Sunday 30 September 2007

88 minutes


Ταινία με τον Αλ Πάτσινο δεν μπορεί παρά να είναι εγγύηση! Ο Jack Gramm (Al Pacino) είναι ψυχίατρος που συνεργάζεται με το FBI και καθηγητής πανεπιστημίου. Ειδικότητά του οι κατά συρροήν δολοφόνοι. Ένας μάλιστα serial killer βρίσκεται αυτήν την στιγμή (χάρη στον Gramm) στην φυλακή και είναι αντιμέτωπος με την θανατική ποινή. Ξαφνικά όμως αρχίζουν να ανακαλύπτονται φόνοι ίδιοι με αυτούς που έκανε ο κατάδικος, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Την ίδια στιγμή ο Pacino δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον προειδοποιεί ότι έχει μόνο 88 λεπτά ζωής ακόμα! Ξαφνικά όλοι γύρω του γίνονται αυτόματα ύποπτοι. Από τους φοιτητές του έως την βοηθό του. Θα καταφέρει ο ψυχίατρος να μπει στην ψυχολογία αυτού που τον απειλεί και να ξετυλίξει το κουβάρι; Μια ταινία μυστηρίου που αξίζει να δει κανείς. Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά δομημένοι που όντως υποψιάζεσαι τους πάντες, αν και έχοντας δει πολλές ταινίες του είδους "έκλινα" προς τον ένοχο σε κάποια στιγμή, ομολογώ ωστόσο ότι παραπλανήθηκα στην συνέχεια. Στο τέλος χάρηκα όμως που είχα υποψιαστεί την ενοχή του! :)

Καλή διασκέδαση!

Friday 28 September 2007

Σαντορίνη (Μέρος 4ο): Οία

Σας το είχα υποσχεθεί. Σας το χρωστούσα. Ήρθε η ώρα για το 4ο post για την Σαντορίνη και συγκεκριμένα με φωτογραφίες από την Οία, το πιο ωραίο μέρος του νησιού! Η Οία είναι ωραία μέρα-νύχτα, αλλά πιστεύω μέρα μπορεί κανείς να βγάλει τις ωραιότερες φωτογραφίες, ιδίως αν είναι ηλιόλουστη!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι πολλές, μερικές μπορεί να μοιάζουν και λίγο μεταξύ τους, αλλά πιστεύω καθεμιά έχει την δική της ομορφιά και δεν μπόρεσα να βγάλω πολλές απ'έξω! Θα αφήσω να μιλήσουν από μόνες τους χωρίς πολλά σχόλια!

Τώρα που αρχίζει σιγά σιγά το φθινόπωρο (αρνούμαι να πω ο χειμώνας όπως όλοι λένε "καλό χειμώνα") ας ταξιδέψουμε πίσω στο καλοκαίρι αναπολώντας το και αναμένοντας το επόμενο!


Slow food. Οία: εδώ όλα είναι αργά και χαλαρά. Κανείς δεν βιάζεται και δεν έχει και λόγο για να βιαστεί!




Θέα από το κάστρο της Οίας

Τις δύο παραπάνω φωτογραφίες τις λατρεύω! Δεν είναι σαν κάτι μικρογραφίες που βλέπουμε σε μουσεία; Σαν ψεύτικα τα σπιτάκια! Πανέμορφη η Οία!

Βουκαμβίλιες! Ένα από τα αγαπημένα μου λουλούδια. Ειδικά όταν είναι τόσο έντονο ροζ, δίνει υπέροχο χρώμα στο τοπίο και το στολίζει μοναδικά!

Κλασσική φωτογραφία Σαντορίνης, αυτά τα καμπαναριά!

Μια παλιά πόρτα...

Ανεμόμυλος. Α ρε Κυκλάδες με τις ομορφιές σου!

Και άλλες βουκαμβίλιες (και δεν είναι και οι τελευταίες χεχε!)


Είπαμε... Εδώ όλα είναι χαλαρά. Νιαααααρ!

Η πρώτη εκκλησία που συναντάς στην Οία μόλις φτάνεις με το ΚΤΕΛ.


Το επόμενο post για την Σαντορίνη θα είναι με το περίφημο ηλιοβασίλεμά της! Ελπίζω να το κάνω πριν τα Χριστούγεννα χαχαχα!

Prison Break - S03E02 - Fire/Water


Το δεύτερο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Prison Break είναι γεγονός και βρήκα επιτέλους μετά από 3 μέρες τον χρόνο να γράψω για αυτό!

Τα πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά και μαθαίνουμε αυτό που είχε "ξεκάθαρα υπαινιχθεί" στο πρώτο επεισόδιο: τον λόγο για τον οποίο ο Michael Scofield βρίσκεται για άλλη μια φορά πίσω από τα σίδερα (τα ποιά;;;)!

Μόλις άρχισε το επεισόδιο είπα "αχ μακάρι να δούμε και τον Sucre"! Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας μετά τον Michael. Και όντως μετά από μερικά λεπτά μας τον δείχνει και καταλαβαίνουμε πως θα έχει για άλλη μια φορά έναν σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Michael και του Lincoln να ξεφύγουν.

Ως συνήθως δεν θα αναφέρω περαιτέρω πληροφορίες και spoilers. Ο σχολιασμός στα... σχόλια! Χεχε!

Ανυπομονώ να μας ξεκαθαρίσουν όμως ποιος είναι ο τύπος που θέλει τόσο διακαώς η Εταιρία να βγάλει ο Michael από την φυλακή. Τελικά ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα; Σκότωσε κάποιον ή όχι; Η συνέχεια επί της οθόνης σε 4 μέρες! :)

My Shared Stuff


Το Google Shared Stuff είναι μια νέα πολύ cool υπηρεσία από την Google! Ο καθένας μπορεί με το Google account του να δημιουργήσει μια σελίδα με links που του αρέσουν (ειδήσεις που βρίσκει ενδιαφέρουσες, καλλιτεχνικά νέα, τεχνολογικές και άλλες εξελίξεις ή ό,τι άλλο τον ενδιαφέρει) και να την μοιράζεται με φίλους και γνωστούς του! Το να προσθέτεις και να αφαιρείς sites είναι πολύ εύκολο. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε και εσείς το δικό σας shared stuff μπορείτε να τα βρείτε μαζί με τα απαραίτητα screenshots εδώ.

Προσωπικά προτίμησα τα shared stuff μου να τα ενσωματώσω με RSS στο blog μου. Από χθες ίσως να το παρατηρήσατε στην δεξιά μπάρα κάτω από την λίστα με τα favorite blogs μου! Ό,τι διαβάζω και βρίσκω ενδιαφέρον και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, χωρίς απαραίτητα να συνοδεύεται από κάποιο post (εξάλλου σκοπός του blog δεν είναι να αναπαράγουμε ειδήσεις που διαβάσαμε κάπου, εκτός αν πρόκειται για κάτι που θέλουμε να σχολιάσουμε και να δούμε και τις απόψεις των φίλων μας πάνω σε κάποιο θέμα) θα μπαίνει εκεί.

Google is great! ;-)

Sunday 23 September 2007

Straight Story


Μόλις είδα την ταινία Straight Story. Πλάκα είχε! Στην ταινία συμμετέχουν - πέραν των πρωταγωνιστικών ρόλων - πάρα πολλοί ηθοποιοί (χαρακτηριστικά ξεχώρισα την Σάννυ Χατζηαργύρη των s1ngles σε μια σκηνή καθώς και την Αντιγόνη Γλυκοφρίδη στην αρχή της ταινίας)! Λίγο-πολύ όλοι θα έχετε ακούσει κάτι για την υπόθεση της ταινίας, οπότε δεν θα αναφέρω τίποτα σχετικά με αυτήν.

Έχω μια απορία όμως. Η ηθοποιός Μένη Κωνσταντινίδου που υποδύεται την Ζέτα σε ποια τηλεοπτική σειρά έπαιζε; Είμαι να σκάσω! Έψαξα λίγο στο ίντερνετ αλλά δεν μπόρεσα να βρω. Σε μια κωμική σειρά έπαιζε, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα σε ποιά! Στην αρχή μου ήρθε το 50-50 αλλά δεν ήταν εκεί. Please help! :)

Thursday 20 September 2007

Prison Break - S03E01 - Orientación (Season 3)


Από την Τρίτη που είδα το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν της σούπερ αγαπημένης μου τηλεοπτικής σειράς θέλω να κάνω post, αλλά δεν βρήκα χρόνο! Ήρθε λοιπόν η ώρα!

Η σειρά σίγουρα επέστρεψε πολύ δυναμικά! Φυσικά η πρώτη σεζόν ήταν και η καλύτερη αλλά οι σεναριογράφοι έχουν βρει τον τρόπο ακόμα και από το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν να μας κρατούν σε αγωνία!

Ο Michael βρίσκεται και πάλι στην φυλακή, μόνο που αυτήν την φορά πρόκειται ίσως για την χειρότερη φυλακή του κόσμου. Φύλακες υπάρχουν μόνο εκτός των κτιρίων και μέσα στην φυλακή κάνει κουμάντο μόνο ένας κατάδικος. Απ'ό,τι όλα δείχνουν όμως η παρουσία του Scofield μέσα στην Sona (το όνομα των φυλακών) δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαία! Spoilers δεν γράφω. Η συνέχεια επί των σχολίων! :)

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007: Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο


Ας οργανωθούμε όλοι και ας αποφύγουμε έστω για μια μέρα να χρησιμοποιήσουμε τα αυτοκίνητα μας.

Την συγκεκριμένη ημέρα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα για τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ. Η διέλευση των αυτοκινήτων θα απαγορευτεί από την λεωφόρο Νίκης από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Επίσης στις 7:30 οι "Δυτικές Συνοικίες" θα δώσουν συναυλία στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Αν θέλετε αφήστε κάποιο σχόλιο για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη σας, είτε διαμένετε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Wednesday 19 September 2007

Kylie Minogue: το μεγάλο comeback


Μετά την γνωστή μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία της, η πολυαγαπημένη ποπ τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο. Συγκεκριμένα το νέο της CD θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο, ενώ πρώτα θα προηγηθεί η κυκλοφορία του CD-Single με τίτλο "2 hearts" στις 5 Νοεμβρίου σε ψηφιακή μορφή και στις 12 Νοεμβρίου στα δισκοπωλεία. Φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό κομμάτι που θα "σκαρφαλώσει" γρήγορα στην πρώτη θέση των charts!

Όσο για το album θα είναι το δέκατο της πριγκίπισας της ποπ και περιλαμβάνει συνεργασίες-εκπλήξεις με ονόματα όπως οι Groove Armada και οι Scissor Sisters.

Σίγουρα οι φαν της περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε τόσο το νέο της single όσο και συνολικά την νέα της δουλειά.

Μακάρι να την δούμε κάποια στιγμή από κοντά και σε κάποια συναυλία! :)

The Fratellis - Chelsea Dagger (Διαφήμιση Wind)

Για όσους ενδεχομένως ψάχνουν το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση της Wind με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Θόδωρο Παπαλουκά - αλλά και τις υπόλοιπες νέες διαφημίσεις της Wind - πρόκειται για το The Fratellis - Chelsea Dagger

Ιδού και το video-clip:



Και οι στίχοι:

Lyrics:

Well you must be a girl with shoes like that
she said you know me well
I seen you and little steven and Joanna
Round the back of my hotel oh yeah

Someone said you was asking after me
But I know you best as a blagger
I said tell me your name is it sweet?
She said my boy it's dagger oh yeah

I was good she was hot
Stealin' everything she got
I was bold she was over the worst of it
Gave me gear thank you dear bring yer sister over here
Let her dance with me just for the hell of it

Well you must be a boy with bones like that
She said you got me wrong
I would've sold them to you
If I could've just have kept the last of my clothes on
Call me up take me down with you
When you go I could be your regular belle
And I'll dance for little steven and Joanna
Round the back of my hotel oh yeah

I was good she was hot
Stealin everything she got
I was bold she was over the worst of it
Gave me gear thank you dear bring yer sister over here
Let her dance with me just for the hell of it

Chelsea Chelsea I believe that when your dancing
Slowly sucking your sleeve
That all the boys get lonely after you leave
And it's one for the Dagger and another for the one you believe

Chelsea Chelsea I believe that when your dancing
Slowly sucking your sleeve
That all the boys get lonely after you leave
And it's one for the Dagger and another for the one you believe

1408

'Οχι, δεν πρόκειται για χρονολογία! Είναι το νούμερο ενός δωματίου. Ενός σατανικά επικίνδυνου δωματίου! Στο 14ο όροφο του ξενοδοχείου Dolphin στην Νέα Υόρκη κανείς δεν τολμάει να μπει στο δωμάτιο 1408. Έχουν πεθάνει μυστηριωδώς 56 άτομα!! Και όμως ο John Cusack (ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς) δεν ακούει τον Samuel Jackson ο οποίος είναι ο μάνατζερ του ξενοδοχείου και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Mike Enslin (Cusack) να μην διαμείνει στο δωμάτιο αυτό!

Όμως ο πρωταγωνιστής δεν πιστεύει τίποτα από αυτά που ακούει και επιμένει να κάνει check-in. Θα καταφέρει να βγει αλώβητος από το δωμάτιο; Η συνέχεια επί της οθόνης...

Ένα πολύ καλό θριλεράκι που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση!

Το περίεργο είναι ότι γενικώς σε ταινίες που αφήνουν πιθανά ερωτηματικά στο τέλος συνήθως κοιτάω τα threads στο imdb και στην συγκεκριμένη ταινία αυτοί που την είδαν αναφέρουν πως υπάρχουν 2 διαφορετικά τέλη. Απ'ό,τι φαίνεται εγώ είδα το director's cut. Δηλαδή αν πάρετε το DVD και αν πάτε στον κινηματογράφο θα δείτε δύο διαφορετικά τέλη. Αν και διάβασα το εναλλακτικό τέλος σε κάποιο post στο imdb θα μου άρεσε να το δω, έτσι για να έχω άποψη και να πω στην συνέχεια ποιο από τα 2 προτιμάω (αυτό που διάβασα και δεν είδα ομολογώ ότι μου άρεσε περισσότερο).

Anyway, δείτε την και αφήστε το σχόλιό σας για να συζητήσουμε την ταινία και το (τα) τέλος (-η) της!! ;-)

Monday 17 September 2007

Ρωσία-Ισπανία: 60-59

Ναιιιι!

Πήρε το χρυσό η Ρωσία, όπως είχα ευχηθεί και όπως θέλανε και όλοι οι Έλληνες που βρίσκονταν στο γήπεδο! Θεία δίκη, μέσα στο σπίτι τους! Ειδικά αυτός ο Καλντερόν που σε κάθε καλάθι έκανε το σήμα της νίκης και πανηγύριζε λες και έπαιζε ποδόσφαιρο πολύ με εκνεύριζε!

1η θέση (χρυσό μετάλλιο): Ρωσία
2η θέση (αργυρό μετάλλιο): Ισπανία
3η θέση (χάλκινο μετάλλιο): Λιθουανία

4η θέση: Ελλάδα

ΥΓ. Όποιοι βλέπανε τον αγώνα από την ΕΤ1 ίσως να προσέξανε στο κάτω μέρος της οθόνης την ανακοίνωση ότι ο Νίκος Χατζηβρέττας δήλωσε πως θα αποχωρίσει από την εθνική μας. Σε λίγο στην εκπομπή Vamos Eurobasket θα μάθουμε περισσότερα.

Sunday 16 September 2007

Ελλάδα-Λιθουανία: 69-78

Άργησα λίγο να κάνω το post γιατί παράλληλα με τον αγώνα έκανα ζάπινγκ καθώς παρακολουθώ τις εξελίξεις σχετικά με τις εκλογές.

Τελικά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους Λιθουανούς και καταλάβαμε την τέταρτη θέση. Γεγονός που σημαίνει ότι δεν πάμε αυτόματα στους Ολυμπιακούς του χρόνου.

Αυτήν την ώρα λαμβάνει χώρα ο τελικός αγώνας μεταξύ Ισπανίας και Ρωσίας. Η Ισπανία κερδίζει προς το παρόν αλλά θα χαρώ να κερδίσει η Ρωσία στο τέλος για τον λόγο που εξήγησα και στο προηγούμενο post (υπεροψία και ψωνάρες! :-p)

Saturday 15 September 2007

Ελλάδα-Ισπανία: 77-82

Παίξαμε πραγματικά τον καλύτερο αγώνα σε όλη την διοργάνωση. Δείξαμε τον καλύτερο εαυτό μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση! Τους παίξαμε καλά τους Ισπανούς αλλά κάποια λαθάκια στο τέλος ήταν κρίσιμα! Από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Τσαρτσαρή στο τέταρτο δεκάλεπτο και την τεχνική ποινή που φάγαμε και μετά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Κερδίζαμε 2 πόντους μετά βέβαια, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε στο τέλος.

Οι Ισπανοί πολύ αντιπαθητική ομάδα! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά από άλλη χώρα σε όλη τη διοργάνωση! Πολύ υπερόπτες, πολύ θέατρο (άξια φάγαν και αυτοί μια τεχνική ποινή για τον λόγο αυτό)! Ήθελα πολύ να κερδίσουμε για να λάβουν ένα μάθημα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το κατορθώσουμε.

Πάντως πραγματικά παίξαμε πάρα πολύ καλά και αυτό είναι που μετράει πραγματικά!

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον αυριανό αγώνα είτε με την Ρωσία είτε με την Λιθουανία για την τρίτη θέση! Καλή επιτυχία!

Σλοβενία-Ελλάδα: 62-63 !!!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!!

Στο πρώτο ημίχρονο πηγαίναμε σχεδόν σε όλη την διάρκεια πόντο-πόντο. Στο δεύτερο ημίχρονο φτάσαμε να χάνουμε με 16 πόντους τους οποίους καταφέραμε να μειώσουμε στην τέταρτη περίοδο και ειδικά στα 5 τελευταία λεπτά! Χάρη στα 2 κρίσιμα τρίποντα από τον Ζήση και τον Παπαλουκά την τελευταία στιγμή καταφέραμε και κερδίσαμε πραγματικά στο τελευταίο λεπτό! Τρελαθήκαμε!!!! :)

Friday 14 September 2007

72η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Χθες το βράδυ επισκέφθηκα την 72η Δ.Ε.Θ. Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν μια πολύ όμορφη βόλτα και πως η έκθεση έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με παλιότερα! Ας "μιλήσουν" όμως καλύτερα οι φωτογραφίες που ακολουθούν!

Το εισιτήριο

Ο Γιώργος Τσαλίκης σε ρόλο DJ τραγουδάει το "πιο πολύ" του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Δίπλα του ο Μανώλης - Daddy Cool - Σταυρουλάκης, γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της πόλης (σσ. για όσους δεν γνωρίζουν, όχι ο μαλλιάς, ο άλλος!)

Ο Πύργος της Εκθέσεως την ώρα που αρχίζει να σκοτεινιάζει

Το παραδοσιακό χωριό των γεύσεων.

Στο χωριό των γεύσεων είχε κατά κύριο λόγο πολλούς ξηρούς καρπούς, κυρίως καραμελωμένους, καθώς και λουκουμάδες, σοκολατάκια διαφόρων γεύσεων, χαλβά Φαρσάλλων και πληθώρα γλυκυσμάτων.

Αυτούς τους διακοσμητικούς αμφορείς τους έβγαλα φωτογραφία νομίζοντας αρχικά ότι επρόκειτο για βάζα με πραγματικά φρούτα μέσα! Μετά πρόσεξα την ταμπελίτσα. Πολύ όμορφα όντως, σίγουρα θα δίνουν απίστευτο χρώμα σε έναν χώρο!


Μέσα στο Αλεξάνδρειο (ή Παλέ ντε Σπόρ αν προτιμάτε) οι χρονιές που η Αρειανάρα μας πήρε κύπελλα!

Και το μαγαζάκι με προϊόντα του Άρη! Από μπρελόκ μέχρι μπλούζες και μπουρνούζια!!! :)

Το περίπτερο του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης που φιλοξενεί τα κέρινα ομοιώματα τριών παλιών πρωθυπουργών της Ελλάδας (Ελευθέριος Βενιζέλος, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Καραμανλής) από την Madame Tussaud του Λονδίνου. Ευτυχώς εγώ τα είχα δει στο μουσείο στο Λονδίνο και δεν χρειάστηκε να περιμένω στην τεράστια ουρά! Ήταν το μοναδικό περίπτερο που γινόταν τόσο χαμός!

Και η αντίστοιχη αφίσα που βρίσκεται έξω από το εν λόγω περίπτερο.

Να και ένα λεωφορείο του ΠΑΟΚ, των αιωνίων αντιπάλων μας χεχε! Πρέπει να υπήρχε κάποιος ποδοσφαιριστής ή μπασκεμπολίστας εκεί, γιατί υπήρχε αρκετός κόσμος μαζεμένος.

Το περίπτερο του Υφυπουργείου Αθλητισμού


Ο Πύργος της Εκθέσεως από κοντινότερη λήψη


Διάφορα άλλα περίπτερα...

Chevrolet και Jeep (next photo) για τους λάτρεις των αυτοκινήτων


Το Αλεξάνδρειο (Παλέ ντε Σπορ)

Viva Italia!!! Περίπτερο με διάφορα ιταλικά προϊόντα. Όποιοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι έχω μια τρέλλα με την Ιταλία και τα ιταλικά ως γλώσσα! :)

Το φετινό σλόγκαν της έκθεσης "ΔΕΘα φεύγετε!"

Δεν διάλεξα τυχαία χθες να πάω στην έκθεση. Από την μια ήθελα ούτως ή άλλως να πάω μια βόλτα, από την άλλη όμως ήθελα συγκεκριμένα χθες γιατί στο πλαίσιο των καθημερινών συναυλιών της έκθεσης εμφανίζονταν οι C:Real που δεν τους είχα δει ποτέ Live και ήθελα να τους απολαύσω. Δυστυχώς όμως εδώ και 2 μέρες είμαι λίγο άρρωστη (ωτίτιδα/πυρετός) και ενώ ήταν να εμφανιστούν στις 9 το βράδυ, βγήκαν στην σκηνή 10 παρά. Είχε βγάλει αρκετή ψύχρα από τις 8:30 και μετά όμως και δεν άντεξα πολύ. Ίσα ίσα 3 τραγούδια ακούσαμε και φύγαμε γιατί είχαμε ξυλιάσει! Σίγουρα θα ξαναέρθουν κάποια στιγμή και σε καλύτερο χώρο και θα τους απολαύσω τότε. :)

Ακολουθούν φωτογραφίες από το λίγο που είδα. Η τραγουδίστρια έχει εκπληκτική φωνή και φοβερή παρουσία! Τράβηξα και το "Επικίνδυνα σε θέλω" το ρεφραίν σε βιντεάκι για να το κάνω upload αλλά είχα πάει στα κάγκελα κοντά στην σκηνή και τα ηχεία ήταν πολύ κοντά και ακούγεται πολύ βουητό εξαιτίας των ηχείων! Συμβουλή προς ναυτιλωμένους αυτό! Αν θέλετε σε συναυλία να τραβήξετε βίντεο φροντίστε να είστε αρκετά μακριά από τα ηχεία! ;-)



Ως εδώ ήταν μετά φύγαμε...

Αποχαιρετώντας την έκθεση...

Κι όμως η Γη είναι τετράγωνη!

Μία εκ των εισόδων

Η Χ.Α.Ν.Θ. φωτισμένη

Μακάρι και του χρόνου να είναι τόσο όμορφα! Να'μαστε καλά να ξαναπάμε! :)