Monday 14 January 2008

Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;

Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;
Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;
Το'να μου φωνάζει "Si",
Τ'άλλο μου φωνάζει "Ya"
Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά;


Μετά από την γνωστή υπόθεση του Πασχάλη Αρβανιτίδη, μία γυναίκα μετά την άλλη βγαίνουν στην τηλεόραση και δηλώνουν πως έχουν παιδί με γνωστούς τραγουδιστές. Πρώτη βγήκε μια τραγουδίστρια η οποία αναφέρει πως έχει τρίχρονο γιο με πολύ γνωστό τραγουδιστή (καμιά ιδέα κανείς ποιος μπορεί να είναι;) ο οποίος της έλεγε πως θα χωρίσει με την σύζυγό του για να είναι μαζί, πράγμα που φυσικά ποτέ δεν έκανε. Σήμερα βγήκε και μια μεγαλύτερη σε ηλικία τραγουδίστρια η οποία είπε στα κανάλια πως έχει 25χρονη κόρη, την οποία ο πατέρας - τραγουδιστής επίσης - αρνείται να αναγνωρίσει.

Τι γίνεται καλέ;
Τώρα θυμήθηκαν όλοι τα εξώγαμά τους;

Άντε βρε, αν συνεχίσουν έτσι οι καλλιτέχνες τα προσεχή έτη θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας χαχαχα!

4 comments:

  1. Καλημέρα!
    Έχω ρίξει το γέλιο της ζωής μου.. Μεγάλα γλέντια στην ελληνική σόουμπιζ...!!! Και πες πως όντως υπάρχουν αυτά τα παιδιά από γνωστούς μπαμπάδες. Τα πρώτα ή τα τελευταία είναι; Κάνουν όλοι λες και ήρθαν από τον Άρη.. Και όλοι έχουν κάτι να πουν.. Γέλια!!!
    Αλλά πολύ το χάρηκα με τον Πασχάλη..Στην αρχή ούρλιαζε οτι δεν ισχύει και τώρα έχει βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια...

    ReplyDelete
  2. Καλά έχουμε ξεφύγει τελείως...Hollywood γίναμε :Ρ... Πάντως αυτές οι μανάδες που τώρα θυμήθηκαν τίνος είναι τα παιδιά τους είναι εξίσου συνυπεύθυνες για ότι γίνεται... θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουν τις υποθέσεις πατρότητας των παιδιών τους από την αρχή ώστε να μην περνάνε αυτήν την ταλαιπωρία τα ίδια τα παίδια...και άντε τεστ DNA και τώρα δικαστήρια..ευτυχώς στην υπόθεση του Πασχάλη το παιδί είναι αρκετά μικρο...φανταστείται τα μεγαλύτερα παιδιά που καταλαβαίνουν τι γίνεται με τους γονείς τους...για γέλια και για κλάματα...

    ReplyDelete
  3. Τέτοια φοβερά και τρομερά γίνονται και τα χάνω; Να' σαι καλά ρε DaNaH που φροντίζεις για την ενημέρωσή μου! :) Ε ρε γλέντια!

    ReplyDelete
  4. Αχ τι κάνει ο άνθρωπος για 5 λεπτά δόξας!!!

    ReplyDelete