Wednesday 4 June 2008

Δολοφονήθηκε ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος!!

Σήμερα το πρωί με το που άνοιξα την τηλεόραση, η πρώτη είδηση την οποία αντίκρυσα και έπεσα από τα σύννεφα, είναι η δολοφονία του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου.


Ως γνωστόν ο ηθοποιός είχε συλληφθεί πριν λίγο καιρό για κατοχή κοκαΐνης. Πολύ πιθανό η δολοφονία του να σχετίζεται με τα ναρκωτικά.

Ο ηθοποιός μαχαιρώθηκε αγρίως 7-8 φορές μέσα στο διαμέρισμά του τα ξημερώματα. Όπως αναφέρθηκε στις διάφορες εκπομπές χθες το βράδυ έκανε ένα πάρτυ στο σπίτι του όπου παρεβρέθηκαν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί. Το μοιραίο συνέβη μετά το πέρας της γιορτής και σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, άρα το θύμα πολύ πιθανόν να γνώριζε τον ή τους θήτες του!

Είναι κρίμα άνθρωποι με ταλέντο να μπλέκουν και να χάνονται έτσι άδικα! Ας αναπαυθεί...

3 comments:

  1. Bλεπω παντου απο εχθες το πρωι,στην τηλεοραση,σε εφημεριδες και -το χειροτερο- σε blogs την προσπαθεια να ανακυρηχθει ο Νικος Σεργιανοπουλος σε αγιος.

    Εννοειται κριμα για τον ανθρωπο που εφυγε τοσο νωρις και τοσο τραγικα,αλλα ελεος,δεν θα τον κανουμε και προτυπο ανθρωπου για την κοινωνια μας.

    Και αν για τον Σεργιανοπουλο ειναι μια φορα κριμα,για τα παιδακια που πεθαινουν καθημερινα αφου πρωτα πεινουν καμποσους μηνες ειναι ακομα πιο κριμα..

    Γιαυτο την επομενη φορα που θα γραψετε rip σε καποιο site/blog για τον θανατο του,αφιερωστε το τουλαχιστον και σε ολους τους υπολοιπους αφανεις ηρωες που δεν ειχαν ουτε την δημοσιοτητα ουτε την ζωη του Νικου...

    ReplyDelete
  2. Willow, σε καμιά περίπτωση δεν ανακύρηξα εγώ προσωπικά τον Σεργιανόπουλο σε άγιο, ούτε είπα ποτέ πως είναι πρότυπο ανθρώπου. Ίσα ίσα που είπα πως είναι κρίμα ένας άνθρωπος με ταλέντο να μπλέκει με τα ναρκωτικά και να έχει τέτοια κατάληξη. Την ίδια σκέψη έχω και για πολλούς πχ ροκ σταρς ή άλλους ηθοποιούς.

    Πιστεύω όμως πως όταν γίνεται γνωστή μια τέτοια ιστορία ενός δημοσίου προσώπου, μπορεί να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν για όλα αυτά τα αφανή παιδάκια στα οποία αναφέρεσαι.

    ReplyDelete
  3. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος! Ευαίσθητος, μεγαλόψυχος...΄
    Είναι άδικο αυτό που του συνέβη! ΑΔΙΚΟ!

    Νίκο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
    Εύχομαι εκεί που είσαι τώρα, στην γειτονιά των αγγέλων, να βρεις την ευτυχία που ποτέ δεν βρήκες εδώ κάτω...

    R.I.P

    ReplyDelete