Sunday 20 January 2008

Human Tetris!!!

Είδα στο blog της River το παρακάτω βιντεάκι που κατασκεύασε κάποιος Σουηδός σκηνοθέτης και το βρήκα ιδιαίτερα έξυπνο και το ποστάρω και εδώ (ελπίζω να μην σε πειράζει River)!



Σίγουρα θα τους πήρε πολλή ώρα για να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας. Με τρέλανε που τραγουδάει κάποιος το original theme του tetris και δεν είναι μαγνητοσκοπημένο χεχε! Όπως είπα και στο ποστ της River ο χώρος πρέπει από την διαρρύθμιση να είναι κάποιο μέγαρο μουσικής ή θέατρο.

Enjoy! :)

7 comments:

  1. Ωωωωω! Και καλά έκανες! Είναι φανταστικό και νομίζω πως αξίζει να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι!! Από τα αγαπημένα μου βίντεο! Και από ότι έχω διαβάσει δημιουργήθκε για ένα φεστιβάλ τύπου "video art"... Στόχος να μπω στο site της ομάδας και να δω τι άλλο έχει σκεφτεί αυτός ο σκηνοθέτης!

    ReplyDelete
  2. Χεχε! Όντως, ευφάνταστο!!! Ωραία ιδέα! :)

    ReplyDelete
  3. Άπαικτο!

    ReplyDelete
  4. Το είδα κι εγώ στο ιστολόγιο της River, μαζί με τα άλλα βιντεάκια, και είναι αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση λόγω του ότι είμαι φανατική παίχτρια Tetris. Δεν θυμάμαι αν άφησα σχόλιο, πάω να δω!

    ReplyDelete
  5. Είναι τρέλοι αυτοί οι τύποι...!!!

    ReplyDelete
  6. Απλά απίστευτο...χαχαχα!!!

    ReplyDelete
  7. Αν και πρέπει να τους πήρε απίστευτο χρόνο για να το φτιάξουν δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Respect όμως για τον κόπο τους.

    ReplyDelete