Monday 2 June 2008

Μπήκαμε στην τελική ευθεία...


Κυριακή 01/06/2008: Χθες το απόγευμα, φόρεσα τα παπούτσια που αγόρασα για τον γάμο και βάλαμε με τον Γιάννη τα υποψήφια τραγούδια για τον πρώτο χορό και τα χορέψαμε. Ήταν η συμβουλή που μας έδωσε ο DJ. Γιατί μπορεί τα 5-6 στα οποία είχαμε καταλήξει να μας άρεσαν όλα, έπρεπε όμως να τα χορέψουμε και αγκαλιά για να δούμε πως μας πηγαίνει ο ρυθμός, η διάρκεια κλπ. Τελικά καταλήξαμε τόσο στο ποιο θα ακούγεται κατά την είσοδό μας στην αίθουσα, ποιο κατά την κοπή της τούρτας και ποιο θα χορέψουμε πρώτο. Δεν αναφέρω τίποτα εδώ, να υπάρχει και λίγη αγωνία και κάτι να πω και μετά τον γάμο! ;)

Δευτέρα 02/06/2008
: Βρεθήκαμε με τον ανθοπώλη, πήγαμε στην εκκλησία για να δούμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του στολισμού, συναντηθήκαμε με τον υπεύθυνο της δεξίωσης και κανονίσαμε τα διαδικαστικά. Άρχισαν να καταφθάνουν στο σπίτι τα πρώτα δώρα.

Τρίτη 03/06/2008: Αύριο το πρωί έχω ραντεβού στο κομμωτήριο για την δεύτερη δοκιμή στο μαλλί και το απόγευμα την τελευταία πρόβα του νυφικού μετά από την οποία θα το πάρει η μαμά μου στο πατρικό μου.

Τετάρτη 04/06/2008: Η ημέρα δεν περιλαμβάνει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κάποιες τελευταίες δουλίτσες στο σπίτι μας ίσως.

Πέμπτη 05/06/2008: Το βράδυ θα βγούμε με γονείς, συγγενείς και κάποιους φίλους τους για φαγητό. Πρέπει να γυρίσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα για να είμαστε φρέσκοι την επόμενη μέρα.

Παρασκευή 06/06/2008: "### Love and marriage, love and marriage,
Go together like a horse and carriage, This I tell you brother, You can't have one without the other ###"!! Επιτέλους ξημερώνει η μεγάλη μέρα! Δυστυχώς πρέπει από νωρίς το απόγευμα να πάω στο πατρικό μου όπου θα γίνουν όλες οι ετοιμασίες. Από τις 5 το απόγευμα θα έρθουν η κομμώτρια, η μακιγιέζ και 2 φίλες μου. Στην συνέχεια ο φωτογράφος για να βγούμε κάποιες φωτογραφίες και να ξεκινήσουμε έτσι για την εκκλησία on time. Αν ήταν στο χέρι μου θα ετοιμαζόμασταν με τον Γιάννη μου στο σπιτάκι μας και θα πηγαίναμε μαζί στην εκκλησία, αλλά τέλος πάντων!

Αν λοιπόν αυτήν την εβδομάδα με χάσετε λίγο να ξέρετε πως υπάρχει λόγος! :)

Και στα δικά σας!


20 comments:

  1. Η ώρα η καλή!!! :D Δεν πειράζει που δεν θα ξεκινήσετε από το ίδιο σπίτι με τον καλό σου, κι αυτές οι τυπικούρες έχουν τη χάρη τους (αναγκαστικά, για να μην ανέβουν κάποιες πιέσεις στα ύψη!).
    Καλή εβδομάδα!

    ReplyDelete
  2. Κάλε μη σε δούμε μέσα αυτές τις μέρες.Άσε το pc και διασκέδασε το!

    Τις καλύτερες ευχές μου!

    ReplyDelete
  3. Η ώρα η καλή και από εμένα!

    Εγώ έχω ακόμα 90 ημέρες "εργένικης" ζωής, μέχρι τις 5/9 δηλαδή. :)

    Πάντως δυσκολεύομαι να με φανταστώ τόσο οργανωμένο όσο εσύ... :D

    ReplyDelete
  4. Μαρία, ευχαριστώ! Πιέσεις δεν πρόκειται να ανέβαιναν, αλλά τι να κάνεις. Γενικώς δεν τις μπορώ τις τυπικούρες, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να το αποφύγω.

    ~~a~, έννοια σου και το διασκεδάζω. Ευχαριστώ για τις ευχές σου! :)

    Georgeadams, ευχαριστώ! Άντε και στα δικά σου! Δεν θα με χαρακτήριζα οργανωμένη. Απλά όλα έχουν δρομολογηθεί και ανήρτησα το πρόγραμμα της εβδομάδας. Όταν θα πλησιάζει και η δική σου ημέρα, να δεις τα ίδια θα σκέφτεσαι. Αν και για τους γαμπρούς είναι όλα πιο εύκολα. Αγοράζετε ένα κουστούμι και αυτό είναι όλο, ξεμπερδέψατε. Οι νύφες τραβάνε όλο το λούκι!

    ReplyDelete
  5. Τις καλύτερες ευχές μου, να ζήσετε και σύντομα με απογόνους..Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες κούραση, αλλά κοίτα να τις ευχαριστηθείς στο έπακρο..

    ReplyDelete
  6. Η ώρα η καλή κι από μένα! Εύχομαι να σου μείνει αυτή η στιγμή ως η ωραιότερη της ζωής σου!

    ReplyDelete
  7. ενα μονο θα πω

    ΜΠΛΙΑΧ και παλι ΜΠΛΙΑΧ

    ReplyDelete
  8. Αναστασία, σε ευχαριστώ πολύ!

    Pussycat, ευχαριστώ. Το γεγονός όπως είπες και εσύ είναι μόνο μια στιγμή. Το ωραιότερο πράγμα είναι που βρήκα κάποιον με τον οποίο ταιριάζουμε 100% και θα ζήσουμε μια όμορφη και ευτυχισμένη ζωή μαζί! :)

    ReplyDelete
  9. Αααχ, αυτά είναι!!!

    Ή ώρα η καλή! Εύχομαι να τις χαρείς πολύ και να τις θυμάσαι για πάντα αυτές τις στιγμές!

    ReplyDelete
  10. Ευχαριστώ πολύ Γκρινιάρη!! :)

    ReplyDelete
  11. Αχ σταμάτα γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά πάλι!...

    Κι αυτό γιατί έχω βρει κι εγώ κάτι ανάλογο, αν και είναι νωρίς ακόμη για γάμο, λόγο του ότι είμαστε λιγάκι μικροί γι΄αυτό...

    Ξέρω όμως πόσο ευτυχισμένη μπορεί να σε κάνει το να ξέρεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισο...
    Κι εγώ από την ώρα που βρήκα το δικό μου, άλλαξε τελείως η ζωή μου, η οπτική μου γι΄αυτή...

    ReplyDelete
  12. PussyCat, χαίρομαι πολύ που έχεις βρει και εσύ το ταίρι σου! Πόσο χρονών είσαι; :)

    ReplyDelete
  13. Είμαι 18, και χαίρομαι που από τόσο νωρίς έχω βρει αυτόν που μου ταιριάζει! Γνωριζόμαστε 7 χρόνια, και τα έχουμε εδώ κι 1 χρόνο, και καθημερινά διαπιστώνω πόσο πολύ ταιριάζουμε, και πόσο πολύ δυναμώνει ο έρωτάς μας...

    Και αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι στην ηλικία μου δεν το βρίσκουν, και γι' αυτό κάνουν σχέσεις χωρίς νόημα και απογοητεύονται σύντομα...

    Εγώ στάθηκα τυχερή...

    ReplyDelete
  14. Γάμος Παρασκευή; Πολύ πρωτοποριακούς σας βρίσκω και μου αρέσει αυτό!
    Με το καλό Δανάη μου, να γίνουν όλα όπως τα έχεις προγραμματίσεις και ακόμα περισσότερο η κοινή ζωή σας να είναι όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί!
    Καλημέρα!

    ReplyDelete
  15. Pussycat, όντως μικρή είσαι χεχε! Εύχομαι αυτό που έχεις να κρατήσει! :)

    Σοφία, γιατί όχι Παρασκευή; :)
    Η κοινή μας ζωή είναι όντως όπως την έχουμε ονειρευτεί, για να μην σου πω και ακόμα καλύτερη!! Είμαστε μαζί 7 χρόνια και μένουμε μαζί από πέρσι τον Φεβρουάριο, ο γάμος είναι απλά το τυπικό κομμάτι. Σ'ευχαριστώ!

    ReplyDelete
  16. DaNaH said...
    Γάμος Παρασκευή; Πολύ πρωτοποριακούς σας βρίσκω και μου αρέσει αυτό!


    Δεν είναι μόνο θέμα πρωτοπορίας. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις εκκλησία ή κέντρο που να μην είναι κλεισμένο για Σάββατο ακόμα και τέσσερις μήνες μετά?

    Και να σκεφτείς πως το 2008 είναι δίσεκτο και υποτίθεται πως δεν γίνονται πολλοί γάμοι... :-)

    ReplyDelete
  17. Όλα ωραία και καλά τα βλέπω...
    Bachelor παρτυ δεν βλέπω... σε κάνα Ρόδον!
    Όπως και να είναι σας εύχομαι να πάνε όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει την ημέρα του γάμου και να είναι μια όμορφη αρχή στην επίσημη πια κοινή σας ζωή!

    ReplyDelete
  18. Η ώρα η καλή κι από μένα! Θα πάτε ταξιδάκι; Δεν είδα να λες τίποτα :-)

    ReplyDelete
  19. Χρήστο, ούτε ελληνικά ακούμε ούτε υπέρ του bachelor είμαστε. Μάλιστα πιστεύουμε και οι 2 πως πιο χαζό πράγμα να κάνει κανείς δεν υπάρχει. Anyway, απόψεις είναι αυτές.

    Σοφία, ευχαριστώ πολύ! Ταξίδι θα πάμε στην Ιταλία. 5 μέρες Ρώμη και μιάμιση Βενετία. :)

    ReplyDelete
  20. Ούτε γω έκανα στον δικό μου γάμο. Και ούτε ελληνικά ακούω.
    Αλλά όσο ήμουν Θεσσαλονίκη πήγα σε 2-3 bachelor φίλων στο ρόδον και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ ομορφα.

    ReplyDelete