Saturday 26 January 2008

Πέθανε ο Heath Ledger!

Ένας από τους πιο νέους και πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς, ο Heath Ledger, δεν βρίσκεται πια στην ζωή! Την είδηση την είδα χθες στην τηλεόραση και έπεσα από τα σύννεφα! Βρέθηκε νεκρός πριν λίγες ημέρες από κατανάλωση χαπιών. Λυπάμαι πολύ γιατί πιστεύω πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός είχε μεγάλο ταλέντο και ακόμα πάρα πολλά να δώσει στην έβδομη τέχνη! Σε κάθε του ρόλο μεταμορφωνόταν τελείως! Διαβάστε πιο αναλυτικά το post του Θέμη που τα γράφει πολύ ωραία.

Οι ταινίες που είχα δει με τον συγκεκριμένο ηθοποιό ήταν το Brokeback Mountain, The Brothers Grimm (που είδα τώρα στις διακοπές των Χριστουγέννων) και το Casanova λίγο παλιότερα.

Μια λέξη μόνο: Κρίμα!
















R.I.P!

8 comments:

  1. Η αληθεια ειναι πως το εμαθα την επομενη μερα,και δεν μπορουσα να το πιστεψω.Ακομα,δηλαδη,δεν μπορω να το πιστεψω.Πραγματικα ενας απο τους πιο ταλαντουχους,νεους ηθοποιους!Τον ειχα ξεχωρισει ηδη απο το"ten things I hate about you",που νομιζω τον εκανε περισσοτερο γνωστο.Κριμα.Ειδικα να συμβαινει αυτο σε μια τοσο νεαρη ηλικια και λιγο πριν παρουσιαστει στις οθονες,η καλυτερη,οπως λενε,εως τωρα ερμηνεια του,ως Joker.

    ReplyDelete
  2. Εδώ η είδηση του θανάτου του έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο, ίσως γιατί λίγες μέρες πριν πεθάνει ήταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας The Imaginarium of Doctor Parnassus.

    Πολύ κρίμα πάντως. Τον είχα δει στο Brokeback Mountain και μου είχε αρέσει πάρα πολύ.

    ReplyDelete
  3. Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα όπως ξαναείπα. Ήταν πραγματικά ταλαντούχος ηθοποιός και δεν προλάβαμε να τον μάθουμε καλά. Τουλάχιστον μας άφησε μία ταινία ακόμη για να τον ξαναδούμε...και όπως λένε η ερμηνεία του είναι αφοπλιστική

    Υ.Γ:Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια

    ReplyDelete
  4. htan ena sok...kai krima...

    ReplyDelete
  5. Καλημέρα!
    Το θέμα δεν είναι μόνο το πόσο τραγικός είναι ο θανατός του, αλλά και το πως χειρίζονται το γεγονός αυτό τα μίντια στο εξωτερικό. Τρισάθλιες καταστάσεις που δεν αφήνουν σε ησυχία ούτε τη Michelle Williams με την οποία έχουν μια κόρη...

    Υ.Σ.: Αναμένω το επεισόδιο των s1ngles την Τετάρτη, και από όσα έχω δει στις διαφημίσεις, μάλλον ο Λουκάς δε φταίει σε τίποτε.. Ο κύκλος είναι κατά τον Φείδα ο τρίτος, αλλά πρακτικά είναι ο τέταρτος.. Όπου όλα αρχίζουν και κυλούν σε ρυθμούς "s1ngles"...

    ReplyDelete
  6. Armia ούτε και εγώ μπορώ να το πιστέψω ακόμα! Σαν ψέμματα μου φαίνεται! Την ταινία που ανέφερες δεν την γνωρίζω.

    Σοφία, την ταινία που αναφέρεις δεν την έχω ξανακούσει. Μπήκα στο imdb τώρα να δω περί τίνος πρόκειται και είδα την φράση "Production has been suspended until producers decide whether to recast or abandon the project".

    Θέμη στον Τζόκερ αναφέρεσαι φαντάζομαι, ε; Κάπου διάβασα πως ήταν ο μόνος μη Αμερικανός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον συγκεκριμένο ρόλο. (σσ. Ήταν Αυστραλός)

    Blue, πολύ κρίμα όντως.

    River, έχεις δίκιο σε αυτό που λες με τα media. Έχει πάρει το μάτι μου διάφορα πράγματα σε διάφορα sites. Τελευταία του κοπέλλα λέει ήταν η Mary-Kate Olsen, ενώ παλιότερα τα είχε και με την Naomi Watts!

    ReplyDelete
  7. Είναι πραγματικά κρίμα... Τόσο γιατί ήταν ένας νέος άνθρωπος πολύ ταλαντούχος στη δουλειά του και διαρκώς ανερχόμενος όσο και γιατί αφήνει πίσω του μια οικογένεια.

    Τι να κάνεις, αυτά έχει η ζωή...

    Θα είναι λίγο γλυκόπικρο να δούμε την τελευταία του ερμηνεία ως Joker γνωρίζοντας ότι δεν ζει πια.Από την άλλη πλευρά βέβαια το να είναι αποτυπωμένος και ζωντανός στις ταινίες που έπαιξε είναι μια μορφή αθανασίας υποθέτω.

    ReplyDelete
  8. Poly krima gia enan toso kalo ithopoio.. nomizw pws den anafereis pouthena thn kalyterh tainia pou exei paixei k einai fysika to "Candy".

    ReplyDelete