Wednesday 30 January 2008

s1NgLEs 2 1/2 - S03E11 - 11 μισό



Τέεεεελειο το τελευταίο επεισόδιο των s1gnles! Το τρέιλερ που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες ήταν λίγο-πολύ η περίληψη του επεισοδίου, αλλά στο επεισόδιο δόθηκαν απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που μας απασχολούσαν μετά το τέλος του 10ου επεισοδίου.

Περιμένω με αγωνία την έναρξη του τέταρτου κύκλου ή "s1ngles 3"! Είμαι πολύ περίεργη για το ποια νέα πρόσωπα θα αποτελούν το καστ. Κάτι έχω διαβάσει, αλλά προτιμώ να μην ξέρω πολλά πράγματα γιατί μου αρέσουν οι εκπλήξεις! :)

11 comments:

  1. Μμμ..το ειδα με το αμορε κ πραγματικα απορω τι σας αρεσει σε αυτη τη σειρα,ειδικα αυτο το επεισοδιο ηταν βουτιγμενο στο ψεμμα!!!

    ReplyDelete
  2. Όπως πάντα θα το δω με καθυστέρηση, μάλλον αύριο, οπότε ευτυχώς που δεν αποκάλυψες τίποτα!

    Και τώρα... LOST!

    ReplyDelete
  3. Προσωπικα φετος οι singles δε μ'αρεσαν σχεδον καθολου.Ειχαν ξεφυγει,ειχαν κανει κοιλια,ειχαν χασει την ατμοσφαιρα τους,διατηρωντας ελαχιστα καλα στοιχεια.Το χθεσινο επεισοδιο,ομως,το θεωρησα απο τα καλυτερα.Μ αρεσε η συνδεση ολων των κυκλων,και διαψευστηκαν οι "φοβιες" που ειχα,σχετικα με την εξηγηση που θα εδιναν,οταν ειδα πως ο Λουκας ειναι ζωντανος.Πολυ καλη εξηγηση!
    Επομενως,μαλλον ξανακερδισαν την εμπιστοσυνη μου και ελπιζω,ο τελευταιος κυκλος να μη με απογοητευσει!

    ReplyDelete
  4. Ωραίο ήταν και επιτέλους μάθαμε τι είχε γίνει στην πραγματικότητα...

    Πειράζει που μάλλον δε θα μου αρέσει ο νέος φίλος της Ράνιας,αν είναι αυτός που νομίζω;

    ReplyDelete
  5. DanaH, σου έχω στείλει τις τεχνικές λεπτομέρειες που μου ζήτησες στο e-mail που έχεις στο προφίλ σου.

    ReplyDelete
  6. Armia, συμφωνώ πως έκανε αρκετή κοιλιά το s1ngles 2 1/2 αλλά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και περιμένω ο νέος κύκλος να με συναρπάσει ευχάριστα όπως οι 2 πρώτες σεζόν.

    ~~a~~, ποιός λες να είναι; Ο διευθυντής της;

    Κλέαρχε το είδα το email χθες αλλά τις 2-3 τελευταίες μέρες τρέχω σαν τρελλή και δεν πρόλαβα να το ψάξω πολύ το θέμα! Σίγουρα έχω κάποιες απορίες σε κάποια από αυτά που μου είπες. Αν έχεις msn κάνε με add, αλλιώς θα σου στείλω mail για διευκρινήσεις (αν και το live chat σίγουρα είναι πιο εύκολο, anyway). Σ'ευχαριστώ πάντως! :)

    ReplyDelete
  7. Καλησπέρα!
    Το είδα πριν από λίγο... Έχω μείνει άναυδη... Μου άρεσε πολύ! Πάρα πολύ! Ήταν καταπληκτικό....!!!!!!!!!
    Πάμε για τον επόμενο κύκλο τώρα!!

    ReplyDelete
  8. αλήθεια σου άρεσε ο τελευταίος κύκλος;
    εμένα δεν με έκανε να κολλήσω σε σχέση με τους δυο προηγούμενους! είναι αυτό που λέμε.. οτι μια επιτυχία κάποια στιγμή πρέπει να την σταματάς για να συνεχίσει να θεωρείτε επιτυχημένη..
    θα υπάρξει και τέταρτος κύκλος;
    θα δούμε..

    ReplyDelete
  9. Καλησπέρα.Ήταν από τις σειρές που μου είχαν κάνει εντύπωση με την καλαίσθητη προσέγγιση των πραγμάτων.Το 2 και μισό δεν το είχα παρακολουθήσει αλλά σίγουρα θα το κάνω στο νετ που είναι ανεβασμένο.Καλό μήνα να έχεις

    ReplyDelete
  10. mipws xerei kapoios poio tragoudi akougotan sto teleutaio epeisodio twn singles 2 1/2 otan o loukas efeyge me ton oresti??

    ReplyDelete
  11. Ανώνυμε, δεν το είχα προσέξει το τραγούδι που λες και δεν το γνώριζα. Έβαλα όμως το επεισόδιο σε εκείνο το σημείο, σημείωσα τους στίχους και το βρήκα.

    Το τραγούδι λέγεται Still Here και ο τραγουδιστής Kristian Valen.

    Μπορείς να δεις και το
    YouTube βιντεάκι. Enjoy!

    ReplyDelete