Tuesday 29 January 2008

I am totaly LOST!!!


Σίγουρα θα έχετε δει τα Lost Missing Pieces σε διάφορα sites. Αν δεν τα έχετε δει πηγαίνετε μια βόλτα στο blog του Alex για να δείτε τόσο τα Missing Pieces που είναι ουσιαστικά deleted scenes της προηγούμενης σεζόν όσο και τα τρέιλερ της τέταρτης σεζόν που ξεκινάει σε 2 μέρες!

Σήμερα μόλις άνοιξα τα ματάκια μου και κάθησα στο computer, βλέπω νέα ανάρτηση σχετική με Lost από τον φίλο Θέμο. Σπεύδω να διαβάσω, και μένω άφωνη! Το τελευταίο Missing Piece, 13ο εις τον αριθμό, αλλά και το καλύτερο απ'όλα! Όπως ανέφερε και ο Θέμος, από τα 13 που είναι συνολικά, ελάχιστα μου άρεσαν, καθώς τα περισσότερα δεν πρόσθεταν τίποτα στην υπόθεση (όπως η σκηνή με το γκόλφ πχ, καλώς δεν την ενσωμάτωσαν στο επεισόδιο).

Αυτό όμως δεν ισχύει με το τελευταίο. Μόλις το δείτε θα αιφνιδιαστείτε, όπως αιφνιδιαστήκατε με την φράση "We have to go back Kate" του Jack που μας έκανε να καταλάβουμε πως στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν δεν βλέπαμε flashback αλλά fast forward!

Ορίστε το βιντεάκι:



Περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας!!!

10 comments:

  1. Ότι να' ναι!!! Που βρέθηκε αυτός τώρα, και μάλιστα ζωντανός; Λες να έχει να κάνει με τη δύναμη του νησιού (βλ. Λοκ που περπάτησε); Ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω τι να υποθέσω.

    ReplyDelete
  2. Τα missing pieces δεν είναι deleted scenes, γυρίστηκαν *μετά* το season 3 με σκοπό να "γεμίσουν" λίγο τους 8 μήνες αναμονής.

    Όσο για την εμφάνιση του dad, η νέα μου θεωρία είναι πως έχει σχέση με τον Jacob...!

    ReplyDelete
  3. ααααααα...αυτο το lost δεν σταματαει να σε ξαφνιαζει ποτε,ειναι η καλυτερη σειρα ολων των εποχων...!!

    Πραγματι τα pieces ειναι νεες σκηνες και μερικες ηταν αριστουργηματικα γυρισμενες..πχ το μικρο μαυρακι που ειχε πραγματι καποιες δυναμεις..το ξεραμε,αλλα επαληθευτικε με απροσμενο τροπο!

    Αν βλεπαμε αυτη την σκηνη (του 13εννοω) σαν τελος του πρωτου επεισοδιου της 4ης σεασον θα λεγαμε για μεγαλη ανατροπη και θα τρωγαμε τα νυχια μας μεχρι την επομενη εβδομαδα..τωρα που το εδειξαν σαν το τελος των mobisodes,ουτε να φανταστω δεν μπορω τι θα γινει στο πεεισοδιο που παιζεται μεθαυριο το βραδυ στο Αμερικα...

    ReplyDelete
  4. @ Γκρινιάρης: Ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ τι έχει συμβεί! Κάτι μέσα μου με πάει σε θεωρίες συνομωσίας, αλλά δεν ξέρω.

    @ Θέμος: Επιτέλους, κάποιος που το διευκρίνησε αυτό! Το είχα καιρό απορία εάν πρόκειται για deleted scenes ή για σκηνές που γυρίστηκαν για να μας κρατήσουν σε αγωνία και αν θα ενσωματωθούν στα νέα επεισόδια της τέταρτης σειράς. Στην αρχή δεν τα έβλεπα γιατί νόμιζα πως θα περιλαμβάνουν spoilers και δεν ήθελα να ξέρω τίποτα!
    Α! Btw μήπως έχεις κανένα link για το episode 12 "the envelope"; Γιατί στην σελίδα του abc δεν μου το ανοίγει και όπου αλλού έχω ψάξει το έχουν κάνει remove από το YouTube!

    @ Willow: Όντως και για εμένα η καλύτερη σειρά ever! Πολύ σωστή η παρατήρησή σου σχετικά με το ποιο μπορεί να είναι το τέλος του πρώτου επεισοδίου.

    Ας σταυρώσουμε όλοι τα δαχτυλάκια μας και να ευχηθούμε να τελειώσει η απεργία ώστε να μην μείνουμε μόνο με τα 8 αυτά επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί! Κάπου πήρε το μάτι μου χθες για τα βραβεία που έδωσε το σωματείο των Αμερικανών ηθοποιών και αναφερόταν πως οι σεναριογράφοι έβαλαν λίγο νερό στο κρασί τους. Πιστεύω (εύχομαι και ελπίζω) να είμαστε σε καλό δρόμο! :)

    ReplyDelete
  5. Φαντάζομαι ότι είναι όπως τα webisodes του Galactica, δηλαδή μικρά κλιπάκια μεταξύ δύο σεζόν που σε προετοιμάζουν για την επόμενη ή προβάλουν μια λεπτομέρια που θα σε ιντριγκάρει.

    Τέσπα, το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ από το συγκεκριμένο κλιπάκι είναι ότι καλύτερα να παραμείνω στο Prison Break (σου είπα ότι άρχισα να το βλέπω)?

    ReplyDelete
  6. Δαναη,εχω την εντυπωση πως ειναι πλεον αργα.Μονο αν ληξει αυριο η απεργια θα προλαβουν να γυριστουν επεισοδια που δεν εχουν ακομη γραφτει..Και κατι τετοιο θα χτυπησει ολες τις σειρες αλλα περισσοτερο το Lost που απο τα περσυνα 24 φτασαμε να βλεπουμε το 1/3 με αναμονη 9 μηνων..Ουτε που θα το θυμαται κανεις του χρονου...

    ReplyDelete
  7. Άντε να αρχίσει να λυθεί κανένα μυστήριο...Αν και πιστεύω ότι αντί να μας λύσει απορίες θα μας δημιουργήσει και άλλες.

    ReplyDelete
  8. το τελευταιο mobisode ειναι απο την μια συανρπαστικο και απο την αλλη σε κανεινα αναρωτιεσαι.ετσι δαναη?οι μερες φτασανε ολα τα μυστηρια θα λυθουν.επιτελους αρχιζει το lost.

    ReplyDelete
  9. wraio to blog pou mas proteines danah gia to lost,ennow to blog tou alex.etsi?ta exei ola,osa aforoun to lost.news,spoilers,trailers..bravo danah gia tin protash.!!
    www.lostalex.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. paidia to lost to pire o antenna!!!edeixe trailer!!!beite sto www.lostalex.blogspot.com

    ReplyDelete