Wednesday 9 January 2008

Street Photos @ London

Σερφάροντας δεξιά και αριστερά στο ίντερνετ έπεσα σε ένα site ενός street photographer του Λονδίνου. Και μιας και από την μία δύο μόνιμοι θαμώνες του blog, η Σοφία και ο Γκρινιάρης, μένουν εκεί, και από την άλλη το έζησα και εγώ αρκετά όσο το έτερον ήμισυ σπούδαζε εκεί, σκέφτηκα πως θα ήταν ενδιαφέρον να μου πείτε πως σας φαίνονται. Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι πολύ έξυπνα τραβηγμένες! Δείτε τις εδώ!

7 comments:

  1. Ωραίες οι φωτογραφίες!!! Παίζει πολύ με τα διάφορα επίπεδα!

    ReplyDelete
  2. Κοίτα, σαν τις δικές μου και του Γκρινιάρη δεν είναι... αλλά εντάξει, δεν είναι κι άσχημες :-p

    ReplyDelete
  3. Ε καλά Σοφία, τι να πει κανείς για τις φωτογραφίες τις δικές σου και του Γκρινιάρη! Έσεις είστε υπέροχοι φωτορεπόρτερς και μας δείχνετε και μας μαθαίνετε ένα σωρό πράγματα!!! Αυτός ο κακόμοιρος τραβάει από εδώ και από εκεί και έτυχε να πετύχει κάποιες στιγμές που φαίνονται περίεργες και αστείες. No big deal! :-p

    ReplyDelete
  4. paneksypnes oi foto alla oi perissoteres proerxontai apo montaz!!! Kako montaz kiolas....pseftiko!! mporei se 1-2 na "έτυχε να πετύχει κάποιες στιγμές που φαίνονται περίεργες και αστείες." tis ypoloipes tis eftiakse!

    i magia sto montaz einai na to kaneis xwris na katalavainei kanenas oti einai montaz...!na pw tin alitheia omws einai kai kapoies pou den fenetai!

    ReplyDelete
  5. ειναι πολυ ομορφες, αλλα η σοφια εχει δικιο!! σαν τις δικες της και του γκρινιαρη δεν ειναι :) :) :) :) :)

    ReplyDelete
  6. Πόλύ καλές! Είναι δεν είναι φτιαχτές, παραμένουν πολύ εξυπνες και ευρυματικές!!

    Καλησπέρα!

    ReplyDelete
  7. Φτιαχτες ισως να μην ειναι,στημενες ειναι σιγουρα παντως!Ο ανθρωπος εχει ταλεντο ομως!

    Αν ενδιαφερεστε περαστε και απο δικο μας blog (www.princessglafki.blogspot.com),εχουμε αναρτησει αναμνηστικες φωτογραφιες απο τις διακοπες των Χριστουγεννων στο Βελγιο,μπορει να μην ειναι το μουντο Λονδινο,αλλα εχει φαση :)

    ReplyDelete