Tuesday 8 January 2008

Ξεστολίσαμε...

Χθες το βράδυ ξεστολίσαμε το σπίτι με τον Γιάννη. Δυστυχώς οι όμορφες γιορτινές ημέρες τελείωσαν! Οι μπάλες, τα κεριά και τα στολίδια μπήκαν στα κουτιά τους και κρύφτηκαν. Θα ξαναβγούν στο φως μετά από έντεκα μήνες πάλι! Στενοχωρέθηκα που ξεστολίσαμε, το μέρος που ήταν το έλατο μου μοιάζει τώρα άδειο. Αλλά όπως έχω ξαναπεί πρέπει να σκεφτόμαστε πως αν ήταν στολισμένα συνέχεια δεν θα καταλαβαίναμε την διαφορά των γιορτών.

Σήμερα ξεστόλισα και το blog. Δυσκολεύτηκα πολύ να βάλω καινούριο header, δεν ήθελα να ξαναβάλω το παλιό, ήθελα κάτι νέο. Αλλά κάτι που να ταιριάζει με την θεματολογία του blog (η οποία είναι ποικίλης ύλης!). Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα πιο θα είναι το header που θα κρατήσω. Βάζω προσωρινά ένα τμήμα από μια φωτογραφία που είχα τραβήξει παλιότερα όπου τα σύννεφα μοιάζουν σαν χρυσά. Αν θέλετε να δείτε ολόκληρη την φωτογραφία δείτε εδώ.

Τώρα πια αναμένω με αγωνία την επόμενη γιορτινή ημέρα του μήνα, την 23η Ιανουαρίου, που είναι τα γενέθλιά μου!!! :)

13 comments:

  1. Άντε βρε, και του χρόνου!!!

    Κι εγώ μια από αυτές τις μέρες θα ξεστολίσω. Βέβαια ο στολισμός φέτος ήταν τόσο ελαφρύς, σχεδόνο ανεπαίσθητος, οπότε δε θα είναι δύσκολο! :)

    Μεγειά το header!

    ReplyDelete
  2. Σ'ευχαριστώ Γκρινιάρη! Πάντως αν εσύ ή κάποιος άλλος έχει καμιά καλύτερη πρόταση για header αυτού εδώ του ταπεινού blog, θα την δεχτώ με χαρά! ;-)

    ReplyDelete
  3. Χμμμμ... Εξαρτάται τι θες να "πεις", τι χρώμα θες να του δώσεις. Όπως είπες το blog σου είναι πολυθεματικό, οπότε θα πήγαινε σχεδόν οτιδήποτε. Δε βοήθησα πολύ, το ξέρω...
    Το γιορτινό πάντος header ήταν τέλειο και πολύ ταιριαστό σε χρώματα του blog!

    ReplyDelete
  4. Ναι Γκρινιάρη και εμένα μου άρεσε πολύ το γιορτινό και το κρατάω για του χρόνου ξανά.

    Όσο για αυτό που θα καθιερώσω τώρα δεν ξέρω πως να είναι, δεν μπορώ να φανταστώ για αυτό και ζητάω την βοήθειά σας, εάν έχετε καμία ιδέα. Σίγουρα να ταιριάζει με το template και να έχει κάποια σχέση με το blog. Δεν ξέρω... Θέλει ψάξιμο και χρόνο και τώρα που ξανάρχισαν οι δουλειές, δύσκολο! Ελπίζω να βρεθεί κάτι καλό πάντως! :)

    ReplyDelete
  5. Καλά να είμαστε να ξαναστολίσουμε πολλά χρονια ακόμα!
    Φιλιά

    ReplyDelete
  6. Πάντα χαρές εύχομαι! Βέβαια από την άλλη ισχύει αυτό που είπες, αν κάθε μέρα ήταν γιορτή τότε δεν θα εκτιμούσαμε τη σημασία της γιορτής όσο πρέπει:)

    Άντε με το καλό να έρθουν και τα γενέθλιά σου!

    ReplyDelete
  7. Άντε και του χρόνου, να είμαστε καλά να ξαναστολίσουμε...Τελικά είναι μεγάλη πίκρα το ξεστόλισμα.Άχαρη διαδικασία.

    ReplyDelete
  8. @ Στάθη: Έτσι ακριβώς. Φέτος ήταν η έναρξη των πολλών ετών που θα έρθουν και ήταν πραγματικά μαγικά!!

    @ Πίκο: Έτσι ακριβώς είναι. Σ'ευχαριστώ.

    @ Αναστασία: Όντως άχαρο πράγμα το ξεστόλισμα. Και πιο άχαρο που βλέπω εδώ και τρεις μέρες τα έλατα πεταμένα δίπλα στους κάδους των απορριμάτων και δεν περνάει καμιά υπηρεσία του δήμου να τα μαζέψει!

    ReplyDelete
  9. Μια χαρά είναι τα χρυσαφιά τα σύννεφα.
    Την καλησπέρα μου.

    ReplyDelete
  10. Ευχαριστώ Kitsomitso! Για προσωρινά καλά είναι... Καλησπέρα και σε σένα! :)

    ReplyDelete
  11. Και του χρόνου! Εμείς θα ξεστολίσουμε το σ/κ, που θα έχουν τελειώσει και τα μελομακάρονα. Γιατί ως γνωστόν, όσο υπάρχουν μελομακάρονα είναι ακόμα γιορτή ;-)

    ReplyDelete
  12. Επίσης ξέχασα να πω ότι τα σύννεφα είναι πολύ όμορφα, και στη μεγάλη φωτογραφία και στο banner :-)

    ReplyDelete
  13. Καλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες και βασιλόπιτα εγώ έχω ακόμα, δεν τελείωσαν! Μου άρεσε η άποψή σου πως άφου δεν τελείωσαν τα γλυκά είναι ακόμα γιορτή (άσχετο που εμείς έχουμε ήδη ξεστολίσει). :)

    Τα συννεφάκια αφού σας άρεσαν θα τα κρατήσω για λίγο καιρό! Είναι κάτι το ουδέτερο η φωτογραφία, οπότε μπορούν να μείνουν.

    ReplyDelete