RocknRolla! Εντάξει δεν μπορούν να αρέσουν σε όλους μας τα ιδια ε; ;p
    Παρόμοιες ταινίες με τις προαναφερόμενες: Revolver και Lock Stock and Two Smockin Barrels. H δεύτερη είναι κάτι σαν προηγούμενη συνέχεια του Snatch ;p

    ReplyDelete
  6. αυτος που αξιει ειναι ο gerard butler ενας και μοναδικος

    ReplyDelete